Jumătate din clinicile celui mai mare lanț de avorturi din Olanda închise în urma unei fraude de 15 milioane euro

Distribuie!by Lanțul olandez de clinici de avort CASA, responsabil de jumătate din cele 31.000 de mii de avorturi care se fac anual în Olanda, este anchetat pentru o fraudă de 15 milioane de euro. În ultimul deceniu, CASA a păgubit statul olandez de taxe în valoare de aproape 6 milioane […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Lanțul olandez de clinici de avort CASA, responsabil de jumătate din cele 31.000 de mii de avorturi care se fac anual în Olanda, este anchetat pentru o fraudă de 15 milioane de euro.
În ultimul deceniu, CASA a păgubit statul olandez de taxe în valoare de aproape 6 milioane de euro, conform unei anchete a ziarului „Nederlands Dagblad”, preluat de portalul Știri pentru viață.
Apoi, ancheta altei publicații, „De Volkskrant”, a mai descoperit frauda de 9 milioane de euro, făcută prin achitarea de către companiile de  asigurări de facturi pentru clienți care nu au existat.
Alte mijloace prin care s-au comis fraudele au fost obținerea de subsidii de la stat pentru personalul care făcea anestezii fără să fie calificat și remiterea spre rambursare de două ori a costurilor.
În Olanda sunt 15 clinici de avorturi, 7 dintre ele fiind ale CASA. Ca urmare a scandalurilor financiare, 4 dintre cele 7 clinici de avorturi ale CASA au fost închise. Directorul CASA, Ron Leenders, și-a dat demisia. Un alt director, Bert van Herk, a plecat de la CASA cu un bonus de 500.000 euro, iar în prezent este Trezorier Regional al Rutgers WPF, o organizație afiliată la Federația Internațională Planned Parenthood și membru în cnsiliu lde conducere al Federației.
Deși fraudele au fost descoperite întâi de către jurnaliști și apoi a fost declanșată ancheta poliției, o parte a presei a transformat statutul de anchetat pentru fraudă al lanțului de avorturi în statutul de „victimă eroică”.
Activiștii pro-avort din presă deplâng faptul că termenul de așteptare al femeilor care vor să facă avort a crescut, ignorând complet ilegalitățile descoperite, nu doar fraudele fiscale, ci și folosirea de personal necalificat în clinici.
Despre copiii care își pierd viața în avort, bineînțeles că nici nu se aduce vorba, căci ei ar putea afecta statutul de victimă eroică al lanțului de avorturi anchetat pentru fraude fiscale

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Comisia Europeană sancționează România pentru legea care impune hypermarketurilor să vândă produse românești. Deputatul PNL, Daniel Gheorghe: E o formă de presiune pentru a renunța la inițiativele care promovează capitalul autohton
Savaliuc: "Iată dovada "Planului Minerva" de preluare a controlului României"
CE INSEAMNA NATIONALIZARE?
După 27 de ani: spitalele României - anticamerele mortii, în care ajungi doar ca să ai unde să mori. Spitale cu gândaci, toalete insalubre şi aparatură bună de aruncat. Dar guvernul "masonic" işi face griji pentru sănătatea şi vaccinarea bebeluşilor, insă distrug sistematic sistemul de sănătate“ . Nu vă este clar că acestia doresc depopularea românilor ??
Lovitura de 4 miliarde de dolari data de Mark Zuckerberg cu Facebook la bursa
Pe mâinile cui a încăput țara asta! Ăsta este consilierul ministresei tineretului!
Un manual de istorie publicat în Franţa sugerează că atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 au fost orchestrate de CIA
Bârlădeanu: Ceaușescu s-a opus colectivizarii pe care o dorea Dej, de asta si-a atras antipatia acestuia
Vânzarea terenurilor către străini! Domnule Dragnea, ați trecut-o în programul de guvernare?
WikiLeaks: SUA și George Soros, promotorii scandalului “Panama Papers” pentru atacarea Rusiei
Daily Mail: Noua rachetă hipersonică a Rusiei ajunge la Londra în 13 minute
Caracal și cazul Dutroux- momentul șocant în care afli că doar "conspiraționiștii ăia nebuni" aveau dreptate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro