Iulian Capsali: ”Sar puricii din blana udă”

Distribuie!by “Vă mai aduceţi aminte de vârful de limbă al intelectualităţii băsiste, care îl gratula pe cel care a adus România – (ce se întâmplă astăzi este doar reverberaţia în timp a unei infecţii care a cangrenat Statul Român, creată de Băsescu împreună cu această camarilă dezgustătoare şi vorace)- pe […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Vă mai aduceţi aminte de vârful de limbă al intelectualităţii băsiste, care îl gratula pe cel care a adus România – (ce se întâmplă astăzi este doar reverberaţia în timp a unei infecţii care a cangrenat Statul Român, creată de Băsescu împreună cu această camarilă dezgustătoare şi vorace)- pe noi culmi de civilizaţie şi progres?

loading...

base

Era chiar Gabriel Liiceanu, cel care după 10 (zece) ani de lins la cel mai atroce experiment colonialist din ţările foste comuniste, declara ritos în timp ce era decorat pentru “serviciu credincios” de un dement pe final de mandat (mai – 2014):


“Dumneavoastră aţi spus în cuvântul pe care ni l-aţi adresat că nu ştiţi dacă aţi fost la înălţimea exigenţelor măcar a unei părţi din intelectualitatea română. Fac parte din acei cărora li s-a lipit eticheta de «intelectual al lui Băsescu» şi aş vrea să spun cu această ocazie că aţi fost la înălţimea unei bune părţi a intelectualităţii din ţara asta. (…) Asta înseamnă tocmai că s-au recunoscut cu valorile lor în activitatea dumnavoastră”, a spus Gabriel Liiceanu.

Liiceanu a continuat: “Timp de 10 ani cât aţi fost, sunteţi preşedintele României, nu aţi făcut decât să ne aşezaţi pe drumul pe care noi, cei care credem care e binele în chip matur al României, trebuia să ne aşezăm. Şi pentru asta vă mulţumim”.


Ei bine, astăzi, prietenul lui Andrei Pleşu, parte a tripletei de baroni ai minţii cu inimile închinate marelui cârmaci (evident Pleşu, Patapievici, Liiceanu, cu încă câţiva ţuţări în coadă), se dezice de Băsescu. Cică, citez: “Băsescu a devenit anti-Băsescu” (!)

Nu, şefule de trib Limbă Lungă, Băsescu a fost şi va fi egal cu sine mereu.

Lichelelor, după ce aţi cauţionat jaful şi demantelarea suveranităţii României susținându-i implicit pe Udrea, Bica, Cocoş, Videanu, Pinalti, Mircea Băsescu, Bercea Mondialu, Blaga, Falcă, Prinţu’ Pol, Monica Macovei şamd, după ce aţi tăcut ca peştii când Preşedintele şi-a obligat partidul să-i voteze progenitura analfabetă pentru Parlamentul European, acum vă daţi virgini?

Apel către liichele: Să nu vă mai vedem o perioadă mutrele slinoase, se poate?”[1]

14516519_1698983447094469_2465909061765053531_n

SURSE

  1. Facebook/Iulian Capsali
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”
Scene de groaza in Paris. Sute de migranti inarmati cu bate se BAT cu localnicii – VIDEO
Erdogan avertizează că s-ar putea ca operațiunea armatei turce să se extindă în Irak
CAPITAL: Am ajuns rușinea Europei! Suntem sclavii străinilor în propria țară. Cumpărăm până și curent electric
Tăpălagă, de la HotNews, Divizia Presă a SRI, îi dă în gât pe cei de la DNA și le cere "să se profesionalizeze" semn că INVENȚIA SOROȘIȘTĂ numită "LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORUPȚIEI" nu mai e crezută de NIMENI
ROMANIA CEA MAI CREDINCIOASA TARA DIN EUROPA. DAR spre deosebire de marea majoritate a populatiei, Ziarele de Mare Tiraj din Romania duc o propaganda ATEISTA, anti-biserica si anti-religioasa. PE CINE SERVESC ELE?
Emilia Şercan decriptează mesajul lui Ghiţă | „Sunt dispus să arunc statul în aer. Pic eu, pică şi ei” Video
CSM: magistratii pot fi masoni?
Adevărata miză a eliminării PSD: Jefuirea resurselor și afaceri de miliarde pentru investitorii străini. Ludovic Orban "Toate companiile naţionale vor fi listate la bursă, ca atare vom privatiza Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Tarom, Cec, Poşta, Salrom, Portul Constanţa şi alte întreprinderi cu capital de stat în decursul anului 2020. Există numeroşi investitori strategici recomandaţi de Banca Mondială şi FMI"
Distragerea atentiei publice a functionat – primii „refugiati” s-au angajat deja in Romania
Guvernul a extins nepotismul peste graniţele ţării. Ce garnitură de tineri diplomaţi au pregătit politicienii pe care i-ați votat, in timp ce copiii vostri se chinuie pe salarii de mizerie
UNELTIRE IMPOTRIVA ROMANIEI – Presedintele Coalitiei Romanilor din SUA, preotul Chris Terhes: “SRI si Kovesi au distrus mediul de afaceri din Romania... Sute de mii de firme falimentate si inchise... Sute de mii de familii distruse... Securistii si-au protejat propriile firme care faceau evaziunea cea mai mare... S-a mers pe protejarea firmelor Noii Securitati si pe cele cu capital strain, protejate de ambasade... S-a compromis nu doar capitalul romanesc, dar insasi economia romaneasca”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro