Khazara Nuland: „Vin sa inspectez colonia Romania…”. Carpelor de sters pe picioare de la Bucuresti, ati pregatit raportul catre stapana?

Distribuie!by loading...   „Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi cu alţi reprezentanţi ai noului guvern pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul parteneriatului nostru strategic”, a precizat Ambasada SUA […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

nuland

loading...

 


„Victoria Nuland, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Afaceri Europene şi Eurasiatice, se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Dacian Cioloş şi cu alţi reprezentanţi ai noului guvern pentru a discuta probleme bilaterale de interes comun în cadrul parteneriatului nostru strategic”, a precizat Ambasada SUA la Bucureşti, la solicitarea MEDIAFAX.

Potrivit unor surse oficiale, vizita oficialului american va avea loc luni, însă detaliile privind programul întâlnirilor nu a fost încă stabilit.


Vizita are loc în condiţiile în care secretarul de stat american, John Kerry, ar urma să vină la Bucureşti, el acceptând în decembrie invitaţia ministrului de Externe român, Lazăr Comănescu de a face o vizită oficială în România, în 2016.

Victoria Nuland vine la Bucureşti şi are întâlniri cu Iohannis şi Cioloş


 

Victoria Nuland a vizitat de mai multe ori România, iar ultima oară s-a aflat la Bucureşti în ianuarie 2015, la scurt timp după ce preşedintele nou ales Klaus Iohannis şi-a preluat mandatul. La momentul respectiv, oficialul american s-a întâlnit cu şeful statului, cu premierul şi preşedinţii celor două Camere ale Parlamentului.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX, Victoria Nuland declara atunci că există “progrese considerabile” în ceea ce priveşte unele aspecte ale statului de drept, dar avertiza asupra faptului că fenomenul corupţiei este o chestiune de siguranţă naţională.

 

 

Sursa: deveghepatrieigandul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI AMERICANE ameninta RUSIA si anunta inceperea celui de AL TREILEA RAZBOI MONDIAL !
Cum poti adopta un copil care nu te vrea?! E piesa de schimb?
Patriotismul nu are preț, dar în România este totuși de vânzare!
TIMMERMANS FACE PE VATAFUL IN COLONIA ROMANIA – Vicepresedintele CE Frans Timmermans a descins la Bucuresti sa ne dea lectii pe Justitie, facand pe ingrijoratul. Lumeajustitiei.ro reaminteste cum ne-a raspuns Timmermans cand i-am sesizat abuzurile SRI-DNA in Justitie, in sensul ca excede atributiilor MCV monitorizarea activitatii serviciilor. La asemenea raspuns, ii adresam o intrebare: "Daca Romania da Olandei Portul Constanta veti incepe sa vedeti abuzurile si coruptia din Justitia romana?"
Timmermans a anunțat că se va emite ”Legea Coloniei”! Vizată – România!
Guvernarea LOR! Un tânăr strigă disperat | “Plec până nu îmi pierd minţile! România, cred că vei muri bătrână şi singură. Acum, la sfârşit, îmi e greu să spun dacă te-am iubit vreodată”
V-ar plăcea să plătiți un impozit de 10 lei la un salariu de 5.000 de lei? Atâta au plătit în 2015, firmele austriece (fără bănci) ca impozit pe profit, statului român, la o uriașă cifră de afaceri de 8,047 miliarde de euro.
Aveți grijă la oamenii lui Soros! Se bagă din nou în seamă printre protestatari. Nu-i lăsați să confiște Protestul!
Atâtea nereguli în cazul "adoptiei". Cum a premeditat procurorul Pițurcă ridicarea fetiței de 8 ani
În 2018, România a avut cel mai mic număr de copii nou-născuți din ultimii 50 de ani
BOMBĂ în justiție: Abuzul în serviciu a fost DEZINCRIMINAT. În ce caz s-a pus în aplicare decizia CC
Le Figaro. Putin dezvăluie cine conduce cu adevărat America și NATO - video
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro