Klaus Iohannis, acuzat de contrafacere (plagiat)

Distribuie!by Președintele Klaus Iohannis se înscrie în lunga listă pe personalitățile acuzate de contrafacere (plagiat). Simon Dascălu, expert independent al Comisiei Europene încă din 2003, afirmă, și aduce și probe în acest sens, că o parte din informațiile ce se regăsesc în volumul Eu.ro, semnat de actualul ocupant al fotoliului […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Președintele Klaus Iohannis se înscrie în lunga listă pe personalitățile acuzate de contrafacere (plagiat). Simon Dascălu, expert independent al Comisiei Europene încă din 2003, afirmă, și aduce și probe în acest sens, că o parte din informațiile ce se regăsesc în volumul Eu.ro, semnat de actualul ocupant al fotoliului de la Cotroceni, sunt preluate, ca nume, formă și conținut, din revista Eu.ro. com, apărută încă din …2005, realizată de un grup de tineri entuziaști și publicată de Editura Cuvantul.

loading...
 Advertisement

 Advertisement

Revoltta de situație, Simion Dascălu a sesizat „Ministerul Afacerilor Interne conform dispozitiilor din Legea nr.8/1996 “, după cum precizează domnia sa într-un mesaj trimis redactiției cotidianul.ro.


Contrafacere Ministerului Afacerilor Interne (1)

Simion Dascălu mai afirmă că, în urma demersului său, a primit un răspuns de la IGP, Direcția pentru Combaterea Criminalității Economice, „care este din alt domeniu decât cel de Combatere a Criminalității de Proprietate Intelectuală, respectiv piraterie şi contrafacere, ori fi ele produse dar fapta este alta“, scrie petentul.


RASPUNSUL IGP LA SESISAREA DE CONTRAFACE EU.RO.COM

„Ce nu ştie persoana care a dat răspunsul la sesizarea mea, de parcă i-aş fi solicitat asistență juridică de specialitate, este că eu am scris legea drepturilor de autor, legea invențiilor şi legea mărcilor si desenelor industriale în 1990 pentru ei, împreună cu Yolanda Eminescu, Antonie Iorgovan şi mulți alții, pentru cei de la Minister ca să o aplice nu să-mi trimită sfaturi ce să fac.

Deci pentru a evita pe viitor că alt autor să pățească acelaşi lucru, voi face chemare în judecată pentru Minister cu daune şi aşa cum spune legea să alerge el după făptuitori ca să-şi recupereze banii, că altfel prostia păzeşte România si nu se poate.

Dacă nu vor să apere drepturile de autor conform art.135 alin.2, lit.c şi conform Tratatului TFUE art.148 cred si altele, foarte bine, de mâine Simion Dascălu apără şi drepturile autorilor şi ale inventatorilor cum ştie şi cum poate, ca la Revoluție 1989“.

Ella Nica redactor Șef, Alexandru David Secretar general de redacție, Lidia Dobre, Maria Pavel, Aimee Georgescu. Sidonia Silian, Eduard Paraschiva, Bianca Ardelean Redactori, Consilier editorial Simion Dascalu, Grafician Ovidiu Stanciu, Redactor Editor Radu Pocovnicu, Fotoreporter Lucian Curelariu sunr printre jurnaliștii care, în 2005, au activat la revista citată.

Klaus Iohannis, acuzat de contrafacere (plagiat)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Disperare în rândurile Rețelei SOROS după numirea lui Dăncilă. SOROŞISTUL Cristian Pârvulescu, despre desemnarea premierului Dăncilă: "S-ar putea ca această decizie a preşedintelui să fie o eroare"
George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina
Stați liniștiți: Banca Mondială protestează pentru dumneavoastră!
NOTA DIPI IL ZDROBESTE PE BERBECEANU – Exploziv: cititi nota secreta a serviciului de informatii al MAI care il prezinta pe comisarul Traian Berbeceanu ca un prezumtiv politist corupt: “In scopul obtinerii unor avantaje materiale, a favorizat anumite persoane... Existenta unor riscuri induse de managementul deficitar practicat de Berbeceanu... Manifesta o atitudine partinitoare... Deficiente privind gestionarea documentelor clasificate” (Nota DIPI)
SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?
Cine le ordonă jurnaliştilor să scrie împotriva Bisericii Ortodoxe Române?
Black Cube susține că angajații săi investigau un "caz grav de corupție" în instituții ale statului român
Marea Defrisare : Cine se pune cu Mafia lemnului este pedepsit sau impuscat .. Dragi romani vom ramane fara paduri , imperialistii si conducatorii alogeni nu se opresc si vor calca totul in picioare chiar si legea !
Doi imigranți afgani din Suedia s-au filmat în timp ce violau o femeie. Au primit doar 1 an și 2 ani de închisoare! Vă vine să credeți?
România primeşte o lovitură dură şi din Ucraina
EXCLUSIV/ Fost SRI, președintele Partidului #Rezist, ACUZĂ înscenări din partea serviciilor secrete: ÎMI FAC DOSARE PENALE
Dacă e bine sau nu să vă vaccinați copiii, citiți, vă rog, părerea unui farmacist manager de elită
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro