Jurnalist: analiza pe discursul lui Iohannis de la Bistrița- Conform DEX, Iohannis e analfabet

Distribuie!by Cat de ipocrit sa fii, sa o faci pe Dancila analfabeta dar sa ignori analfabetismul lui Iohannis_ loading...   Jurnalistul Daniel Șendre a analizat discursul președintelui Iohannis de la Bistrița și spune că acesta are mare dificultăți de a se exprima în limba română. Mesajul lui Șendre, care acum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat de ipocrit sa fii, sa o faci pe Dancila analfabeta dar sa ignori analfabetismul lui Iohannis_

loading...

 

Jurnalistul Daniel Șendre a analizat discursul președintelui Iohannis de la Bistrița și spune că acesta are mare dificultăți de a se exprima în limba română.


Mesajul lui Șendre, care acum trăiește și muncește în străinătate,  a devenit viral pe facebook, strângând aproape 2.000 de distribuiri.

„Nasol! Conform DEX, Iohannis e analfabet


Am ascultat discursul lui Iohannis de la Bistrița și am înțeles, în sfârșit, de ce alege să tacă. Pentru că dacă vorbește înlătură orice dubiu și el.

“Mulțumesc pentru primirea pe care mi-ați făcut-o încă de când am ajuns” – Bine naibii că nu te-au primit când ai plecat!
“Voi aici în Bistrița ați reușit bine” – Nu știam că poți reuși și rău, sincer acum. Profesor zici!?
“De ei avem nevoie pentru ca să preia frâiele” – Păi ce exprimare e asta, dom’ profesor? Pentru a prelua frâiele, poate.
“Lângă mine stau astăzi, și m-am simțit bine, 2 bistrițeni” – Sigur doar au stat? (Asta e doar o mică răutate de-a mea)
“Vă amintiți că am mai avut câteva prezențe în campania electorală, câteva chiar mai multe” – Boss, ne hotărâm și noi? Câteva sau mai multe? Că profesor îmi vine greu de tot să-ți zic.
“Nici n-au ajuns bine în palatul Victoria și au început să încerce să subjuge justiția” – Au început să încerce, ha? OooooK.
“Guvernul PSD-ului a luptat, în stradă, la propriu, împotriva românilor” – Da, păi i-am văzut pe miniștri cum i-au făcut un nicorotikava unui român, altuia i-au sucit mâna la spate și în general le cărau pumni în spinare protestatarilor. Cum!? Nu așa? Păi atunci nu cunoști sensul expresiei “la propriu”, șefu.
“Pânâ acolo i-a dus mintea, să încerce să-i îngenuncheze pe români cu forța” – Boss, fără supărare, ești analfabet!
ÎNGENUNCHEÁ, îngenunchez, vb. I. 1. Intranz. A se așeza în genunchi. 2. Tranz. Fig. A supune, a aservi. ♦ (Rar) A da în stăpânire, a închina (unui dușman). [Prez. ind. și: îngenúnchi] – Lat. ingenuculare.
“Cum să-i îngenunchezi cu forța?” Păi, n-auzi, mă, analfaboss, căcu vorba bună nu se putea în sensul folosit de tine? Ești panicat, ce-ai?
“Schimbarea mare a început în mai” – Domnule profesor, schimbare în sensul folosit de către dvs în discurs, înseamnă înlocuirea unui lucru cu altul, iar asta nu e nici mare, nici mică, se întâmplă și atât. Nu mă crezi pe cuvânt, ha!? OK, încearcă așa: “Înlocuirea mare a început în Mai”. Suna ca dracu, știu, d-aia zic că ești analfabet!
Și să nu crezi că te las la greu.
analfabét, ~ă [At: DA / Pl: ~eți, ~e / E: lat analphabetus, -a, -um, ngr αναλφάβητος] 1-2 smf, a (Persoană) care nu știe să citească și să scrie. 3-4 smf, a (Pex; dep) (Persoană) care nu știe să se exprime corect, oral sau în scris Si: agramat. 5 a (Pex; dep) Incult Cf ignorant.
P.S. Menționez că discursul n-a durat mai mult de 12-13 minute, restul au fost aplauze și muzică. Oamenii au încercat, bravo lor, dar, cum zic, nu poți acoperi chiar totul cu zgomot.
https://www.activenews.ro/stiri-politic/Jurnalistul-Daniel-Sendre-a-analizat-discursul-lui-Iohannis-de-la-Bistrita-Am-inteles-in-sfarsit-de-ce-alege-sa-taca.-Nasol-Conform-DEX-Iohannis-e-analfabet-158852

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

HARVARD ȘI IKEA, AFACERI CU PĂDURI TRAFICATE
România sub ocupație soroșistă
Emil Constantinescu: Principalele ziare şi reţelele de socializare sunt controlate de Securitate
Dinescu, Laura Ștefan și Radu Filipescu ies din GDS după ce aceștia l-au premiat pe torționarul comunist Augustin Lazăr, sfidând practic întreg poporul român
PLANUL UCIGAS DE LA COLECTIV – Candidatul la presedintie Alexandru Cumpanasu acuza: „Cu o saptamana-doua inainte de a izbucni focul care a omorat 67 de copii, auzisem din Sistem ca va avea loc o tragedie si ca guvernul Ponta va fi dat jos prin forta strazii. N-am stiut locatia... Tinerii au fost ucisi pentru un scop de care presedintele Romaniei de azi nu este strain... Nu au murit accidental... Dupa a doua zi de proteste, a inceput politizarea” (Video)
Romania, acuzata ca-i aprovizioneaza cu arme pe teroristi - reactia MAE
Părintele Justin Pârvu despre invazia musulmană (știa ce va urma)
După cum dictează Soros, guvernul caută investitori pentru o mare bancă românească CEC !!
EXCLUSIV/ Umbra Securităţii în afacerile lui Nicuşor Dan
Comunismul nu mai e o scuză: Cum şi-a modernizat Polonia calea ferată şi cât de repede se poate traversa ţara
RAPORTUL MCV SUBMINEAZA JUSTITIA – Avocata Angela Ciurea acuza: „Experti indoctrinati de personaje cu frustrari... Raportul e urmarea a ani de zile in care Romania s-a batut cu pumnu-n piept cat de corupta e, cu caciula-n maini pe la porti straine... Justitia se face in sala de judecata, nu prin saloanele imperiale, intre doua cafele americanesti!” Judecatoarea TMB Adina Ghita: „Nu-mi pot imagina ce au simtit colegii incercati de bocancul DNA cand au citit alegatiile cu privire la SIIJ si DNA”
Holocaustul facut de romani ! Acum 28 de ani, în a doua zi de Crăciun, ILIESCU a legalizat AVORTUL pentru că românii au vrut libertate la crime. 25 de milioane întreruperi de sarcină în total sau poporul care a avortat un popor !  Cea mai blestemă ţară este cea care iși omoară proprii copii !! Un popor fara viziune și credinţă iși va pierde ţara !! Doar in 1990, s-au produs peste 1 MILION de întreruperi de sarcină...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro