Israelul a decis primele represalii dupa adoptarea rezolutiei istorice impotriva sa

Distribuie!by Foto: Facebook/Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis, sambata, primele represalii impotriva unor state membre nepermanente ale Consiliului de Securitate al ONU, in urma rezolutiei prin care acest organism a cerut oprirea colonizarii in Cisiordania. Astfel, Israelul si-a rechemat “pentru consultari” ambasadorii din Noua Zeelanda […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Israelul a decis primele represalii dupa adoptarea rezolutiei istorice impotriva sa
Foto: Facebook/Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decis, sambata, primele represalii impotriva unor state membre nepermanente ale Consiliului de Securitate al ONU, in urma rezolutiei prin care acest organism a cerut oprirea colonizarii in Cisiordania.

Astfel, Israelul si-a rechemat “pentru consultari” ambasadorii din Noua Zeelanda si Senegal si a revocat invitatia adresata ministrului de externe senegalez pentru o vizita in Israel, transmite agentia EFE.

loading...

Conform unor surse din cadrul executivului israelian, premierul Netanyahu a dispus de asemenea suspendarea ajutorului economic acordat acestui stat african.

Noua Zeelanda si Senegal au votat in favoarea rezolutiei alaturi de toti ceilalti 8 membri nepermanenti ai Consiliului de Securitate al ONU. Cu doi dintre acesti membri Israelul nu are relatii diplomatice, respectiv Malaezia si Venezuela.


Dintre cei cinci membri permanenti (SUA, Rusia, Franta, Marea Britanie si China), SUA s-au abtinut, iar celelalte voturi au fost, de asemenea, in favoarea rezolutiei, care a fost astfel adoptata prin prisma abtinerii americane. Ultima data cand Washingtonul nu si-a exercitat in Consiliul de Securitate dreptul de veto in cazul unei rezolutii impotriva Israelului a fost in anul 1981, atunci in contextul conflictului arabo-israelian.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

VIETASII – Capii serviciilor secrete pot ramane in functii pe viata. Directorii, prim-adjunctii si adjunctii SRI, SIE, STS si SPP sunt singurii sefi de institutii din Romania care nu sunt numiti pe mandate limitate. Din 2018, in Parlament zace un proiect de lege menit sa democratizeze serviciile secrete, care propune ca sefii SRI, SIE, STS si SPP sa fie numiti pe un singur mandat, de 4 ani, fara posibilitatea reinvestirii (Documente)
Un tun colosal de 2,4 miliarde euro, dat României.
Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
EAE. OCULTA CARE SFĂRÂMĂ ROMÂNIA
Iar s-a SUCIT: după ce au anulat PPP-il lui Dăncilă, Orban recunoaște că autostrada Comarnic/Brașov nu se poate finanța din fonduri UE și trebuie prin parteneriat public/privat și de la buget, doar că în 4,5 ani!!!!
NOAPTEA MINȚII. Moscheea de la București va fi construită. Iohannis zice că ea oferă mai multe garanții de securitate
BYE BYE LULU! – Tudorel Toader cere revocarea Laurei Kovesi din fruntea DNA. Exceptional Raport stiintific al ministrului Justitiei despre necesitatea revocarii sefei DNA pentru management deficitar cu consecinte nefaste pentru Romania: record de conflicte constitutionale intre puterile statului; premisele blocarii activitatii legiuitorului; sfidarea Parlamentului; anchete in afara cadrului legal; implicarea in anchetele altor procurori; incercarea de a obtine condamnari cu orice pret (Raport)
Planul PERVERS pus la cale de Dan Condrea pentru a SCĂPA de problemele cu LEGEA | Care era strategia patronului Hexi Pharma pentru a ŞTERGE urmele afacerii cu DEZINFECTANŢII DILUAŢI
Ne lasam transformati in “pachete” pe mana securistilor?
Romanii sunt condusi de "masoni, fochisti si curve" | A muncit din greu! O DANSATOARE din Bamboo a ajuns in Parlamentul Romaniei!
Un ziarist demontează manipularea cu spitale vs catedrale în mai puțin de 1 MINUT: Știți câte instituții medicale a construit Biserica în ultimii ani? Răspunsul, AICI
Daca ai inteles acest articol ti-ai salvat singur viata ! ! !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro