Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, mesaj dur pentru Iohannis: Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți își doresc autostrăzi, spitale, educație. Ne spuneți dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dv ați declarat că le-ați dat?

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie a lansat un atac dur la adresa președintelui Iohannis, care, cu ocazia lansării candidaturii pentru un nou mandat la Cotroceni, a criticat din nou guevernarea PSD-ALDE. Iohannis a afirmat că sub regimul PSD incompetența a fost promovată drept politică de stat, România devenind un stat al pilelor și al complicităților de partid.
Potrivit site-ului Lumea Justiției, judecătoarea Mădălina Afrăsinie îi transmite lui Iohannis că a fost numită la conducerea Secției a VI-a Civile a Tribunalului București în timpul guvernării PSD, fără a fi incompetentă sau pila cuiva. De asemenea, Afrăsinie i-a reamintit președintelui că românii s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și de formă, iar „resetarea societății” invocată de Iohannnis trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi.
„Gânduri printre rânduri (ale unui cetățean român)
Domnule Președinte,
Am fost numita președinte de secție când PSD ul a câștigat alegerile și nu pentru că sunt incompetentă sau pentru că sunt pila cuiva! Așa că, data viitoare, când faceți afirmații, nu mai generalizați! Aveți dreptate când spuneți că românii cinstiți, plătitori de taxe și impozite, își doresc autostrăzi, spitale, educație…ne puteți spune și nouă dacă ați plătit impozite pentru meditațiile pe care dumneavoastră ați declarat că le-ați dat?
Vreti o resetare a societății?
Zic sa începem cu fiecare dintre noi!
Altfel, românii sunt tot aici și s-au săturat de mesaje motivaționale lipsite de fond și formă!
Va mulțumesc pentru atenție!”, a scris judecătoarea pe Facebook.
https://www.activenews.ro/stiri/Judecatoarea-Madalina-Afrasinie-mesaj-dur-pentru-Iohannis-Aveti-dreptate-cand-spuneti-ca-romanii-cinstiti-isi-doresc-autostrazi-spitale-educatie.-Ne-spuneti-daca-ati-platit-impozite-pentru-meditatiile-pe-care-dv-ati-declarat-ca-le-ati-dat-157302?fbclid=IwAR1-nd-g-qshiSWpqHzGxanNww_OW9dlfeIsqjt2EnBuRx4MpyISPsJS4AE

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Alexandru Vakulovski // România – vaca de muls
Universitatea de Vest din Timişoara a ajuns sa fie un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști
Iohannis : “Va spun foarte clar ca locul nostru, al Romaniei, e in spatiul euroatlantic. Acolo apartinem noi. Punct. România a pierdut subit o investiție de miliarde de $ și posibilitatea de a-și reveni un pic. România a renunțat, probabil, la parteneriatul cu China, ca să nu supere pe Big Brother.
Implicarea soților Iohannis în traficul internațional de copii şi schimbarea la față a lui Dan Tăpălagă
Tupeu nemărginit. Ruşii ne-au sfârtecat țara și tot ei deschid gura. Ministerul Afacerilor Externe din Rusia: „Noi n-am uitat de partea cui a luptat armata română în al Doilea război mondial”. Păi nu voi ați semnat Pactul Ribbentrop-Molotov cu Hitler?
26 martie 2019, zi neagră pentru omenire: Uniunea Europeană tocmai a distrus Internetul aşa cum îl ştim astăzi. Parlamentul European a votat în favoarea unei noi directive privind drepturile de autor în ţările din Uniunea Europeană, iar articolele 11 şi 13 sunt cele mai controversate pentru că ar putea limita libertatea de informare / exprimare în spaţiul on-line, precum şi creativitatea digitală.
Adevarul despre vaccinuri. Fostul ministru al Sanatatii din Finlanda rupe tacerea
Masoneria, BOR și Catedrala Neamului
Numărul 2 din PSD nu se lasă: Tudose nu are anvergura de a conduce un Guvern/VIDEO
Ponta s-a intalnit cu ONG-uri lui SOROS cele care "vor sa aduca mult mai multi imigranti in Romania decat cei alocati pana acum prin COTELE OBLIGATORII" PONTA CATRE ONG-URILE LUI SOROS "SA COLABORAM"
Un raport secret al Germaniei naziste, despre România și români. Rămâi șocat de coincidențele cu situația actuală!
10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite