”Jos Ceausescu, sa vina americanii , vrem democratie !!” AMERICANII au cumpărat CRAMELE HUȘI. Celebra BUSUIOACĂ DE BOHOTIN va ajunge pe MESELE STRĂINILOR!

Distribuie!by loading... Celebrele vinuri Busuioacă de Bohotin și Zghihara de Huși vor ajunge pe mesele americanilor după ce Cramele Huși au fost achiziționate de către o companie din SUA. După cum relatează www.profit.ro, Cramele Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, ce are în portofoliu branduri ca […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Celebrele vinuri Busuioacă de Bohotin și Zghihara de Huși vor ajunge pe mesele americanilor după ce Cramele Huși au fost achiziționate de către o companie din SUA. După cum relatează www.profit.ro, Cramele Huși, unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, ce are în portofoliu branduri ca Busuioaca de Bohotin, Dealurile Hușilor, Castelul Dintre Vii, Mihai Viteazul, Inima de Haiduc, Zghihara de Huși va fi deținut pe viitor de o companie din Albuquerque, New Mexico (SUA), condusă de fostul CEO al Snow Queen Vodka, Rowland Hill. Compania are ca vicepreședinte, o româncă emigrată în America, și a fost înființată exclusiv pentru a vinde vin românesc pe piața americană și cea asiatică. Cramele Huși este unul dintre cei mai mari producători de vin din Moldova, pe piață din 1954 și condus momentan de basarabeanul Serghei Bunescu.

Compania care ar fi preluat Cramele Huși a început deja să promoveze calitățile vinului românesc pe piața americană și cea asiatică, explicând potențialilor clienți că România produce vin de peste 4.000 de ani, că este indicată de diferite surse din antichitate ca fiind locul de naștere al zeului grec al vinului, Dionysos, și că ocupă locul 6 în Europa și 13 la nivel mondial în ceea ce privește producția de vin, majorându-și producția cu 26% în perioada 2011-2014, cea mai mare rată de creștere dintre primele 15 state producătoare de vin.


Cramele Huși, companie cunoscută și sub denumirea de Casa de Vinuri Huși, este operată din 1994 de firma Speed, controlată de familia basarabeanului Serghei Bunescu, livrând în ultimii 23 de ani peste 200 de milioane de litri de vinuri îmbuteliate, cât și vrac, din soiuri albe și roșii, pentru piața internă și la export, în 17 țări din Europa.

Compania are 3 fabrici de vinificație și 110 de angajați și produce 20 de sortimente de vin, din care 8 roșii și 12 albe, deținând 600 de hectare de viță de vie în zona Huși, atât în municipiu, cât și în comunele din jur. Podgoria orașului Huși cuprinde circa 3.000 hectare de vie cu o producție medie de 10.000 kilograme /hectar. Anul trecut, firma Speed, operatorul Cramelor Huși, a avut afaceri de 40 milioane lei și un profit net de 366.020 lei. Firma este de mai mulți ani în insolvență, cu datorii totale de peste 30 milioane lei către 240 de creditori.


Contactați de Profit.ro, reprezentanții Cramele Huși nu au comentat până la ora transmiterii acestei știri.

 

Sursa: www.profit.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FERMIERII STRĂINI care ÎNCASEAZĂ SUBVENȚII URIAȘE pe TERENURI din ROMÂNIA!
Asa arata MAFIA din sanatate. Director de spital, sacou „cu totul si cu totul din AUR”. Ce servicii speciale ii face Gabrielei Firea
Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
SUA. Şeful FBI: "Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private". La noi în România, oare ce intimitate o fi?
Se va sparge oare buboiul? Șefii de la STS, SIE și DNA, implicați în alegerile din 2009
Acest politician, ar trebui să rămână fără cetatenia română: "Tupeu fără precedent al lui Marko Bella : Noi, ungurii, ce ar trebui să sărbătorim pe 1 decembrie 2018? Ce acuzații grave aduce statului român"
CSM: magistratii pot fi masoni?
ERDOGAN I-A ARESTAT PE SOROŞIŞTI. Turcia: Liderul local al Amnesty International a fost arestat pentru legături cu Fethullah Gulen
Pe regele Mihai l-au plans la TVR dar pe Ceausescu datorita caruia exista TVR-ul, il denigreaza
Jurnalul Elenei Udrea cutremură din nou scena politică | Un nou fragment cu dezvăluiri incredibile despre SRI, Iohannis, Băsescu, Ghiţă
Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro