Klaus Iohannis apără minoritățile sexuale: Românii le-au dat cu flit infatuaților care au promovat ura la referendum

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la o dezbatere, că la referendumul pentru interzicerea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, romanii le-au dat „o lectie imensa” celor care au promovat `un mesaj intolerant”. loading... „Stat de drept fara drepturile omului nu poate sa existe si aceste lucruri sunt statuate […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la o dezbatere, că la referendumul pentru interzicerea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex, romanii le-au dat „o lectie imensa” celor care au promovat `un mesaj intolerant”.

loading...

„Stat de drept fara drepturile omului nu poate sa existe si aceste lucruri sunt statuate in Constitutie. Cu siguranta ca nu e suficient ca un lucru sa fie scris, trebuie si respectat si pus in practica. In aceasta zona, cred ca societatea mai are un drum lung de parcurs, este vorba de acceptare, este vorba de educatie si de toleranta. Va amintiti cand a aparut ideea cu referendumul, am devenit inamicul public nr.1  cand am spus ca trebuie sa fim toleranti. Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranti. Dar romanii au dat o lectie imensa acestor infatuati care au promovat ura si, asa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. Romanii au fost mult deasupra acelei parti a clasei politice care au promovat agresiv si cu un mesaj intolerant acel referendum”, a declarat Iohannis.


Pe 6 şi pe 7 octombrie 2018 a avut loc referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei, în sensul redefinirii familiei ca fiind căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, spre deosebire de textul actual care vorbește despre „soți”.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Actorii principali din spatele proiectului Rosia Montana – Gold Corporation.
O nouă demonstraţie de forţă: Nave şi avioane militare ruse au efectuat exerciţii în Marea Neagră
Stupefiant! Guvernul Orban vrea să dea o OUG pe justiție, dupa ce i-au somat pe PSDiști să nu o facă și după ce Iohannis cheltuise pe un referendum care să blocheze aceste ordonanțe de urgentă pe justiție
Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei!!
Cum s-a sărbătorit cucerirea Daciei. Cât aur au luat romanii din fostul stat al lui Decebal.
Documentele Hexi Pharma NU vor fi desecretizate! Ce argumente sunt aduse
REDEVENTE IN BATAIE DE JOC Suntem ultima colonie a FMI-ului. Fara nici un acord cu FMI-UL guvernul mentine redeventele bacsis inca un an in loc sa le creasca. Noul sistem de redevențe va intra în vigoare DOAR de la 1 ianuarie 2017 DUPA ce FMI le va aproba.
Amenințarea fantomei spionului rus
De ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi?
Cazul Augustin Lazăr, dar mai ales petele din biografia sa comunistă ne-a demonstrat că în România adevărul nu mai interesează pe nimeni.
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
Sorina se ferește de îmbrățișare în recenta filmare postată de adoptatori: Gestul spune multe- sa o ajutam pe Sorina sa scape din acest infern!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro