KLAUS CAPTIVUS – Presedintele acorda cec in alb gastii Kovesi-Onea-Negulescu. Iohannis refuza sa fie mediator intre victimele procurorilor si sistemul judiciar, creditand Noua Securitate. Cu o prestatie lamentabila, Iohannis a iesit sa o spele pe sefa DNA si sa acuze “penalii”. Intrebat daca a citit stenogramele despre falsurile DNA, Iohannis a raspuns ca “nu” si ca nu il intereseaza. Presedintele a oferit un raspuns halucinant despre miciunile lui Kovesi: “Chestiuni din auzite”

Distribuie!by   Intors din Tenerife, presedintele Romaniei Klaus (foto stanga) a avut, joi seara 15 februarie 2018, prima reactie legata de scandalul provocat de inregistrarile devastatoare ce arata cum se fabrica si se falsifica dosare la DNA. A fost o iesire stupefianta, prin care Klaus Iohannis ne-a demonstrat din nou […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

loading...

Intors din Tenerife, presedintele Romaniei Klaus (foto stanga) a avut, joi seara 15 februarie 2018, prima reactie legata de scandalul provocat de inregistrarile devastatoare ce arata cum se fabrica si se falsifica dosare la DNA. A fost o iesire stupefianta, prin care Klaus Iohannis ne-a demonstrat din nou ca este reprezentantul Noii Securitati care a acapat si distrus Romania. Iohannis a acordat un cec in alb gastii formate Laura Kovesi – Lucian Onea – Mircea Negulescu si a confirmat ca nu vrea sa fie mediator intre victimele procurorilor abuzivi si sistemul judiciar. Acelasi Klaus Iohannis a aratat intregii tari ca nu da doi bani pe dramele suferite de oamenii nevinovati, ale caror vieti si cariere au fost distruse de procurorii abuzivi.

De fapt, singurul scop al lui Klaus Iohannis a fost sa o spele pe sefa DNA Laura Kovesi si sa ingane acuzatiile acesteia privind un asa-zis complot al “penalilor”. Iohannis a explicat ca este multumit de activitatea DNA si a conducerii DNA, dar si ca nu vede in acest moment niciun motiv pentru revocarea Laurei Kovesi (foto dreapta). El insusi fost penal, presedintele Romaniei a avut o prestatie lamentabila, refuzand sa raspunda la intrebari incomode. Spre exemplu, Klaus Iohannis a pur si simplu nu a dorit sa dea un raspuns la intrebarea pusa de jurnalista Sorina Matei, care a dorit sa afle ce intelege el prin termenul de “penal” si i-a explicat ca orice persoana se bucura de prezumtia de nevinovatie. Tot la intrebarea Sorinei Matei despre exercitarea rolului de mediator, Iohannis a mestecat un raspuns cum ca “nu ma vad chemat sa mediez intre DNA si persoane inculpate”.

Acelasi Klaus Iohannis nu a dorit sa comenteze minciunile Laurei Kovesi, explicandu-i ziaristului de la An tena 3 ca “va referiti la chestiuni din auzite”, desi exista un documente al Inspectiei Judiciare care atesta ca sefa DNA a denaturat adevarul atunci cand a spus ca exista expertize care ar sustine ca inregistrarea in care cerea decaparea premierului ar fi suferit juxtapuneri. Nu in ultimul rand,intrebat daca a citit stenogramele inregistrarilorprivind falsurile care se faceau la DNA Ploiesti, Iohannis a raspuns ca “nu”, si ca nici nu il intereseaza.

Si ca prestatia sa fie dezastruoasa pana la final, Klaus Iohannis pur si simplu a tacut si nu a vrut sa ii mai raspunda jurnalistei Sorina Matei, care a revenise la microfon incercand sa afle de la presedintele Romaniei ce intelege prin termenul de “penal”.

Vom reveni cu declaratiile presedintelui Klaus Iohannis


Sursa: 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro