Jurnalist de investigații: „Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane, care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni”

Distribuie!by Cunoscutul jurnalist de investigatii Sorin Ovidiu Balan nu crede varianta „criminalului singuratic” in cazul disparitiei Alexandrei de la Caracal. Acesta spune ca sunt multe lucruri care au fost ascunse opiniei publice de catre autoritati si sunt detaliile cazului, asa cum ne sunt ele prezentate, nu se leaga. El se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cunoscutul jurnalist de investigatii Sorin Ovidiu Balan nu crede varianta „criminalului singuratic” in cazul disparitiei Alexandrei de la Caracal. Acesta spune ca sunt multe lucruri care au fost ascunse opiniei publice de catre autoritati si sunt detaliile cazului, asa cum ne sunt ele prezentate, nu se leaga. El se intreaba cum este posibil sa se arda un corp intr-o curte fara ca sa ramana vreo urma si fara ca cineva din apropiere sa simta ceva. In concluzie, Balan afirma ca fata a fost rapita de o retea de trafic de persoane sau de organe.

loading...

„Am aflat ca Alexandra a dat de fapt 5 telefoane la 112. Am aflat ca in timpul penultimei convorbiri, Alexandra a spus despre criminal ca acesta „s-a dus la farmacie sa-i cumpere alifie pentru ranile de la incheieturile mainilor cauzate de faptul ca era legata”. Poftim???? Deci psihopatul se dusese la farmacie sa cumpere alifie pentru ranile de la incheieturile Alexandrei!!!


Hai va spun un lucru: in toata istoria criminalisticii nu exista un caz de psihopat pedofil care sa se fi dus sa cumpere alifie pentru a trata niste rani superficiale ale victimei! Un criminal psihopat nu se gandeste la asa ceva, pentru ca in mintea lui bolnava, el isi rapeste victima tocmai pentru a-i cauza suferinta fizica, nu pentru a-i obloji ranile. Un criminal psihopat/pedofil nu e capabil de empatie cu victima, nu are un asemenea modus operandi.  In cazul Alexandrei, criminalul pare interesat de cum arata Alexandra ceea ce ce nu are decat o SINGURA EXPLICATIE:
Casa criminalului nu era destinatia finala a rapirii Alexandrei iar ea trebuia sa arate bine pentru „beneficiarul” ultim. Asta inseamna ca rapirea Alexandrei a fost facuta de o vasta retea de trafic de persoane sau de organe care cuprinde politisti din Caracal, judecatori, procurori si politicieni. Asta explica de statul roman a intarziat sa intervina si de ce procurorul i-a tinut la poarta pe politistii care voiau sa intre peste criminal. De fapt, au dat timp retelei de trafic sa o faca disparuta pe Alexandra.

Va propun un experiment: incercati sa dati foc unei gaini in curtea din spatele casei si vedeti cam cat timp si cat combustibil trebuie pentru a o calcina complet. Voi credeti ca politistii si vecinii de la poarta nu ar fi vazut fumul ridicat de la arderea unor cadavre umane???? Nu se poate sa nu se fi simtit mirosul de carne arsa in zona!
In plus, in timpul descinderii mama Alexandrei primea telefon de un barbat care o informa ca Alexandra a plecat cu el in Belgia. Acest modus operandi (mod de operare) e identic celui din alte cazuri de disparitie mergand cu pana la 20 de ani in urma si nu e doar o coincidenta, sunt convins”, a spus jurnalistul criminalist.


Jurnalist de investigații: „Răpirea Alexandrei a fost făcută de o vastă rețea de trafic de persoane, care cuprinde polițiști din Caracal, judecători, procurori și politicieni”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro