Jurnalist: analiza pe discursul lui Iohannis de la Bistrița- Conform DEX, Iohannis e analfabet

Distribuie!by Cat de ipocrit sa fii, sa o faci pe Dancila analfabeta dar sa ignori analfabetismul lui Iohannis_ loading...   Jurnalistul Daniel Șendre a analizat discursul președintelui Iohannis de la Bistrița și spune că acesta are mare dificultăți de a se exprima în limba română. Mesajul lui Șendre, care acum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat de ipocrit sa fii, sa o faci pe Dancila analfabeta dar sa ignori analfabetismul lui Iohannis_

loading...

 

Jurnalistul Daniel Șendre a analizat discursul președintelui Iohannis de la Bistrița și spune că acesta are mare dificultăți de a se exprima în limba română.


Mesajul lui Șendre, care acum trăiește și muncește în străinătate,  a devenit viral pe facebook, strângând aproape 2.000 de distribuiri.

„Nasol! Conform DEX, Iohannis e analfabet


Am ascultat discursul lui Iohannis de la Bistrița și am înțeles, în sfârșit, de ce alege să tacă. Pentru că dacă vorbește înlătură orice dubiu și el.

“Mulțumesc pentru primirea pe care mi-ați făcut-o încă de când am ajuns” – Bine naibii că nu te-au primit când ai plecat!
“Voi aici în Bistrița ați reușit bine” – Nu știam că poți reuși și rău, sincer acum. Profesor zici!?
“De ei avem nevoie pentru ca să preia frâiele” – Păi ce exprimare e asta, dom’ profesor? Pentru a prelua frâiele, poate.
“Lângă mine stau astăzi, și m-am simțit bine, 2 bistrițeni” – Sigur doar au stat? (Asta e doar o mică răutate de-a mea)
“Vă amintiți că am mai avut câteva prezențe în campania electorală, câteva chiar mai multe” – Boss, ne hotărâm și noi? Câteva sau mai multe? Că profesor îmi vine greu de tot să-ți zic.
“Nici n-au ajuns bine în palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția” – Au început să încerce, ha? OooooK.
“Guvernul PSD-ului a luptat, în stradă, la propriu, împotriva românilor” – Da, păi i-am văzut pe miniștri cum i-au făcut un nicorotikava unui român, altuia i-au sucit mâna la spate și în general le cărau pumni în spinare protestatarilor. Cum!? Nu așa? Păi atunci nu cunoști sensul expresiei “la propriu”, șefu.
“Pânâ acolo i-a dus mintea, să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța” – Boss, fără supărare, ești analfabet!
ÎNGENUNCHEÁ, îngenunchez, vb. I. 1. Intranz. A se așeza în genunchi. 2. Tranz. Fig. A supune, a aservi. ♦ (Rar) A da în stăpânire, a închina (unui dușman). [Prez. ind. și: îngenúnchi] – Lat. ingenuculare.
“Cum să-i îngenunchezi cu forța?” Păi, n-auzi, mă, analfaboss, căcu vorba bună nu se putea în sensul folosit de tine? Ești panicat, ce-ai?
“Schimbarea mare a început în mai” – Domnule profesor, schimbare în sensul folosit de către dvs în discurs, înseamnă înlocuirea unui lucru cu altul, iar asta nu e nici mare, nici mică, se întâmplă și atât. Nu mă crezi pe cuvânt, ha!? OK, încearcă așa: “Înlocuirea mare a început în Mai”. Suna ca dracu, știu, d-aia zic că ești analfabet!
Și să nu crezi că te las la greu.
analfabét, ~ă [At: DA / Pl: ~eți, ~e / E: lat analphabetus, -a, -um, ngr αναλφάβητος] 1-2 smf, a (Persoană) care nu știe să citească și să scrie. 3-4 smf, a (Pex; dep) (Persoană) care nu știe să se exprime corect, oral sau în scris Si: agramat. 5 a (Pex; dep) Incult Cf ignorant.
P.S. Menționez că discursul n-a durat mai mult de 12-13 minute, restul au fost aplauze și muzică. Oamenii au încercat, bravo lor, dar, cum zic, nu poți acoperi chiar totul cu zgomot.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Jurnalistul-Daniel-Sendre-a-analizat-discursul-lui-Iohannis-de-la-Bistrita-Am-inteles-in-sfarsit-de-ce-alege-sa-taca.-Nasol-Conform-DEX-Iohannis-e-analfabet-158852

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Acțiune în forță a polițiștilor locali din București: Au confiscat și distrus mărarul și pătrunjelul unor băbuțe. „Infractorii” vindeau și 50 de legături de lobodă! Unele vindeau și OUĂ
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
„Rețeaua” ocultă care și-a propus să elimine profesorii medicinei românești. Editorial de Simona Ionescu
RUSINE! Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania "desi se opune" VA ACCEPTA COTELE OBLIGATORII si va primi mii de imigranti daca Uniunea Europeana i-o va cere. Pentru miile de imigranti noi facilitati de primire a imigrantilor vor fi construite
Fondatorul partidului #rezist este un fost angajat al SRI care a ajuns să fie executat silit pentru neplata pensiei alimentare pentru fiica sa
Acuzatii grave de tradare nationala: BASESCU SI BNR au falsificat impreuna cu Jeffrey Franks datele macroeconomice pentru a se realiza acordul cu FMI
STATUL FEDERAL NEO-MARXIST IMPOTRIVA ULTIMILOR OPOZANTI: DREAPTA POLONEZA SI UNGARA
BNR a sărit ca ARSĂ după declarațiile lui Tudose! Agitație în ”șerpărie”. Se ascunde ceva?
Iohannis şi Erdogan au căzut de acord: "Moscheea de la Bucureşti se va construi"
11 iunie 1948 - Marea naționalizare. Ziua în care 8.894 de de întreprinderi industriale și miniere, de transport, bancare și de asigurări au fost trecute din proprietate privată în patrimoniul statului
EXPLOZIV/Te DOARE CAPUL când citești așa ceva! Va SCĂPA VREODATĂ România de TEROAREA SISTEMULUI?
Ce este Ateismul Militant şi Cine sunt exponenții lui în România
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro