“Justiţia târzie este justiţie nulă – Justice delayed is justice denied” William Gladstone ”Mai bine mai târziu decât niciodată – No peace without justice” – George Roncea

Distribuie!by “Justiţia târzie este justiţie nulă – Justice delayed is justice denied” William Gladstone ”Mai bine mai târziu decât niciodată – No peace without justice” George Roncea loading... . Ce pacat că n-am pus pe bani unele dintre pariurile grele din ultimii ani, eram acu milionar, dar totuși, așa, o […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Justiţia târzie este justiţie nulă – Justice delayed is justice denied”
William Gladstone
”Mai bine mai târziu decât niciodată – No peace without justice”
George Roncea

loading...

14853170_1241781675875445_1803165737548477259_o
.
Ce pacat că n-am pus pe bani unele dintre pariurile grele din ultimii ani, eram acu milionar, dar totuși, așa, o mică satisfacție aș avea, după ce le-a trebuit 26 de ani procurorilor să asimileze și să repete după mine: ”Ion Ilici Iliescu este o cârpă kaghebistă, criminal cu mâinile roșii de sânge până la coate”.
Două treimi din victimele din decembrie 1989 au fost produse după preluarea Puterii de Ion Iliescu, care avea nevoie de cadavre pentru a-şi legitima sosirea pe spuma roşie de sånge a valului „revoluţiei spontane“ – asta repet de peste două decenii, ca să vezi s-a preluat și de Parchetul General, abia acum.
Trebuie să mă autocitez de acu încolo, că se pare că fusei oleakă profetic, cam ca ovreiul ăla de striga în pustie 🙂
”De mulți, mulți ani milioane de români așteaptă o veste de genul următor: „Criminalul Ion Iliescu este judecat pentru trădare de ţară, genocid asupra poporului român şi pentru sabotarea şi distrugerea economică a României!”
Ani și ani de zile am fost ținta ricanărilor prietenilor, familiei, patronilor de presă, colegilor, securiștilor etc. care-mi spuneau că-s dement dacă-mi imaginez că vreodată Ilici va fi cercetat penal pentru crimele sale.

Na că e.

Am pus pariuri cu toată lumea, nimeni nu și le-a onorat, deși unii erau oameni grei. Am irosit mulți ani din viață, începând cu a doua zi după eliberarea din Lagărul de la Măgurele pentru a-l aduce pe Ilici în fața Instanței. Momentul a venit.
Probabil sunt unul dintre cei mai demenți creduli de pe Planetă în Justiția imuabilă, în siajul jertfei lui Socrate, singurul bărbat sinucigaș, în afară de Iisus, pentru Lege.
Legea e fundamentul Lumii, fără Legi totul ar pieri.
Aparatul, rețeaua Sistemului si-a facut treaba, l-a protejat pe Iliescu din rasputeri. Stafia KGB-ului încă bântuie România, chiar şi acum – sau poate mai ales acum, după intrarea noastră în structurile euro-atlantice. Agenţi ai Moscovei încă se află în poziţii de control ale unor instituţii care au un rol nu doar simbolic.
Au schimbat pana si Codul Penal anume pentru Ilici. Din analiza comparativa a vechiului si noului Cod penal rezulta ca subminarea puterii de stat (art. 162) a devenit in art. 402 o veritabila dezincriminare.

Însă în conformitate cu obligațiile internationale pe care Romania si le-a asumat – de exemplu – Convenția ONU referitoare la Genocid – art. 3, 4 exista cale de atac in continuare. Legile României sunt subsecvente celor internaționale, europene.
Asta va fi noua cale de atac pe linia legală împotriva lui Ilici si a Statului sau – un Aparat de stat care a instigat la război civil, care a adus zecii de mii de giboni pentru a ne mătrăși și nimici pe noi, cei din Piața Universității, care spuneam doar atăt: “nu mai vrem comuniști în fruntea țării, nu mai vrem agentura KGB la comanda României!”.
Pentru asta ne-au spart dinții și scafarliile, pentru asta oameni nevinovați au murit, au fost impuscati și zdrobiți sub răngile minerilor.
“Cine uita nu merita” – este o alta lozinca scrisa de mine si pusa pe Facultate, un citat din Iorga. Agentura KGB este in mare parte tot la comanda țării, odraslele securiștilor și ale activiștilor de partid sunt tot în fruntea țării. S-ar putea zice că nu e nicio diferenta fata de anii 90. Pot însă sa vă spun eu diferența cu puțina statistica pe care m-am învrednicit să o invăț.
Daca in anii 90 masa de cretinizati care-l sustineau pe Ilici si FSN-ul plus satelitii sai, UDMR etc însemna 9,2 milioane de oameni, astăzi mai sunt doar 4 milioane de sustinători ai bazinului lui Ilici.
Conform unui sondaj de acum trei-patru ani, peste 55 la sută dintre români sunt acum de părere că Iliescu este exact ce spuneam noi în ’90 – o otreapă jegoasă, un criminal cu mâinile roșii de sânge până la coate, românii au înțeles că Ilici este vinovat de infracțiunile pe care Justitia română s-a făcut că nu le vede.
Asta înseamnă că numărul “legionarilor”, cum le spunea Ilici celor care sunt contra lui, a crescut la vreo 10 milioane.
Nişte golani cu toţii…
Chiar dacă la Putere și acum sunt tot pui de-ai lui Ilici, o bună parte dintre români au înţeles că rădăcină Raului, sădită de Moscova, a fost şi este Ion Iliescu. Năpârca criminală de Ion Iliescu, cârpa kaghebista care ne-a otrăvit întreaga viaţă, nouă, tuturor, mai bine de două decenii, este acum un boşorog băşinos, o şandrama jegoasă, o mumie, însă puii săi s-au răspândit peste tot şi continuă “opera” sa, de nimicire a României.
În anii 90, marea majoritate a “publicului” nu avea perceptia si intelegerea jocului politic. Noi, așa tineri cum eram la vremea aceea ne-am bunghit, am inteles ce se intampla si am spus-o tuturor, cu glas tare, vreme de 53 de zile si nopti în Piata Universitatii.
Trebuiau să ne omoare pe toți, atunci. N-au izbândit.
Victoria noastră consta în chiar supraviețuirea noastră și în puterea de a mai mărturisi și spune necontenit ce am spus și atunci.
Sistemului ii este frică de voci, de adevăr, nu degeaba securiștii lui Ilici au pus mâna pe toate instituțiile de presă, treptat, și le-au anihilat. Pâna și arhiva electronică a publicațiilor la care am lucrat a fost obliterată, stearsă de pe net.
Înseamna ca Lor le pasă. Se tem de cuvinte și de cei ce (încă) mai scriu și vorbesc.
Lor le e frica, nu Nouă. Lor le este frica să nu fie trași la răspundere, să nu fie nevoiti să plateasca pentru tot răul făcut, pentru victime și pentru cei din morminte.
Victimele care-i acuza de acolo din mormânt.
Noi, cei care am mai ramas, suntem vocea morților. Morții sunt deja morți, nu mai pot fi omorati inca odata. Iar Noi, astia cu Vocea, am încasat tot ce se putea încasa, ce să ne mai facă?
Doar, dacă au coaie, să încerce să ne bage și pe noi la rece, în mormânt.
Este o opțiune pe care le-aș recomanda-o deoarece câtă vreme vom mai avea suflare și sânge nu-i vom lăsa să aibă liniște.
Iar daca vor crăpa fără să ajungă în fața Justiției oficiale, Noi ii vom inculpa oricum și ne vom pișa pe mormintele Lor…”
.

“Justice delayed is justice denied” is a legal maxim meaning that if legal redress is available for a party that has suffered some injury, but is not forthcoming in a timely fashion, it is effectively the same as having no redress at all. This principle is the basis for the right to a speedy trial and similar rights which are meant to expedite the legal system, because it is unfair for the injured party to have to sustain the injury with little hope for resolution.
.
Gladstone was one of the longest serving of British politicians, one politician with intense religious belief and a militant of the equal rights of nations, international order governed by morality…

 


Sursa: George Roncea 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România, „Pubela Alimentară a Europei”, experiment științific pe cobai autohtoni
E groasă: Prințul Charles, invitat de primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, să primească titlul de „Prinț al Transilvaniei”
Orban a anulat TAXE pentru bănci. Zamfir: De ce, Ludovice? Pe cine reprezinți tu, de fapt?
BYE BYE LULU! – Tudorel Toader cere revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA. Exceptional Raport stiintific al ministrului Justitiei despre necesitatea revocarii sefei DNA pentru management deficitar cu consecinte nefaste pentru Romania: record de conflicte constitutionale intre puterile statului; premisele blocarii activitatii legiuitorului; sfidarea Parlamentului; anchete in afara cadrului legal; implicarea in anchetele altor procurori; incercarea de a obtine condamnari cu orice pret (Raport)
Savaliuc șochează: ”Plan pus la cale de 1 lună, asta vor pe 15 aprilie - preiau puterea”
PNL să ceară scuze românilor că au votat în Parlamentul European împotriva sancţionării alimentelor mai proaste pentru România
AUSTRALIA – Acces la FESTIVAL TECH pe bază de CIP IMPLANTAT
EXCLUSIV. Povestea „Regelui Pădurilor” care a „retrocedat” pe șpagă codrii României sau despre cum a reușit văcarul din Țăndărei să mituiască Prefectura Buzău și jumătate din Judecătoria Pătârlagele
SUA au ridicat în aer „Avionul Apocalipsei”
Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI
Viorica Dăncilă a absolvit în anul 1988 cu nota 9 la examenul de licență. Pe atunci, la Universitatea de Petrol și Gaze, în anii 80, absolveau doar 200 de studenți
11 iunie 1948 - Marea naționalizare. Ziua în care 8.894 de de întreprinderi industriale și miniere, de transport, bancare și de asigurări au fost trecute din proprietate privată în patrimoniul statului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro