Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”

Distribuie!by Iohannis a avut șapte case, nu șase, iar acum mai are cinci, una fiind pierdută în 2005 și alta în 2015, după zece ani, deși ambele fuseseră furate de la statul român prin același fals în acte și uz de fals! La a doua căsoaie s-a tergiversat prin instanțele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis a avut șapte case, nu șase, iar acum mai are cinci, una fiind pierdută în 2005 și alta în 2015, după zece ani, deși ambele fuseseră furate de la statul român prin același fals în acte și uz de fals! La a doua căsoaie s-a tergiversat prin instanțele de judecată încă zece ani, că de aici lua klausul banii căcălău prin chiria de la banca austriacă. ( Marius Albin Marinescu)

loading...

 

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidențiale, a susținut, miercuri, o conferință de presă la sediul central al partidului pe care îl reprezintă, în cadrul căreia a răspuns mai multor întrebări adresate de jurnaliști. Printre altele, președintele a vorbit și despre acuzele care i se aduc în ceea ce privește bogăția declarației sale de avere. Mai exact, casele. Care este adevărul?


Klaus Iohannis, adevărul despre casele sale

Șase sași în șase saci, problema Vioricăi Dăncilă, elucidată de Iohannis. Președintele a susținut o conferință de presă, miercuri seară, 13 noiembrie, la sediul central al PNL. Este prima conferință de presă în campania electorală și prima susținută în afara Administrației Prezidențiale. Întrebările ziariștilor au curs, iar cele mai multe dintre ele au fost legate de acuzațiile adversarului PSD la prezidențiale. Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăncilă ”este prost informată”, el neavând șase, ci cinci case, una fiind eliminată între timp, și că în privința acestora nu își reproșează nimic.

Klaus Iohannis a dat cărțile pe față. Adevărul despre casele sale: “Cred că lumea s-a convins până acum”
Între timp, una dintre case a fost eliminată. Foto: riseproject.ro

„Doamna Dăncilă este prost informată. Nu știu cine o informează pe doamna Dăncilă, eu nu am nicio problemă nici în civil, nici în penal. Nu sunt 6, sunt 5 case, între timp, pentru că una a fost eliminată. Aceasta chestiune a apărut când am venit eu în politică. În anul 2000 mi-a fost creată de PSD ca să fie folosită de aceștia în campania electorală. Vă dați seama câtă investivitate din partea PSD, dacă din anul 2000, în fiecare campanie cu asta au ieșit. Cred că lumea s-a lămurit între timp”, a afirmat Iohannis.

”Le-am cumpărat într-un mod legal și cinstit. Nu am avut vreodată un dosar penal”

Cât despre cumpărarea lor, președintele a declarat că totul s-a desfășurat într-un mod legal, astfel că nu își reproșează nimic. De asemenea, a precizat că ce s-a dezbătut în justiție sunt chestiuni legate de procese civile.

„Le-am cumpărat într-un mod absolut legal și cinstit, iar ce s-a dezbătut în justiție sunt chestiuni legate de procese civile și am auzit, parcă doamna Dăncilă a zis că aș fi și eu un fel de penal. Nu am avut vreodată un dosar penal nici pentru asta, nici pentru altceva. A, că cineva a scris o plângere către Parchet, ei trebuie să o pună într-o mapă și să scrie ceva. Nu am absolut nimic de ascuns”, a complet Klaus Iohannis.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Nu mai au unde să vândă din cauza importurilor masive: fermierii au ajuns la capătul răbdării și se duc să arunce cu brânză în Guvern!
Cine este Anca Paliu Dragu, propusă pentru Ministerul Finanțelor, în Guvernul Dacian Cioloș
BOMBA ANULUI: FUGARUL Ghiță, CAPTURAT la Belgrad | Era însoţit de cineva din FAMILIE. Cine şi cum l-a prins
Cunoscut economist: ”Dovada că Isărescu a decartat 1 miliard pentru Operațiunea Iohannis”
Institutul Național de Statistică: Nu mai stăpânim nici 10% din România !!!
Valer Dorneanu, șeful CCR, îi face PRAF pe procurorii DNA / VIDEO
Este o dictatură de tip „nazist”, pe cale să se instaureze in România ?
Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton
Sorina Matei : Suntem raiul pedofililor, pornografiei infantile şi al prădătorilor sexuali, de la americanul Kurt Treptow până la olandezul Jonannes Visscher
Academicianul Sorin Dumitrescu despre colonizarea României prin intermediul grupurilor Soroș
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro