Iubitul presedinte Iohannis – trafic de organe. Reportajul de unde a pornit totul-VIDEO

Distribuie!by loading... Antena 1 Sibiu a difuzat la acea vreme un mini-reportaj de 5 minute în care se vorba despre adopția a trei copii din Rășinari de către o familie canadiană. Klaus Iohannis, la acea vreme șef al Inspectoratului Școlar Județean, era acuzat Marius Albin Marinescu, pe atunci director al […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

iohannis-tanar

loading...

Antena 1 Sibiu a difuzat la acea vreme un mini-reportaj de 5 minute în care se vorba despre adopția a trei copii din Rășinari de către o familie canadiană.

Klaus Iohannis, la acea vreme șef al Inspectoratului Școlar Județean, era acuzat Marius Albin Marinescu, pe atunci director al Bibliotecii particulare Biblion (aflată într-un litigiu imobiliar cu Iohannis) de implicare „într-o afacere destul de tenebroasă”.

Se pare, spune Marius Albin Marinescu, că cei trei copii au ajuns într-o bancă de organe”, afirmă la un moment dat realizatorul mini-reportajului pe care îl puteți vedea mai jos.

În material apare și tânărul inspector Klaus Iohannis, care se disculpă în fața acuzațiilor. „Rolul pe care l-am avut și l-a avut soția a fost un rol minor. Am fost contactați de un fost coleg de facultate al soției, care este bucureștean, dacă am fi dispuși, mai cu seamă soția care a studiat engleză, să traducă în discuții cu mai multe persoane fizice”, arată Iohannis.

În reportaj actualul lider al PNL era acuzat inclusiv de faptul că ar fi lovit-o pe bunica celor trei copii adoptați, agasat de insistența cu care aceasta dorea să afle amănunte despre viața lor din Canada.

Este o minciună crasă. Eu nici nu am agresat-o nici verbal, nici fizic. Eu nu agresez persoane niciodată”, se apăra Klaus Iohannis.

 

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

De la cine din România ar fi obținut Black Cube printr-un legendar șef al Mossad confirmarea acțiunii speciale Kovesi. Scandalul Black Cube ar putea lua o turnura halucinanta Redactia
Firmele cu capital străin, care dețin cel puțin jumătate din cifra de afaceri din economia din România, raportează profituri de câteva ori mai mici decât firmele cu capital românesc
În timp ce Iohannis a fost 4 zile la plajă în Israel, Ungaria declară stare de urgență şi a deplasat mii de trupe la granița cu România. Ministrul de interne maghiar, Sándor Pintér: "Am declarat Starea de Urgență din cauza crizei imigranților".
Este uriasa colonizare a Europei cu imigranti islamici un atac organizat impotriva popoarelor Europei? ONU: "Europa ar avea nevoie până în 2025 de 159 de milioane de imigraţi" George Soros - "Pot afirma cu siguranţă că ultima generaţie de copii albi se naşte acum"
IMAGINILE GROAZEI! PRIMUL VIDEO CU AGRESIUNILE SEXUALE DIN AJUNUL ANULUI NOU DIN GERMANIA | AVERTISMENT! IMAGINI ŞOCANTE, NERECOMANDATE SUB 18 ANI!
Cine sunt cei care l-au susțin pe dl. Dacian Cioloș la guvernarea României (Arhiva)
Ce au făcut românii pe terenul pe care se va ridica mega-moscheea Video
Ministrul desemnat pentru Educație, Adrian Curaj, acuzat de fapte de corupție
TERAPIE DE ȘOC PENTRU POPULAȚIE CU GAZELE ROMÂNEȘTI. Guvernul Cioloș-Soros ne-a NENOROCIT. A liberalizat PREȚUL LA GAZE în avantajul companiilor străine înainte să plece. Preţul la gaze, mai mare cu 10% din aprilie. OMV RÂDE ȘI-ȘI FREACĂ MÂINILE
Marea Lojă "românească" transmite mesaje cifrate masoneriei germane prin francmasonul Iohannis
Ion Țiriac: Orban apără interesele Ungariei de la A la Z și, cu tot respectul, când se duce la Bruxelles, stă în picioare. În România principala problemă este că noi nu avem pe unul care să stea în picioare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro