”Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!” AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!

Distribuie!by loading... Celebrele vinuri Busuioacă de Bohotin și Zghihara de Huși vor ajunge pe mesele americanilor după ce Cramele Huși au fost achiziționate de către o companie din SUA. După cum relatează www.profit.ro, Cramele Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, ce are în portofoliu branduri ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Celebrele vinuri Busuioacă de Bohotin și Zghihara de Huși vor ajunge pe mesele americanilor după ce Cramele Huși au fost achiziționate de către o companie din SUA. După cum relatează www.profit.ro, Cramele Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, ce are în portofoliu branduri ca Busuioaca de Bohotin, Dealurile Hușilor, Castelul Dintre Vii, Mihai Viteazul, Inima de Haiduc, Zghihara de Huși va fi deținut pe viitor de o companie din Albuquerque, New Mexico (SUA), condusă de fostul CEO al Snow Queen Vodka, Rowland Hill. Compania are ca vicepreședinte, o româncă emigrată în America, și a fost înființată exclusiv pentru a vinde vin românesc pe piața americană și cea asiatică. Cramele Huși este unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, pe piață din 1954 și condus momentan de basarabeanul Serghei Bunescu.

Compania care ar fi preluat Cramele Huși a început deja să promoveze calitățile vinului românesc pe piața americană și cea asiatică, explicând potențialilor clienți că România produce vin de peste 4.000 de ani, că este indicată de diferite surse din antichitate ca fiind locul de naștere al zeului grec al vinului, Dionysos, și că ocupă locul 6 în Europa și 13 la nivel mondial în ceea ce privește producția de vin, majorându-și producția cu 26% în perioada 2011-2014, cea mai mare rată de creștere dintre primele 15 state producătoare de vin.


Cramele Huși, companie cunoscută și sub denumirea de Casa de Vinuri Huși, este operată din 1994 de firma Speed, controlată de familia basarabeanului Serghei Bunescu, livrând în ultimii 23 de ani peste 200 de milioane de litri de vinuri îmbuteliate, cât și vrac, din soiuri albe și roșii, pentru piața internă și la export, în 17 țări din Europa.

Compania are 3 fabrici de vinificație și 110 de angajați și produce 20 de sortimente de vin, din care 8 roșii și 12 albe, deținând 600 de hectare de viță de vie în zona Huși, atât în municipiu, cât și în comunele din jur. Podgoria orașului Huși cuprinde circa 3.000 hectare de vie cu o producție medie de 10.000 kilograme /hectar. Anul trecut, firma Speed, operatorul Cramelor Huși, a avut afaceri de 40 milioane lei și un profit net de 366.020 lei. Firma este de mai mulți ani în insolvență, cu datorii totale de peste 30 milioane lei către 240 de creditori.


Contactați de Profit.ro, reprezentanții Cramele Huși nu au comentat până la ora transmiterii acestei știri.

 

Sursa: www.profit.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Hackerul român, Guccifer, și fondatorul Wikileaks, Julian Assange, au contribuit enorm la alegerea lui Donald Trump ca Președinte al SUA
Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Noua Lege a Vaccinării, haos printre medici și părinți: Peste noapte poți deveni infractor sau poți fi decăzut din drepturile părintești
Jihadul globalist aplică „sharia”: „Biciuirea” publică a infidelului Iohannis, care îşi va încheia noul mandat prin demitere!
SUA mută bombele nucleare din Turcia în România
Ca să fie admisă în UE, României i s-a cerut să își distrugă economia. Cei care au condus țara n-au subminat-o, ci au distrus-o. Această infracțiune nu există în Codul Penal
Fondatorul Source Institute: „Țineți-i pe cei dragi DEPARTE de facebook”. O pledoarie care ne dă fiori
Se găsește în librării - Carte pentru copii (7-12 ani): „Homosexualii formează o familie. Copiii lor au doi tătici și două mămici”
Surpriză maximă: O mare vedetă de la ProTV s-a călugărit! Cum a ajuns maică stareță
Bătaie cu macete și răngi între grupuri rivale de imigranți într-un oraș german. A fost declarată stare de urgență (VIDEO)
A cumpărat o varză de la supermaket, iar acasă a realizat că e din plastic. Iată cum a probat VIDEO
Particule radioactive suspecte deasupra Europei, iar experții nu știu de unde provin. Care sunt țările afectate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro