Islamul creatia Vaticanului ! (Video)

Distribuie!by Crestinii, la nivel global, vor trebui sa ia atitudine fata de masoni si islamici deoarece cele doua creatii, masonii si islamicii, ameninta LIBERTATEA TUTUROR !   Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații! Citiți și...SOROS NU SE LASĂ. Fundația lui Soros nu se dă dusă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Crestinii, la nivel global, vor trebui sa ia atitudine fata de masoni si islamici deoarece cele doua creatii, masonii si islamicii, ameninta LIBERTATEA TUTUROR !

 

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DOSAR PENAL PENTRU TIMMERMANS – Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie a format dosarul penal 295/P/2019, in care Frans Timmermans si Augustin Lazar trebuie sa dea cu subsemnatul. Dosarul s-a constituit la plangerea Lumea Justitiei, care a sesizat falsificarea grosolana a Raportului MCV din 13.11.2018. Art. 10 Cod penal: „Legea penala romana se aplica infractiunilor savarsite in afara teritoriului tarii de catre un cetatean strain, contra statului roman” (Document)
Cristi Puiu la 50 de ani: „Acum trăim o formă de cenzură mult mai perversă”, față de perioada comunistă. „Aerul a devenit irespirabil”
Traian Băsescu, scrisoare ULUITOARE către Donald Trump: Avertisment pentru noul preşedinte al SUA
De la FIŢUICĂ la BLUETOOTH. Cum se COPIAZĂ astăzi la EXAMENE
Prostituata cu microcip implantat sub piele pentru a putea fi urmarita si controlata de pestii ei | Medicii au ramas socati ce se poate intampla cu ajutorul acestor tehnologii!!!
O minciună sfruntată – independenţa energetică a coloniei România
Programul politic al PNL, făcut de omul lui Soros
Jamie Oliver despre hamburgerii pe care-i mananca copiii tai la McDonald`s: Sunt improprii consumului uman!
L-au împușcat pe Ceaușescu ca să avem un sistem de învațământ catastrofal iremediabil care scoate idioți pe bandă
Discurs superb al celui mai patriot președinte din Europa, va rămâne în istorie ca unul dintre adevărații conducători ai unei țări din Europa!!!
Timmermans a transmis ORDINE CLARE Guvernului Dăncilă. Coaliția din România, subjugată de liderul UE
Europa socata : " nu avem nicio idee ce va face acest nou președinte american"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro