Jurnaliștii lui Kovesi dezvăluie ”șmecheria” votului din PE: Dacă se întâmpla în România cazul era anchetat de DNA

Distribuie!by Voturile cu care Laura Codruța Kovesi a câștigat în cele 2 comisii din Parlamentul European s-au datorat unei operațiuni românești, dezvăluie doi dintre jurnaliștii de casă ai fostei șefe a DNA. Este vorba de Dan Tăpălagă de la G4 Media și Mircea Marian de la Newsweek. loading... Astfel, PNL […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Voturile cu care Laura Codruța Kovesi a câștigat în cele 2 comisii din Parlamentul European s-au datorat unei operațiuni românești, dezvăluie doi dintre jurnaliștii de casă ai fostei șefe a DNA. Este vorba de Dan Tăpălagă de la G4 Media și Mircea Marian de la Newsweek.

loading...

Astfel, PNL a adus în Comisia LIBE încă patru europarlamentari față de unul care era membru de drept, iar în Comisia CONT a venit la vot Cristian Preda, actualmente la PLUS. Fără cele patru voturi din LIBE și cel din CONT al lui Preda, Kovesi nu ar fi câștigat competiția în cele 2 Comisii. În LIBE, Kovesi a avut 4 voturi avans, iar în CONT doar unul. Adică cele românești apărute la vot.


Patru voturi, venite de la PNL, au făcut miercuri diferența dintre Laura Codruța Kovesi și francezul Francois Bohnert în comisia pentru libertăți civile și justiție (LIBE) a Parlamentului European, unde fosta șefă a DNA a obținut 26 de voturi, iar Bohnert a primit 22. Deși liberalii au un singur membru titular în comisia LIBE, pe Traian Ungureanu, au reușit să trimită la vot încă patru europarlamentari, care au înlocuit membri titulari absenți din alte țări. Astfel, alături de Ungureanu, au votat în favoarea Laurei Codruța Kovesi liberalii Siegfried Mureșan, Adina Vălean, Marian Jean Marinescu și Cristian Bușoi, a scris G4 Media.

Mai mult scrie Newsweek: Surse de la Bruxelles susțin că liberalii l-au convins pe europarlamentarul maghiar din Fidesz (formațiunea lui Viktor Orban, care face parte din PPE) să nu vină la ședința la care se decidea soarta lui Kovesi. 


Un alt europarlamentar român al cărui vot a făcut diferența în favoarea Laurei Codruța Kovesi a fost Cristian Preda, care l-a înlocuit pe un coleg din altă țară marți, la scrutinul din comisia CONT. ”Am votat ultimul, întrucât – deşi nu sunt membru al CONT – l-am înlocuit pe un coleg neamţ din PPE, pe care-l cheamă Zeller şi e, de aceea, la capătul listei. Ţinând seama de rezultatul final – 12 voturi pentru LCK, 11 pentru candidatul francez şi unul pentru cel din Germania – aş putea zice că am avut votul decisiv :)!”, a spus ulterior Cristian Preda, în prezent membru PLUS, mai scrie sursa citată.

Dacă această substituire de voturi ar fi avut loc în Parlamentul României probabil că ar fi dus la o anchetă a DNA.

Sursa: https://www.flux24.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România furată | Piramida off-shore. Firme paravan prin care s-au derulat afaceri discutabile
Cea mai mare putere militară a lumii devine invincibilă. Google se implică în afaceri militare. Angajații nu sunt de acord!
Victor Ponta, despre rectificarea bugetară: Este prima dată de la criza din 2010 când se iau bani din Trezorerie. Guvernul va fi în incapacitate de plată
GUVERNUL SOROS SI PRIMA LUI GRIJA DE LA MINISTERUL MUNCII. Ministrul Muncii pe nume Claudia-Ana "a rezolvat în doua zile problema șomajului în România" asa incat prima ei grija ca Ministru "al Muncii" e viața sexuala a minorilor. Ce zice Radio Erevan?
Generalul de brigadă Vasile Hermeneanu: „Ați vrut o țară a procurorilor lui Lazăr și Kovesi, venali, corupți și aserviți unui președinte penal, cu salarii și pensii nesimțite de care nu se pot atinge nimeni! O aveți!”
Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară
Un prezentator TV din Ucraina jignește dur românii: ”Niște agramați!”
EXCLUSIV Un fost prim-ministru a cumpărat o parte din România. Suma imensă pe care vrea să o investească aici
Popor ROMÂN unit în slujba CRUCII. S-au trimis până astăzi peste 8000 de cereri de intervenție accesorie în PROCESUL ÎMPOTRIVA MOSCHEII
Jenant: cum s-a comportat Dan Barna la Barcelona cu românii de acolo | să fii prost să-l mai votezi
Profeţiile lui Anghel Rugină despre România...
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro