Jurnalista Sidonia Bogdan, jignită grobian de către Andrei Caramitru, după ce i-a cerut public USR-istului să-și declare sursele de venit

Distribuie!by Jurnalista Sidonia Bogdan a fost catalogată drept „mizerie în forma umană”, „coprofag”, „nimeni frustrat” și multe altele de către unul dintre liderii USR, Andrei Caramitru, pentru că a îndrăznit să-i ceară să-și facă publice sursele de venit. loading... Andrei Caramitru este membru al comisiei USR-PLUS care elaborează programul de guvernare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalista Sidonia Bogdan a fost catalogată drept „mizerie în forma umană”, „coprofag”, „nimeni frustrat” și multe altele de către unul dintre liderii USR, Andrei Caramitru, pentru că a îndrăznit să-i ceară să-și facă publice sursele de venit.

loading...

Andrei Caramitru este membru al comisiei USR-PLUS care elaborează programul de guvernare al alianței și fost consilier personal al președintelui USR, Dan Barna.


„Andrei Caramitru e una dintre cele mai aberante voci ale USR. Are viziuni de surveillance asupra populatiei, chipurile masuri anticoruptie, ameninta ca atunci cand vine el la guvernare, rezolva el cu niste softuri hotia romaneasca, bate campii cu Rusia, desi se vede din avion ca omul nu are nicio calificare pe extern, ataca jurnalistii etc.

Am spus ca o astfel de voce de politician care are ca tema dominanta anticoruptia ar trebui sa o inceapa cu el. Sa explice de unde a avut banii pentru conacul monument istoric, sa spuna numele firmele cu care si a reabilitat conacul, daca companiile de consultanta la care a fost director au avut contracte cu statul român, daca firmele sale au avut legaturi cu TNB-ul unde tatal este director, asa cum a dezvaluit presa intr o ancheta. Repet, mi se pare de bun simt sa arati transparenta totala, daca nu ai nimic de ascuns si ai ca tema dominanta anticoruptia. Eh.. care a fost reactia unor useristi? Sunt pesedista.
Este politician cu mari planuri in aparatul de stat. Ce este atat de ilegitim sa isi explice veniturile?”, scrisese jurnalista.
În replică, liderul USR-ist i-a răspuns astfel:
„Dar mai e o categorie – (3) sclavii infiltrați (se fac că sunt de fapt anti-sistem și independenți ca sa aibă audiență printre noi, si se activează “când trebuie / când li se spune” ca sa decrebilizeze idei și oameni). Ăștia sunt cei mai răi. Coprofagii.
Mult timp am fost in vizorul coprofagilor și nu i-am expus. Multi mi-au spus ca nu e bine sa ataci presa, ca e mai bine să o lași așa. Însă ăștia nu sunt presă, nu sunt ziariști. Ziaristii adevărați știu asta și nu ii considera decât o rusine pentru profesia lor. Ăștia sunt coprofagi și sclavi infiltrați. Atât.
Uitați mai jos un asemenea personaj. Acest nimeni absolut și frustrat – pe lângă că justifică atacurile la justiția independentă si toate mizeriile făcute de PSD (dar așa mai subtil, că asta e rolul) – acuma s-a găsit să mă acuze. Mai nou sunt și eu corupt ! Cu aceleași povesti care le-am explicat de o mie de ori. Explicații pe care le-a citit și le știe. Face dezinformare si atac la persoană pe față.
Eu de câte ori trebuie sa explic și să scriu că am lucrat doar in mediul privat, ca nu am avut nici un contract cu statul niciodată (nici eu nici firmele la care am lucrat), ca nu am nici o legătura cu nici o firmă care are afaceri cu statul? Ca nici un leu nu a venit pe conturile mele decât din contractele cu McKinsey și BCG, sume pe care am plătit taxele frumos și lunar în România? De câte ori să sugerez ca oamenii să caute pe Google cât câștiga un partener senior in firmele astea, ca estimarile sunt publice si sunt standard la nivel global? Și cifrele de pe Google arată ca suma pentru casa cumpărată in Bucuresti se justifica din doar 2-3 ani de muncă intr-o asemenea firmă? E totul așa de simplu și transparent (și nenorociții se enervează că nu au cu ce să mă “agațe”).
Oameni buni – priviți mizeria in formă umană. Ăștia sunt. Ăștia ne fac un rău mai mare decât oricine. Ăstia sunt instrumentele mafiei”.
Caramitru continuă să jignească, astfel, pe oricine nu este de acord cu el. După ce l-a jignit pe Mihail Neamțu, Biserica Ortodoxă, adversarii politici, Coaliția pentru Familie, acum a trecut și la jurnaliști. Nici până la publicarea acestei știri, Caramitru nu a răspuns la întrebările privind veniturile sale ridicate de Sidonia Bogdan.
https://www.activenews.ro/stiri-mass-media/Jurnalista-Sidonia-Bogdan-jignita-grobian-de-catre-Andrei-Caramitru-dupa-ce-i-a-cerut-public-USR-istului-sa-si-declare-sursele-de-venit-157558?fbclid=IwAR1DU2FHfMMbg5m5K8OC26U3AcgS5uKAWOsG5E-vyR7xn-WU-JwrKEC5l0M

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite
Doina Pană, motivul pentru care a fost otrăvită: Măsura luată în Codul Silvic a costat Schweighofer 150 de milioane de euro pe an.
Fabrica inchisa, politia investigheaza cazul deoarece s-au gasit fecale umane in dozele de Coca-Cola
Din ciclul „S-a țicnit lupul”: Liberalii vor să plătească salariile angajaților multinaționalelor cu banii statului român
Cataramă, la depunerea candidaturii: Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale. Eu sunt un mic Trump al PNL
Cum citim rezultatele votului din 2016? MÂNIE POPULARĂ. Iohannis şi Cioloş cu întreaga lor rețea de progresişti, ONG-iști şi SOROS-işti au nenorocit țară într-un an de guvernare cât alții în zece.
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
Acum 27 de ani (25 decembrie 1989) de la suverani, la sclavi...
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
COLONEL: ”Mă tem că în curând cine va rosti cuvântul patriot va fi arestat, mă tem că ne vom depopula, deromâniza şi dezintegra…”
Cum face Trump de CÂȘTIGĂ mereu? Secretul unui MARE POKERIST
Deputat PSD, discurs incendiar: Nu putem să nu ne întrebăm dacă la 100 de ani de la Marea Unire am schimbat „Înalta Poartă” între timp cu Moscova și acum cu altă "„Înaltă Poartă”. Rachetele Patriot și avioanele sunt taxa haraciului sau taxă de protecție?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro