JEAN VALVIS, patronul AQUA CARPATICA, este membru ASPEN, institut finantat de ROCKEFELLER. Asta ca sa intelegem care-i treaba cu scandalul Olivia Steer – Gala Femeilor – Vaccinuri

Distribuie!by loading... . Foto: http://miscareaderezistenta.ro/sport/jean-valvis-dispus-sa-cumpere-rapidul-ce-conditii-solicita-video-31675.html Jean Valvis, rasa nobila ”sovereign” Un pro LGBT-ist alogen cu cetatenie greaca si elvetiana ce detine urmatoarele companii : Dorna Apemin SA catre Coca-Cola Hellenic Bottling Company si The Coca-Cola Company si, in anul 2008, vanzarea companiei Dorna Lactate si a brandului LaDorna catre Grupul Lactalis. (conform […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

. Foto: http://miscareaderezistenta.ro/sport/jean-valvis-dispus-sa-cumpere-rapidul-ce-conditii-solicita-video-31675.html


Jean Valvis, rasa nobila ”sovereign”


Un pro LGBT-ist alogen cu cetatenie greaca si elvetiana ce detine urmatoarele companii : Dorna Apemin SA catre Coca-Cola Hellenic Bottling Company si The Coca-Cola Company si, in anul 2008, vanzarea companiei Dorna Lactate si a brandului LaDorna catre Grupul Lactalis. (conform unor date pe wikipedia)
In prezent se ocupa de dezvoltarea brandului de apa AQUA Carpatica, al celui de vin Domeniile Sâmburești, dar si de afaceri in domeniul energiei verzi si al agriculturii bio cica !

A cerut anularea premiului ce i-a fost oferit pentru Oliva Ster de catre Asociația pentru o Viata Sanatoasa din Romania, santajind organizatorii ca, in caz contrar, isi retrage finantarea.(fiind unicul sponzor). La cererea patronului Aqua Carpatica, Jean Valvis, organizatorii i-au retras Oliviei Steer premiul de la „Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate”. Aqua Carpatica fiind unul dintre sponsorii principali ai evenimentului.

Motivul? Olivia Steer este anti vaccin. Iata o parte a comunicatului de presa transmis de Aqua Carpatica:

“Valorile pe care le promovăm sunt legate de un stil de viaţă sănătos, de consumul unei ape minerale naturale filtrate natural, prin procese hidrogeologice de milioane de ani. Prin urmare, există o incompatibilitate crasă între valorile noastre şi valorile susţinute de Olivia Steer”


Adica, dupa ei, o apa minerala naturala e din aceeasi categorie cu nenaturalele vaccinuri.

Dar sa vedem cine-i Jean Valvis, patronul Aqua Carpatica, conform articolului Cei mai admiraţi CEO din România 2014: Yannis Jean Valvis, locul al 16-lea de pe Business Magazin:

Numele omului de afaceri Jean Valvis, cu cetăţenie greacă şi elveţiană, se leagă de două dintre cele mai importante tranzacţii de pe piaţa autohtonă din domeniul bunurilor de larg consum: vânzarea Dorna Apemin SA către Coca-Cola Hellenic Bottling Company şi The Coca-Cola Company în 2002, în urma unei tranzacţii în valoare de 39 de milioane de euro, şi achiziţia Dorna Lactate de către grupul Lactalis din 2008, într-o tranzacţie evaluată la 70-90 milioane de euro.

În prezent, omul de afaceri se ocupă de dezvoltarea mărcilor AQUA Carpatica, Domeniile Sâmbureşti, dar şi de afaceri în domeniul energiei verzi şi al agriculturii bio. Născut la Atena, dar cu familia în Elveţia, a studiat în şcoala primară şi gimnaziu la Geneva, iar apoi s-a întors în Atena, unde a continuat cu studiile liceale.

În 1973, s-a înscris la National Technical University of Athens Metsovio Polytehnion, pe care a absolvit-o în 1979, cu o diplomă de inginer-arhitect. Şi-a continuat studiile în 1980, înscriindu-se şi la cursurile Universităţii Sorbona din Paris, pe care le-a finalizat cu o diplomă de studii aprofundate în Estetica Arhitecturală. Sosit în România în urmă cu 20 de ani, a pus bazele Valvis Holding în 1994, înfiinţând Dorna Apemin, societate pe acţiuni cu capital româno-elveţian, în cadrul căreia, între 1996 şi 1999, a construit sub marca Dorna trei fabrici de exploatare a apei minerale (Dorna, Poiana Negri, Izvorul Alb). În 1998, a pus bazele Dorna Lactate şi a construit fabrica de la Dorna Cândreni, iar în 1999, fabrica de brânză topită din Vatra Dornei.

În 2000, a înfiinţat sucursala de la Atena a holdingului, Dorna Hellas, iar în 2001, Carpathian Plastics Corporations. S-a extins apoi cu proiecte de investiţii în agricultură, printre care înfiinţarea societăţii Dorna Agri, axată pe producţia de cereale bio. În 2003 şi 2004 au fost construite fabricile de cottage cheese din Suceava şi cea de telemea de oi din judeţul Constanţa.

Doi ani mai târziu, a intrat şi în piaţa vinului, investind la Vitipomicola Sâmbureşti şi lansând în 2009 trei game de vinuri. În urmă cu patru ani şi-a extins investiţiile în zona de agricultură eco şi energie regenerabilă şi a lansat apa AQUA Carpatica.

Conform articolului „REGELE” APELOR MINERALE, JEAN VALVIS, S-A MAI LIPIT DE UN CONTRACT DE CONCESIUNE PE 20 DE ANI de pe Sursa Zilei, din 2014:

Chiar dacă un litru de apă minerală costă aproximativ 1,5 lei, „băieții deștepți” plătesc redevență statului român de 0,018 lei pentru fiecare litru de apă extras din pământ.  Jean Valvis este unul dintre norocoșii care face afaceri de zeci de milioane de euro cu apă minerală.

Carpathian Springs, controlată de Jean Valvis, va primi în concesiune, pentru 20 de ani, cu drept de prelungire pe perioade succesive de câte 5 ani, perimetrul Barnar Vest, din județul Suceava. Omul de afaceri va exploata resursee de apă minerală din acea zonă, în schimbul unei redevențe derizorii. În cei 20 de ani de concesiune, statul va încasa puțin peste 2,8 milioane de euro, adică o sumă cu care se pot construi cam jumătate de kilometru de autostradă. Firma lui Valvis are licență de explorare din 2004, așa are dreptul să obțină direct licență de exploatare, pentru oricare dintre resursele minerale descoperite.

Agenția Națională pentru Resurse Minerale, condusă de Gheorghe Duțu, pregătește un „cadou” pentru Carpathian Springs, păstorită de omul de afaceri Jean Valvis. Potrivit notei de fundamentare a hotărârii privind aprobarea licenței de concesiune a activității miniere de exploatare a apei minerale naturale în perimetrul Barnar Vest, județul Suceava, conducerea ANRM concesionează o suprafață de teren de aproximativ 2 km pătrați firmei Carpathian Springs.

[…]

Afacerile le-a inceput cu banii partenerului sau Hans Bertschmann, intre timp decedat.

Jean Valvis este insa si membru Aspen Institute Romania, iar asta explica deja totul.

Aspen Institute Romania a fost fondat de Mircea Geoana, care este si presedinte. Mircea Geoana fiind de asemenea si in consiliile de administratie ale Aspen Institute USAspen Germany si Aspen Italia.

Institutul Aspen are sediile centrale în Aspen Colorado și Washington D.C., fiind fondat în 1950. Are printre principalii finantatori fundatiile Carnegie CorporationRockefeller Brothers Fund si Ford Foundation. Faceti click pe hipelinkuri si veti observa ca toate trei au legaturi intre ele, jupan fiind Rockefeller. Important de stiut, caci familia asta se ocupa cu reducerea populatiei:

ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale

Reducerea populatiei inclusiv prin vaccinuri:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana, conduce Fundatia Renasterea, care primeste masive finantarii din partea Big Pharma. De aceea  Mihaela Geoana este o infocata sustinatoare a vaccinarii.

Cititi va rugam mai multe la:

NU căutam CAUZA CANCERULUI, ci îl îmbrăcăm în ROZ / Și ceva despre FUNDAȚIA RENAȘTEREA a MIHAELEI GEOANĂ, inițiatoarea “1 Octombrie – Zi națională de luptă împotriva cancerului de sân”

Iata si ce putem citi la Sinteza zilei: Miliardari pe lista conturilor secrete de pe Antena 3, din 2015:

Nume sonore, printre care foşti miniştri, fosşti directori de bancă sau apropiaţi ai lui Mircea Geaonă figurează pe lista miliardarilor cu conturi secrete. Dezvăluirea a fost prezentată marţi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Numele fostului ministru al Finanţelor, Mihai Tănăsescu, figurează pe lista lungă a acuzaţilor din dosarul Microsoft. Daniela Florentina Ganea, soţia lui Mihai Tănăsescu, nu este nici ea străină de acest cont.

Pe lista miliardarilor mai apare şi Ionuţ Costea, cumnatul lui Mircea Geoană, care a deţinut în perioada 1994-2000 un cont „Jeannot”.Nu există date despre rulajul acestui cont. Ionuţ Costea a devenit director adjunct la Banca Europeană pentru Dezvoltare şi Reconstrucţie (BERD), ocupând această poziţie până în 2004, când s-a reîntors în România, la conducerea unor bănci locale. În perioada 2009-2012, Ionuţ Costea a fost numit de Guvern preşedinte al bîncii de stat Eximbank, unde avea un salariu de peste 20.000 de euro pe lună.

Şi Vladimir Cohn, fost acţionar al clubului Dinamo, a deţinut un cont de peste 3,6 milioane de dolari, în perioada 2006-2007. El a fost asociat, în afaceri, şi cu Remus Truică, George Copos, Cristian Borcea.

Sorin Creţeanu, care apare în dosarul „Poşta”, şi-a creat în 2006 un cont la HSBC Geneva. Documentele arată un sold de 962.185 de dolari în 2007.

Şi numele lui Jean Valvis se asociază în arhiva HSBC cu două conturi secrete. Unul dintre ele aparţine unei companii, iar în 2007 pe acea firmă exista un depozit de 9.151.890 de dolari.

Analistul economic Radu Soviani, invitat la Sinteza zilei, a spus că în România s-a furat, în cei 25 de ani, 35 de miliarde de euro.

Unii spun ca a fost si poate ca mai este si un apropriat al Elenei Udrea. Iata ce putem citi la Elena Udrea nu se desparte de Aqua Carpatica nici in arest! Legaturi dubioase intre Jean Valvis si fostul ministru de pe Romania Press:

[…]

Surse din cadrul Directie Nationale Anticoruptie ne-au precizat ca Elena Udrea a pompat sute de mii de euro si in buzunarele omului de afaceri evreu Jean Valvis, patronul Aqua Carpatica, pentru a convinge romanii, prin campanii publicitare agresive, ca Aqua Carpatica este cea mai pura apa minerala din tara nostra.

Cu totul fals, Consiliul National al Audiovizualului interzicand, la un moment dat, in anul 2014, reclama mincinoasa a lui Valvis.

[…]

Sursa: Saccsiv.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un neo – fascist pentru Primăria Generală
Prăpădiții Europei- Banca Mondială raport despre România: o parte din populație traiește cu nici 5 dolari pe zi!
Guvernul Cioloş - o înşelătorie publică de proporţii
Doamna Pellea, e adevărat că ați luat un credit preferențial de la Raiffeisen Bank, peste limita obișnuită de aprobare, cu acordul direct al distinsului domn civil von Groningen?
Mugur Isărescu, acuzat de DIICOT că a făcut jocurile unui grup infracțional: Nu a acționat în interesul statului român
Hackerul român Guccifer, condamnat la 52 de luni de închisoare de un tribunal american
Ponta LUPTA sutine Noua Ordine Mondiala si luptă impotriva CASH-ului: ,,Toate țările moderne încearcă să REDUCA ideea de CASH”. Cine NU RENUNTA renunta la el, reprezinta ,,o latură conservatoare și RETROGRADA a societății care nu trebuie lăudată”
Mesajul unui cioban chinuit | „Nu renunţ la nimic! Dacă vii să-mi împuşti câinele, mor cu tine de gât! Am 80 de ani, înţelegi? Ori mă lași în pace, ori… Stau cu dumneata, îmi fac o cruce şi noroc bun!”
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici!!!
Dacian Cioloș anunță CREȘTEREA IMPOZITELOR după ce legea lui Liviu Dragnea a trecut în Cameră
Premierul polonez: Varșovia nu va ceda în fața nebuniei elitelor de la Bruxelles în problema migranților
PEDOFILIA în fruntea MINISTERELOR europene: Programa de EDUCAȚIE SEXUALĂ din Croația este CONCEPUTĂ de colaboratori ai revistei „JURNALUL PEDOFILILOR”. SOROS îi susține din UMBRĂ? Care este LEGĂTURA dintre pedofilie și HOMOSEXUALITATE? (VIDEO)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro