Isarescu (omul Casei regale) a semnat un decret in 2006 prin care Banca Angliei nu a mai dat nicio dobanda pentru aurul depozitat !

Distribuie!by Cititi si : Mugur Isarescu Este Varul Regelui Mihai, Deci Cine Conduce Romania De 28 De Ani? loading... Proiectul de lege privind repatrierea rezervelor de aur pe care România le păstrează în Anglia a stârnit reacții efervescente în rândul clasei politice, dar și al societății. O notă internă din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cititi si : Mugur Isarescu Este Varul Regelui Mihai, Deci Cine Conduce Romania De 28 De Ani?

loading...

Proiectul de lege privind repatrierea rezervelor de aur pe care România le păstrează în Anglia a stârnit reacții efervescente în rândul clasei politice, dar și al societății. O notă internă din anul 2006 devoalează fapte obscure ale lui Mugur Isărescu. România a pierdut bani grei prin acea decizie.


Proiectul de lege privind repatrierea rezervelor de aur pe care România le păstrează în Anglia, inițiat de președintele PSD, Liviu Dragnea, și senatorul Șerban Nicolae, a stârnit reacții puternice în rândul clasei politice, dar și al societății.

Este vorba despre modificarea şi completarea Legii privind Statutul Băncii Naţionale a României. Șerban Nicolae spune că acesta este un proiect pe care l-a gândit încă din 2015. România deține în Banca Angliei 63 de tone de aur. Potrivit proiectului, 95% din cantitatea aflată în Anglia va fi adusă în țară, informează Flux 24.


Curtea de Conturi este instituția care ar trebui să verifice de ce Banca Naţională a României (BNR) nu încasează dobândă pentru aurul păstrat la Banca Angliei. Această afirmație a fost făcută chiar de către Lucian Isar, soțul senatorului PNL Alina Gorghiu.

„Printr-o notă internă din 2006, Isărescu (n.r. Guvernatorul BNR Mugur Isărescu) a decis ca România să nu mai primească dobândă la aurul păstrat în străinătate. Înainte de 2006, România a primit dobândă la aurul păstrat în străinătate, iar după această dată celelalte bănci centrale din regiune raportează în documentele anuale dobânda primită la deţinerile de aur din străinătate.

Nota internă a BNR din 2006 se bazează pe o decizie luată de Isărescu în 2005, practic o pasă internă. Curtea de Conturi condusă de Văcăroiu (n.r. Nicolae Văcăroiu, fostul preşedinte al Curţii de Conturi) a evitat să controleze acest aspect din motive uşor de înţeles, Parlamentul nu cere explicaţii la prezentarea raportului de activitate BNR pentru că oricum Isărescu nu vine la comisiile din Parlament când este chemat, iar procurorii probabil au rude angajate în BNR (doar o ipoteză extremă, dar probabilă pentru inactivitate)., a precizat Isar.

Sursa: https://evz.ro/isarescu-scandal-aur-curtea-de-conturi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
Acuzații pentru Mugur Isărescu: Acesta ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod „Manole”. Reacția guvernatorului BNR
Kovesi ARE UN NOU IUBIT! Indiciu: alesul fostei şefe a DNA este UN BĂRBAT CU MULTĂ PUTERE...
BOMBA a explodat! SCENA POLITICĂ SE CUTREMURĂ: Dacian CIOLOȘ pregătea iertarea celor care furau statul sub 50.000€. DOCUMENTUL e oficial
WIKILEAKS Cine se află în spatele scandalului PANAMA PAPERS | Legătura cu George Soros, fundaţia Ford şi USAID
' Slugi in trențe colorate de partea lui soros ca de obicei...' | Politia anunta OFICIAL ca se alatura protestatarilor din Piata Victoriei
Tehnocratii au fost instalati la conducerea tarii cu scopul clar de a nu atrage fonduri europene pentru Romania, pentru ca acesti bani sa poata fi folositi pentru „refugiati”
Dezvăluirile ŞOCANTE ale unui fost agent CIA: Am primit milioane de dolari ca să dezmembrăm Iugoslavia
“Vine o criză și mai mare decât cea din 2008!” Previziunile sumbre ale specialiștilor pentru 2016
CUTREMUR/''Filiera Evreiască Cazară Masonică''! ADEVĂRURI despre care NIMENI NU VORBEȘTE!
Crimele nepedepsite ale României: dosarul Revoluţiei din 1989, transferat din nou la Parchetul Militar
Nemtii au inchis fabrica de zahar din Oradea. Trebuie sa se importe zahar din Germania, fermierii ar vrea sa preia fabrica dar nemtii cer mult domne pe fabrica care a apartinut candva statului /poporului
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro