Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”

Distribuie!by Iohannis a avut șapte case, nu șase, iar acum mai are cinci, una fiind pierdută în 2005 și alta în 2015, după zece ani, deși ambele fuseseră furate de la statul român prin același fals în acte și uz de fals! La a doua căsoaie s-a tergiversat prin instanțele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis a avut șapte case, nu șase, iar acum mai are cinci, una fiind pierdută în 2005 și alta în 2015, după zece ani, deși ambele fuseseră furate de la statul român prin același fals în acte și uz de fals! La a doua căsoaie s-a tergiversat prin instanțele de judecată încă zece ani, că de aici lua klausul banii căcălău prin chiria de la banca austriacă. ( Marius Albin Marinescu)

loading...

 

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidențiale, a susținut, miercuri, o conferință de presă la sediul central al partidului pe care îl reprezintă, în cadrul căreia a răspuns mai multor întrebări adresate de jurnaliști. Printre altele, președintele a vorbit și despre acuzele care i se aduc în ceea ce privește bogăția declarației sale de avere. Mai exact, casele. Care este adevărul?


Klaus Iohannis, adevărul despre casele sale

Șase sași în șase saci, problema Vioricăi Dăncilă, elucidată de Iohannis. Președintele a susținut o conferință de presă, miercuri seară, 13 noiembrie, la sediul central al PNL. Este prima conferință de presă în campania electorală și prima susținută în afara Administrației Prezidențiale. Întrebările ziariștilor au curs, iar cele mai multe dintre ele au fost legate de acuzațiile adversarului PSD la prezidențiale. Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă ”este prost informată”, el neavând șase, ci cinci case, una fiind eliminată între timp, și că în privința acestora nu își reproșează nimic.

Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”
Între timp, una dintre case a fost eliminată. Foto: riseproject.ro

„Doamna Dăncilă este prost informată. Nu știu cine o informează pe doamna Dăncilă, eu nu am nicio problemă nici în civil, nici în penal. Nu sunt 6, sunt 5 case, între timp, pentru că una a fost eliminată. Aceasta chestiune a apărut când am venit eu în politică. În anul 2000 mi-a fost creată de PSD ca să fie folosită de aceștia în campania electorală. Vă dați seama câtă investivitate din partea PSD, dacă din anul 2000, în fiecare campanie cu asta au ieșit. Cred că lumea s-a lămurit între timp”, a afirmat Iohannis.

”Le-am cumpărat într-un mod legal și cinstit. Nu am avut vreodată un dosar penal”

Cât despre cumpărarea lor, președintele a declarat că totul s-a desfășurat într-un mod legal, astfel că nu își reproșează nimic. De asemenea, a precizat că ce s-a dezbătut în justiție sunt chestiuni legate de procese civile.

„Le-am cumpărat într-un mod absolut legal și cinstit, iar ce s-a dezbătut în justiție sunt chestiuni legate de procese civile și am auzit, parcă doamna Dăncilă a zis că aș fi și eu un fel de penal. Nu am avut vreodată un dosar penal nici pentru asta, nici pentru altceva. A, că cineva a scris o plângere către Parchet, ei trebuie să o pună într-o mapă și să scrie ceva. Nu am absolut nimic de ascuns”, a complet Klaus Iohannis.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Fermier amendat cu 5.000 de lei pentru că nu a scris în declarație la ce oră se întoarce din câmp!
Bravurile Comandantului de navă Traian Băsescu în anii 80
Ion Cristoiu: “Dacă se începe urmărirea penală pentru Înaltă Trădare, SRI se poate autodesființa. Cu Eduard Hellvig cu tot!”
Ion Cristoiu: Cronica Statului mafiot | 3000 de euro! Asta e pensia alimentară plătită lunar din 2009 de fosta soție – de profesie medic, lui Dan Condrea
Video mesaj către toți românii!
Copilul de 7 ani al unei prezentatoare tv are cancer- Dr. Clark: vaccinurile provoaca cancer, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului
Șeful FBI, (mort),: "Illuminati controlează totul"
Verișorul regelui Mihai, Mugur Isărescu, chinuie poporul prin creșterea EURO!
STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft
Fostul șef SIE: Prezența lui Ion Iliescu în acele momente în fruntea statului a fost cu acordul americanilor. Nu mai gândiți în termenii unei confruntări între Moscova și Washington, pentru că atunci a fost o înțelegere totală!
După Austrieci, SUA abia așteaptă să ne ia și ei pe NIMIC gazul din marea Neagră : Comunicat Departamentul de Stat "Gazul românesc din Marea Neagră ar consolida securitatea energetică în această regiune" (dacă ar fi exploatat pe nimic de americani)
Cum a ajuns România datoare 100 de miliarde de euro la 30 de ani de când Ceauşescu anunţa că am scăpat de datorii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro