Isterie in presa RUSILOR : „Traian Basescu este un marlan, nesimtit, suspect de TRADARE” si Iohannis: „Este un CLOVN”

Distribuie!by Portalul russiatoday.ro publica un articol foarte dur la adresa lui Traian Basescu. Fostul presedinte este catalogat „marlan”, „nesimtit”, iar fiica sa „manelista”. loading... Articolul, intitulat „Din om poti face marinar, dar din marinar sa faci om…” abunda in acuzatii si invective la adresa lui Traian Basescu. „In nelimitata-i marlanie, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Portalul russiatoday.ro publica un articol foarte dur la adresa lui Traian Basescu. Fostul presedinte este catalogat „marlan”, „nesimtit”, iar fiica sa „manelista”.

loading...

Articolul, intitulat „Din om poti face marinar, dar din marinar sa faci om…” abunda in acuzatii si invective la adresa lui Traian Basescu.


„In nelimitata-i marlanie, in loc sa isi ceara scuze, domnul exprezident s-a apucat sa o ameninte si mai tare pe doamna Firea, Gabriela Vranceanu, pentru niste bani care veneau de la Crescent intr-o firma a grupului Grivco.

(…) Fostul presedinte ameninta cu nesimtirea unuia care simte ca multi dintre discipolii sai nu ii mai raspund la telefon. Si doreste sa le transmita ‘tradatorilor’ ca mai are multe cartuse ne trase, respectiv asi in chipiu. Probabil de la flacaiasii care ‘i-au pierdut’ dosarul si care acum il alimenteaza. Cu torpile. Aceeasi care au facut-o pe manelista de EBA europarlamentar, care au mobilizat electoratul la ambasada bastardului Baconski si care au scos PiMP campion in diaspora. Ca asa e la submarine, scafandri si catarge.


In ritmul asta, nu as fi surprins maine, cand va fi chemat la DNA, sa spuna si despre Laura Kodruta ca este ofiter acoperit al Departamentului de Justitie al SUA sau despre Coldea ca a primit 50 de oi ca dar de nunta de la Falca.

Presimt, domnule fost presedinte, ca nu mai aveti mult pana veti da o tabla cu Vanghelie. La Nana sunt bube mari, ati facut trafic de influenta, din Microsoft v-ati facut campanie si ati girat niste indivizi care vor infunda puscaria. Presupun ca nu pe gratis. Ca sa nu mai spun de cazul ‘Ponta, ofiter acoperit al SIE’. Unde, daca nu ati mintit, sunteti suspect de tradare si divulgare de secrete de stat”, se afirma in articolul de pe russiatoday.ro.

Materialul nu este semnat. Zilele trecute si Klaus Iohannis a fost atacat intr-un mod similar, presedindele fiind caracterizat drept „clovn”.

klaus-iohanniz-vizita-polonia

Site-ul russiatoday.ro publica un scurt comentariu referitor la vizita presedintelui Romaniei in Polonia, in care Iohannis este atacat extrem de dur. „Clovn Iohannis”, este titlul materialului.

„Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Varsovia, ca dupa ani de ‘dezamagiri si nereusite’ se va putea construi o Romanie din care cetatenii sai sa nu mai fie tentati sa plece.

Poate reuseste Klaus Werner sa inteleaga ca nici un sef de stat adevarat nu face asemenea declaratii despre tara sa in strainatate. E jignitor si ruineaza credibilitatea politicii externe, care se bazeaza pe continuitate. Nemaivorbind ca ideea ca lumea incepe cu noi e de Spitalul de Nebuni”, se afirma pe russiatoday.ro. Materialul nu este semnat.

Presedintele Iohannis se afla in perioada 13-13 martie intr-o vizita oficiala in Polonia. El a avut convorbiri cu presedintele Poloniei, Bronislaw Komorowski, cu presedintele Seimului polonez, Radoslaw Sikorski, cu Bogdan Borusewicz, presedintele Senatului, dar si cu premierul polonez Eva Kopacz.

 

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro