Jirinovschi: Putin a decis începerea celui de-al III RĂZBOI MONDIAL (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jirinovschi: Putin a decis începerea celui de-al III RĂZBOI MONDIAL (VIDEO)

Politician rus Vladimir Jirinovski a declarat că decizia privind cel de-al Treilea Război Mondial a fost deja adoptată de către președintele Vladimir Putin. Despre acesta liderul Partidului Liberal Democrat, a declarat în cadrul emisiunii de pe postul de televiziune “Rusia 24”, citată de gordon.ua.

“Toate problemele legate de război și pace asociate cu Ucraina, le va soluționa o singură persoană – șeful statului rus. Acest lucru s-ar putea întîmpla în luna august 2014, poate un pic mai tîrziu, în noiembrie …” – a declarat Jirinovski.

loading...

Drept exemplu, Jirinovski a tras paralele cu primul și al doilea Război Mondial, care, în opinia sa, au fost rezultatul unor decizii corecte a țarului Nicolai al II-lea și Iosif Stalin.Jirinovschi mai spune că politicienii europeni trebuie să se gîndească, “dacă au nevoie de o Europă pîrjolită”.

“Oricare ar fi deciziile luate la Bruxelles, indiferent de ce directive a semnat Barack Obama, nu contează, pentru că totul este decis de către conducătorul Rusiei”, – a spus Jirinovski. 

Ţările est-europene riscă să fie distruse complet din vina lor, deoarece Rusia nu poate accepta ca avioane şi rachete să fie lansate de pe teritoriile lor împotriva Rusiei”, a continuat politicianul rus.


Au fost lansate amenințări și la adresa țărilor baltice, din care, potrivit liderului rus, nu va rămîne nimic.

“Ce va rămîne din țările Baltice? Nimic! Dar acolo se află sistemul de apărare anti-rachetă, avioanele NATO … Țările Baltice și Polonia sînt condamnate, ele vor fi spulberate “, – a promis Jirinovski.

Cu toate acestea, nu este atît de sumbru totul în mintea lui Jirinovski – el vede și o cale de ieșire – Europa trebuie să roage Rusia să negocieze.

“Lasă-i să-l roage de negocieri pe ministrul de Externe al Rusiei, doar atunci ne vom opri, altfel va trebui să-i învățăm minte, și, din nou, să organizăm un mai 1945” – a spus Jirinovski.

De notat că ministerele de externe din Occident nu au reacționat la atacurile politicianului rus.


Sursa: http://deschide.md/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Șeful FBI, (mort),: "Illuminati controlează totul"
Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
MIHAI VITEAZUL SE-NTOARCE ÎN MORMÂNT. SOROŞIŞTII au apărut şi la Turda unde înființează o filială "Uniți Salvăm" pentru sponsorizatul lui Soros, Nicuşor Dan.
Cum arată Armata Română în caz de război. O comparație cu Siria și Rusia
CITIŢI ŞI VĂ CRUCIŢI, apoi DISTRIBUIŢI! În manualele de clasa 1 dispar, uşor-uşor, Ştefan, Ion, Vasile, Constantin, Gheorghe, dar apare „nenea Omar”, un nume arab
Kim Jong-Un si-a pregatit RACHETELE pentru lansarea catre bazele SUA: „Intram in faza operationala pentru a lovi inamicii”
Adevăruri oficiale ale autorităților ROMÂNE despre reacțiile ADVERSE ale vaccinurilor
Raportul SRI nr. 671 din data de 18 iunie 2001 cu privire la fenomenul satanist: evolutie si situatie actuala!
Un deputat USR a demisionat din partid: se impune o ideologie neo-marxista, aruncarea la gunoi a traditiilor, a familiei, demonizarea bisericii
DEMISIA. În timp ce aduce în România mii de imigranți islamici prin Relocări Forțate de Populații făcute Neconstituțional, CIOLOȘ îi îndeamnă pe ROMÂNI să-și părăsească propria țară, să-și creeze locuri de muncă în străinătate ca să "colonizeze" Europa
Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza
Cel mai mare protest din istoria Islandei după declanșarea scandalului #PanamaPapers | 22.000 de islandezi au înconjurat Parlamentul și cer demisia Primului Ministru
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro