ISUS HRISTOS a fost DECLARAT oficial REGELE Poloniei

Distribuie!by loading... Presedintele Duda la Biserica unde s-a declarat ISUS HRISTOS REGE al POLONIEI 19 Noiembrie 2016 – Isus a fost declarat regele Poloniei Isus a fost numit Regele țării în cadrul unei ceremonii la care au participat sâmbătă președintele Poloniei Andrzej Duda. Ceremonia a avut loc la Biserica Milostivirii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

presedintele-duda-declara-isus-imparatul-poloniei

loading...

Presedintele Duda la Biserica unde s-a declarat ISUS HRISTOS REGE al POLONIEI

19 Noiembrie 2016 – Isus a fost declarat regele Poloniei

Isus a fost numit Regele țării în cadrul unei ceremonii la care au participat sâmbătă președintele Poloniei Andrzej Duda. Ceremonia a avut loc la Biserica Milostivirii Divine în Cracovia.

Ceremonia a coincis cu sfârșitul Jubileului Anul Mercy(Anul Indurarii) a Bisericii Catolice și a 1050-a aniversare a creștinismului polonez.

„În inimile noastre, domneste Tu, Hristos! În familiile noastre, domneste Tu, Hristos! … În școlile și universitățile noastre, domneste Tu, Hristos,” a fost rugăciunea ceremoniei. „Prin intermediul națiunii poloneze, domneste Tu, Hristos! … ne angajăm să apărăm închinarea Ta sfântă și să predicam slava Ta regală, Hristos Regele nostru, promitem.

.. „Încredințăm poporul polonez și liderii polonezi, in mana Ta. Fa-i să exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale … domneste-ne Tu, Hristos!  Imparateste în patria noastră si în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii.”
Episcopul Andrzej Czaja a spus după ceremonia de sâmbătă: „Nu este o declarație a lui Hristos ca Rege, pentru că El este Rege. nu este o declarație a lui Hristos ca Rege al Poloniei. Impărăția Lui nu este (numai) pe acest pământ, și domnia lui este peste.. întregul univers. ”

Declarația lui Isus ca Rege al Poloniei a venit dupa ce asistenta medicala poloneza Rosalia Zelkova a susținut în secolul al 20-lea ca a primit o revelație divină prin care Isus ar trebui să devină Rege.

BREITBART –  Rugaciunea episcopilor:

Episcopii catolici din Polonia, împreună cu președintele Andrzei Duda au proclamat pe Isus Hristos  Rege al Poloniei sâmbătă și au cerut ca El să stăpânească peste națiunea lor, poporul lor, si peste liderul lor politic

„Vesnic Imparat al Veacurilor Domnul Isus Hristos,”  s-au rugat episcopii împreună cu adunarea, „Noi, polonezii stam în fața Ta să recunoastem domnia Ta, sa ne predam legii Tale, și sa încredințam patria noastra și întreaga națiune in mana Ta.”

„Plecând umili capetele noastre înaintea Ta, Rege al universului, recunoaștem stăpânirea Ta asupra națiunii poloneze, a celor care trăiesc în țară și în întreaga lume”, au spus ei.

„Noi renunțăm la diavol și la toate lucrările sale”, au spus ei.

Adunarea a cerut, de asemenea, asistența divină pentru conducătorii lor, inclusiv pentru președintele Duda.

„Noi încredințam in mana Ta, poporul polonez și liderii polonezi”, au spus ei. „Ajuta-i să-și exercite puterea în mod echitabil și în conformitate cu legile Tale.”

„Domneste Tu, Hristos! Împărățeste în patria noastră și  în fiecare națiune – pentru o mai mare slava a Preasfintei Treimi și pentru mântuirea omenirii”, au spus ei.

Conferința Episcopilor polonezi a declarat că acesta „nu este punctul culminant, ci este numai la începutul lucrării de înscăunare a lui Isus Hristos în Polonia și națiunea poloneză.”

 

 


Sursa: rodiagnusdei.wordpress.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Păpușarul American Zbigniew Brzezinski: Statele Unite trebuie să amenințe cu riposta în cazul în care Rusia va continua să pericliteze intersele americane în Siria
Gabriel Liiceanu susține că Biserica Ortodoxă lasă "senzația de trufie" și atacă Catedrala Mântuirii Neamului
Încă un templu MASONIC gigant se ridică în București, impotriva acestui templu satanic nu se opune nimeni ?
Al TREILEA razboi mondial? Oficial SUA: „Este posibila o confruntare cu RUSIA in Siria”
Un italian s-a căsătorit cu sine însuși
Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …
AU INCEPUT SI IN ROMANIA: Vaslui – 9 frati au fost luati cu jandarmii de langa parinti deoarece erau … PREA SARACI / Diabolic – SISTEMUL tine tara in saracie, dupa care rapeste copiii pe motiv ca parintii sunt saraci...expune Saccsiv – Weblog (VIDEO)
Biologul Bruce Lipton vorbește despre „programarea” copiilor în primii ani de viață. Descoperiri uimitoare!
Important jurnalist german: CIA MEDIA face presiuni pentru un RĂZBOI MONDIAL
Replica medicului Leon Dănăilă după ce o poză cu el la metrou a devenit virală
Efectul periculos al Facebook-ului asupra inteligenţei umane: cum este „prostit poporul cu calculatorul” - explicaţii ştiinţifice
REVOLTA STRAZII: O MANIPULARE DE PROPORTII SI SCOPUL EI FINAL
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro