Jurnalista Sidonia Bogdan, jignită grobian de către Andrei Caramitru, după ce i-a cerut public USR-istului să-și declare sursele de venit

Distribuie!by Jurnalista Sidonia Bogdan a fost catalogată drept „mizerie în forma umană”, „coprofag”, „nimeni frustrat” și multe altele de către unul dintre liderii USR, Andrei Caramitru, pentru că a îndrăznit să-i ceară să-și facă publice sursele de venit. loading... Andrei Caramitru este membru al comisiei USR-PLUS care elaborează programul de guvernare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalista Sidonia Bogdan a fost catalogată drept „mizerie în forma umană”, „coprofag”, „nimeni frustrat” și multe altele de către unul dintre liderii USR, Andrei Caramitru, pentru că a îndrăznit să-i ceară să-și facă publice sursele de venit.

loading...

Andrei Caramitru este membru al comisiei USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianței și fost consilier personal al președintelui USR, Dan Barna.


„Andrei Caramitru e una dintre cele mai aberante voci ale USR. Are viziuni de surveillance asupra populatiei, chipurile masuri anticoruptie, ameninta ca atunci cand vine el la guvernare, rezolva el cu niste softuri hotia romaneasca, bate campii cu Rusia, desi se vede din avion ca omul nu are nicio calificare pe extern, ataca jurnalistii etc.

Am spus ca o astfel de voce de politician care are ca tema dominanta anticoruptia ar trebui sa o inceapa cu el. Sa explice de unde a avut banii pentru conacul monument istoric, sa spuna numele firmele cu care si a reabilitat conacul, daca companiile de consultanta la care a fost director au avut contracte cu statul român, daca firmele sale au avut legaturi cu TNB-ul unde tatal este director, asa cum a dezvaluit presa intr o ancheta. Repet, mi se pare de bun simt sa arati transparenta totala, daca nu ai nimic de ascuns si ai ca tema dominanta anticoruptia. Eh.. care a fost reactia unor useristi? Sunt pesedista.
Este politician cu mari planuri in aparatul de stat. Ce este atat de ilegitim sa isi explice veniturile?”, scrisese jurnalista.
În replică, liderul USR-ist i-a răspuns astfel:
„Dar mai e o categorie – (3) sclavii infiltrați (se fac că sunt de fapt anti-sistem și independenți ca sa aibă audiență printre noi, si se activează “când trebuie / când li se spune” ca sa decrebilizeze idei și oameni). Ăștia sunt cei mai răi. Coprofagii.

Mult timp am fost in vizorul coprofagilor și nu i-am expus. Multi mi-au spus ca nu e bine sa ataci presa, ca e mai bine să o lași așa. Însă ăștia nu sunt presă, nu sunt ziariști. Ziaristii adevărați știu asta și nu ii considera decât o rusine pentru profesia lor. Ăștia sunt coprofagi și sclavi infiltrați. Atât.
Uitați mai jos un asemenea personaj. Acest nimeni absolut și frustrat – pe lângă că justifică atacurile la justiția independentă si toate mizeriile făcute de PSD (dar așa mai subtil, că asta e rolul) – acuma s-a găsit să mă acuze. Mai nou sunt și eu corupt ! Cu aceleași povesti care le-am explicat de o mie de ori. Explicații pe care le-a citit și le știe. Face dezinformare si atac la persoană pe față.
Eu de câte ori trebuie sa explic și să scriu că am lucrat doar in mediul privat, ca nu am avut nici un contract cu statul niciodată (nici eu nici firmele la care am lucrat), ca nu am nici o legătura cu nici o firmă care are afaceri cu statul? Ca nici un leu nu a venit pe conturile mele decât din contractele cu McKinsey și BCG, sume pe care am plătit taxele frumos și lunar în România? De câte ori să sugerez ca oamenii să caute pe Google cât câștiga un partener senior in firmele astea, ca estimarile sunt publice si sunt standard la nivel global? Și cifrele de pe Google arată ca suma pentru casa cumpărată in Bucuresti se justifica din doar 2-3 ani de muncă intr-o asemenea firmă? E totul așa de simplu și transparent (și nenorociții se enervează că nu au cu ce să mă “agațe”).
Oameni buni – priviți mizeria in formă umană. Ăștia sunt. Ăștia ne fac un rău mai mare decât oricine. Ăstia sunt instrumentele mafiei”.
Caramitru continuă să jignească, astfel, pe oricine nu este de acord cu el. După ce l-a jignit pe Mihail Neamțu, Biserica Ortodoxă, adversarii politici, Coaliția pentru Familie, acum a trecut și la jurnaliști. Nici până la publicarea acestei știri, Caramitru nu a răspuns la întrebările privind veniturile sale ridicate de Sidonia Bogdan.
https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Jurnalista-Sidonia-Bogdan-jignita-grobian-de-catre-Andrei-Caramitru-dupa-ce-i-a-cerut-public-USR-istului-sa-si-declare-sursele-de-venit-157558?fbclid=IwAR1DU2FHfMMbg5m5K8OC26U3AcgS5uKAWOsG5E-vyR7xn-WU-JwrKEC5l0M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lista „acoperiţilor“ din Justiţie: 500 de procurori, 57 de judecători şi 126 de auditori
Domnul senator Laszlo Attila, președintele Comisiei pentru sănătate publică, propune cum sa fie vaccinati romanii !!
Cum se fura alegerile - GHID Practic - 20 de metode
Vremea ilegaliştilor. După ce Plăvanul a dat o lovitură de stat în urma incidentului de la Colectiv(neanchetat, desigur, deoarece ar fi ieşit la lumină iţele negre ale afacerii) a continuat permanent în direcţia slăbirii statului român.
Legea vaccinării obligatorii: Legislația națională și internațională care interzice obligativitatea unui act medical asupra unei persoane. Care sunt bolile autoimune induse de vaccinuri
Despre cum s-a schimbat România după intrarea în UE: Capcana europeană
Exploziv! Exclusiv! Bomba! Condrea si Coldea....
Mitul meditatorului Klaus Iohannis s-a prăbuşit
Ziariștii de la Inclusiv publică emailuri și probe ale mitei oferite de compania de medicamente Roche către autorități. Un fost șef al CNAS, pe lista de plăți Citeşte întreaga ştire: Ziariștii de la Inclusiv publică emailuri și probe ale mitei oferite de compania de medicamente Roche către autorități. Un fost șef al CNAS, pe lista de plăți
SLUGILE AU IESIT LA INTERVAL – Procurorii din CSM au lansat un comunicat impotriva libertatii de exprimare ca s-o scoata pe Laura Kovesi din corzi. CSM isi permite sa ii „atentioneze” pe jurnalisti, politicieni si reprezentanti ai societatii civile privind comentariile legate de autodenuntul lui Sebastian Ghita, care a dezvaluit ca ar fi participat la musamalizarea plagiatului sefei DNA. CSM a tacut cand diversi inculpati au fost desfiintati de propaganda cu informatii scurse de la DNA
MAIOR O INGROAPA PE KOVESI – Sintagma „eveniment privat” rostita de fostul sef al SRI George Maior in fata comisiei parlamentare cu privire la vizita din casa lui Gabriel Oprea poate duce la incheierea mandatului de sefa a DNA al Laurei Kovesi. Maior nu a negat in niciun moment prezenta lui Kovesi in sufrageria lui Oprea. Daca se va dovedi ca a fost in casa lui Oprea, la un „eveniment privat”, alaturi de politicieni si sefi de servicii, Kovesi se va autoincrimina cu propria declaratie
Gog, Magog și rolul profetic al unei Rusii tot mai provocatoare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro