Jaf pe bani publici! Primăria Capitalei îi plătește 300.000 de euro unui bucureștean, să nu vină la serviciu! Cine-s vinovații

Distribuie!by   loading... Primăria Capitalei i-a plătit 300.000 de euro până acum, unui bucureștean, numai să nu vină la serviciu! Jaful din banii publici, care continuă și în prezent, s-a produs pentru că Sorin Oprescu și geta drăgoi, șefă la „Resurse Umane”, au refuzat să pună în aplicare hotărârile judecătorești […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

corut1

loading...

Primăria Capitalei i-a plătit 300.000 de euro până acum, unui bucureștean, numai să nu vină la serviciu! Jaful din banii publici, care continuă și în prezent, s-a produs pentru că Sorin Oprescu și geta drăgoi, șefă la „Resurse Umane”, au refuzat să pună în aplicare hotărârile judecătorești care obligau Primăria să-l reangajeze pe Laurențiu Coruț.

Pe 30 martie, Cetățeanul.net a dezvăluit cazul revoltător al lui Laurențiu Coruț, fostul șef al Serviciului juridic din Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane (ACCU), omul care câștigă, din bani publici, câte 1000 de lei/zi, pentru că Mafia din Primăria Generală refuză să îl angajeze. Cetățeanul.net a aflat cine este funcționarul vinovat de această situație


Directorul Geta Drăgoi, principalul responsabil de gaura din buget

Devenit bătaia de joc a camarilei (administrația Sorin Oprescu) rămasă și azi „la putere” în Primăria Generală a Capitalei, Laurențiu Coruț, câștigă, zi de zi, din noiembrie 2014, despăgubiri de 1000 lei bani în mână, inclusiv sâmbăta și duminica, pentru că Mafia din primărie trage sforile să nu îl reangajeze.

După ce Sorin Oprescu și Geta Drăgoi, șefa Serviciului „Resurse Umane” au refuzat să pună în aplicare o hotărțâre judecătorească executorie, Primăria Municipiului București i-a plătit lui Laurențiu Coruț cel mai mare „salariu” din România – câte 30.000 lei/lună, plus salariile, de la concedierea din 2009 și până astăzi. În total Laurențiu Coruț a încasat, legal, din banii publici, peste 170.000 de euro (despăgubirile de 1000 lei/zi, timp de un an și jumătate, plus salariile, din 2009 încoace, de la concedierea sa ilegală).


Vineri, 22 aprilie, Coruț a mai câștigat în instanță, despăgubiri de 529.000 de lei (5,29 miliarde de lei vechi), tot din banii publici, pentru că nu a fost angajat. Iată cum nepăsarea față de banii publici se plătește cu încă 120.000 de euro, tot din banii noștri, ai contribuabililor.

Cine este vinovat de faptul că un angajat dat afară ilegal câștigă saci cu bani de la Primăria Capitalei fără să miște măcar un pai trebuie să hotărască Curtea de Conturi a României! Până atunci Cetățeanul.net cere demisia doamnei Geta Drăgoi, șefa Direcției resurse Umane, principala responsabilă, alături de Sorin Oprescu, de faptul că Laurențiu Coruț nu a fost reangajat, așa cum a stabilit instanța de judecată, încă din noiembrie 2014.

La rândul său, primarul interimar Răzvan Sava, care declara luna trecută, pentru Cetățeanul.net, că va rezolva problema, dar nu a făcut-o încă!, trebuie să stabilască cine mai este vinovat alături de Geta Drăgoi, că s-au plătit din Bugetul Capitalei, unui bucureștean, peste 300.000 de euro, numai să stea acasă!  

Notă: În timp ce dumneavoastră citiți aceste rânduri, Laurențiu Coruț mai primește 1000 de lei să nu vină, nici astăzi, la serviciu! Tot noi plătim disprețul funcționarilor Primăriei față de banii noștri! 

corut

 

sursa: cetateanul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro