Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a lansat un atac dur la adresa președintelui Iohannis, care, cu ocazia lansării candidaturii pentru un nou mandat la Cotroceni, a criticat din nou guevernarea PSD-ALDE. Iohannis a afirmat că sub regimul PSD incompetența a fost promovată drept politică de stat, România devenind un stat al pilelor și al complicităților de partid.
Potrivit site-ului Lumea Justiției, judecătoarea Mădălina Afrăsinie îi transmite lui Iohannis că a fost numită la conducerea Secției a VI-a Civile a Tribunalului București în timpul guvernării PSD, fără a fi incompetentă sau pila cuiva. De asemenea, Afrăsinie i-a reamintit președintelui că românii s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și de formă, iar „resetarea societății” invocată de Iohannnis trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.
„Gânduri printre rânduri (ale unui cetățean român)
Domnule Președinte,
Am fost numita președinte de secție când PSD ul a câștigat alegerile și nu pentru că sunt incompetentă sau pentru că sunt pila cuiva! Așa că, data viitoare, când faceți afirmații, nu mai generalizați! Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți, plătitori de taxe și impozite, își doresc autostrăzi, spitale, educație…ne puteți spune și nouă dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dumneavoastră ați declarat că le-ați dat?
Vreti o resetare a societății?
Zic sa începem cu fiecare dintre noi!
Altfel, românii sunt tot aici și s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și formă!
Va mulțumesc pentru atenție!”, a scris judecătoarea pe Facebook.
https://www.activenews.ro/stiri/Judecatoarea-Madalina-Afrasinie-mesaj-dur-pentru-Iohannis-Aveti-dreptate-cand-spuneti-ca-romanii-cinstiti-isi-doresc-autostrazi-spitale-educatie.-Ne-spuneti-daca-ati-platit-impozite-pentru-meditatiile-pe-care-dv-ati-declarat-ca-le-ati-dat-157302?fbclid=IwAR1-nd-g-qshiSWpqHzGxanNww_OW9dlfeIsqjt2EnBuRx4MpyISPsJS4AE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Băsescu: În caz de război, cei plecați la muncă afară trebuie aduși sub arme
Istoricul Marius Oprea: Ce se întâmplă cu Mihai Șora intră în aceeași paradigmă de rescriere total falsă a istoriei. El este bolnav ca mare parte a intelectualității din România, devenind anticomunist după căderea comunismului
Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu! Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA!
Hackerul „Ice”, dat în urmărire internatională prin Interpol, revine cu un nou mesaj
Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre presiunile politice din TVR | Se sună ca la balamuc, sună toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească
Rusia, ministerul de externe : „Riscati o actiune MILITARA impotriva voastra”
Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)
Şmecherie de şmecherie… de la Chişinău
Lucian Isar: „Când va pleca Isărescu (verisorul prin alianta a Regelui Mihai) din funcție vor apărea multiplele surprize și martori dornici să clarifice istoria aurului” (vezi reacţia SRIcu privire la verificarea rezervei de aur”
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Naționaliștii clujeni au intonat ”Deșteaptă-te române” la Opera Română din Cluj, ca să acopere chemarea la rugăciune musulmană inclusă în piesa de deschidere a stagiunii
Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite