Juncker, despre cei care părăsesc Pactul ONU pentru MIGRAŢIE: „Sunt populiști stupizi

Distribuie!by Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat în cadrul unui eveniment al ziarului german Süddeutsche Zeitung (SZ), că cei care se retrag din PACT nici măcar nu l-au citit. Se referă la Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, ţările care au anunţat oficial că nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat în cadrul unui eveniment al ziarului german Süddeutsche Zeitung (SZ), că cei care se retrag din PACT nici măcar nu l-au citit. Se referă la Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, ţările care au anunţat oficial că nu vor semna pactul ONU pe migraţie.

loading...

Pactului pe migrație al ONU continuă să ofere subiecte de discuție aprinse. Juncker consideră că nu s-ar fi retras din pact “dacă ar fi citit documentul”. În opinia sa, acest pact ar ar duce, de fapt, la o imigrație ilegală redusă. Adică, toţi ar deveni migranţi cu drepturi depline spunând că “migraţia este un drept uman” şi “nu poate fi refuzat”.


Preocuparea în rândul unui număr tot mai mare de state membre ale ONU este că documentul declară că migrația este “inevitabilă, necesară și de dorit” și face ca semnatarii să “se angajeze să elimine toate formele de discriminare”, inclusiv promovarea “diversității”,impunând sancțiuni rigide pentru “criminalitatea și deschiderea tuturor sistemelor de asistență socială, inclusiv a migranților fără documente”.

https://evz.ro/juncker-pactul-onu-migratie.html?fbclid=IwAR1HtgZpvoqM96aTdnUyhfnNYN1z6gyiYdmKlHr46_yMTGEzS0UC1NOp52o

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro