Juncker, despre cei care părăsesc Pactul ONU pentru MIGRAŢIE: „Sunt populiști stupizi

Distribuie!by Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat în cadrul unui eveniment al ziarului german Süddeutsche Zeitung (SZ), că cei care se retrag din PACT nici măcar nu l-au citit. Se referă la Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, ţările care au anunţat oficial că nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a declarat în cadrul unui eveniment al ziarului german Süddeutsche Zeitung (SZ), că cei care se retrag din PACT nici măcar nu l-au citit. Se referă la Austria, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, ţările care au anunţat oficial că nu vor semna pactul ONU pe migraţie.

loading...

Pactului pe migrație al ONU continuă să ofere subiecte de discuție aprinse. Juncker consideră că nu s-ar fi retras din pact “dacă ar fi citit documentul”. În opinia sa, acest pact ar ar duce, de fapt, la o imigrație ilegală redusă. Adică, toţi ar deveni migranţi cu drepturi depline spunând că “migraţia este un drept uman” şi “nu poate fi refuzat”.


Preocuparea în rândul unui număr tot mai mare de state membre ale ONU este că documentul declară că migrația este “inevitabilă, necesară și de dorit” și face ca semnatarii să “se angajeze să elimine toate formele de discriminare”, inclusiv promovarea “diversității”,impunând sancțiuni rigide pentru “criminalitatea și deschiderea tuturor sistemelor de asistență socială, inclusiv a migranților fără documente”.

https://evz.ro/juncker-pactul-onu-migratie.html?fbclid=IwAR1HtgZpvoqM96aTdnUyhfnNYN1z6gyiYdmKlHr46_yMTGEzS0UC1NOp52o

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dacă Referendumul nu va trece...Romania va fi dezmembrata...
Dan Barna lansează NUCLEARA: sugerează faptul că Iohannis a comandat ancheta Rise Project
SEGREGARE ETNICĂ. UDMR și Biserica Romano-Catolică, presiuni pentru izgonirea elevilor români de la Colegiul „Unirea” din Târgu Mureș
Ce salarii aveau românii înainte de Revoluţie
Pentru distragerea atenției vor face totul.
Asediul marilor corporaţii
Rusia și China pregătesc atacul împotriva dolarului
Un rege cap de masonerie care şi-a trădat ţara
NE UMPLEM PUSCARIILE PE VECI – Pedeapsa record de 30 ani inchisoare pentru escrocarea unor banci in vederea contractarii de credite cu acte false. Sporul aplicat a fost de 19 ani, mai mult decat la un omor. Daca nu se vor remedia anomaliile si aberatiile din noile Coduri penale, in cativa ani Romania se va confrunta cu o suprapopulare si mai acuta a inchisorilor (Hotararea)
Cum il reduce Putin la tacere cu argumente pe un "inaintas" diversionist BBC.
Ipoteza lui Gheorghe Funar: "Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! Legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari, după care urmează să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român, si declanșarea unui război civil în Ardeal pentru dezmembrare teritorială a țării !!"
COLDEA SI KOVESI POT LUA PANA LA 20 ANI DE PUSCARIE – Avocatul Sergiu Andon arunca bomba. PICCJ trebuie sa deschida dosar de tradare dupa dezvaluirile lui Ghita despre intalnirile dintre capii “Binomului SRI-DNA” si sefii statiei CIA: “A intra in legatura cu agentii unei puteri straine in scopul subminarii politice a tarii e infractiunea de tradare... E beton, e fapta clara... Procurorul General daca se face ca nu aude intra sub incidenta articolului 410, nedenuntarea unor asemenea infractiuni”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro