Juncker și Tusk i-au cerut lui Cioloș primirea unui NUMĂR MAI MARE DE MIGRANȚI

Distribuie!by Surse politice au declarat pentru FLUX 24 că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și președintele Consiliului European, Donald Tusk. care au făcut o escală sâmbătă după amiază pe aeroportul Otopeni pentru o discuție cu premierul desemnat Dacian Cioloș și cel interimar Sorin Câmpeanu, au avut drept principal scop transmiterea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Surse politice au declarat pentru FLUX 24 că președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și președintele Consiliului European, Donald Tusk. care au făcut o escală sâmbătă după amiază pe aeroportul Otopeni pentru o discuție cu premierul desemnat Dacian Cioloș și cel interimar Sorin Câmpeanu, au avut drept principal scop transmiterea unui mesaj special Bucureștiului: trebuie să își asume o cotă mai mare de refugiați, după refuzul oficial al Poloniei.

loading...

Cei doi ar fi vrut să se întâlnească și cu președintele Klaus Iohannis, dar acesta nu se afla în București.


Reacția lui Tusk și Juncker a venit după ce Polonia a anunțat sâmbătă că nu va mai primi cote de migranți după atentatele de la Paris.

Purtătoarea de cuvânt adjunctă a Comisiei Europene, Mina Andreeva, a postat sâmbătă un mesaj pe Twitter despre întâlnirea de la București dintre șeful executivului european, Jean-Claude Juncker, și premierul desemnat al României, Dacian Cioloș. “În drum spre summitul #G20: președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, îl întâlnește pe Dacian Cioloș, premierul din #România: continuând să lucreze îndeaproape pentru Europa”, a scris Mina Andreeva.


În schimb, Dacian Cioloș a declarat că discuția ar fi avut drept principal subiect programul său de guvernare.

După atentatele de vineri seară de la Paris, Polonia nu va putea respecta acordurile europene privind relocarea imigranților, a scris sâmbătă ministrul de externe polonez desemnat Konrad Szymanski, într-un prim semn că atentatele de vineri ar putea submina grav politica Uniunii Europene privind refugiații, transmite Reuters

Într-un comentariu publicat pe portalul de știri (cu orientare de dreapta) wPolityce.pl, Szymanski a declarat că viitorul guvern conservator polonez nu este de acord cu angajamentul asumat de fostul guvern de la Varșovia de a accepta să împartă povara relocării imigranților pe întreg teritoriul UE și că acum, “în fața evenimentelor tragice din Paris, nu vedem posibilitățile politice de a implementa (aceste acorduri)”.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Stiri fierbinti din Franta si o intrebare: e Romania terenul unor macro-experimente politice?
Iohannis şi Dragnea: Doi slugoi în fruntea României
ACUZAȚII EXPLOZIVE SUA acuză SRI că face ASCULTĂRI ILEGALE și CENZURA INTERNETULUI | În România sunt încălcate DREPTURILE OMULUI
Cel mai mare scandal din istoria americană ! „Raportul clasificat compilat de Comisia de Informații a Camerei este profund tulburător și ridică semne de întrebare serioase în legătură cu eșalonul superior al Departamentului de Justiție al lui Obama și al FBI-ului lui Comey legate de așa-zisa complicitate” (a lui Trump cu rușii – n.r.).
Anunt SOC al premierului Ciolos! DISPAR consiliile judetene si SE UNESC JUDETELE!
Scandal cu banii europeni pentru Agricultură: fondurile comunitare au fost redirecționate către refugiați la indicațiile masonului...GEORGE SOROS. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: "Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi"
Zi neagră la CEDO - 7 condamnări pentru România
Dezvaluiri ale unor patrioti din SRI despre structura ARABA din Romania, informatii ignorate de Coldea
Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”
Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:
Regele Mihai a semnat pentru autonomia Transilvaniei in 1989, el este cel care a dat comanda uciderii lui Ceausescu si martirilor din 1989- Declarația de la Budapesta din 16 iunie 1989 ? Tradarea Regelui si Mugur Isarescu, omul de incredere a regalitatii, a fost pus in fuctie din 1990 pentru ca este verisor prin alianta cu Regele Mihai, iata dovada :
Sute de militari ai Forțelor Terestre SUA, dislocați în Dobrogea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro