IRAN, gata sa DOBOARE tot ce zboara deasupra Siriei: „Daca Damascul o cere, ii vom apara spatiul aerian”

Distribuie!by Un inalt ofiter al fortelor aeriene ale Iranului a declarat ca tara sa este gata sa apere spatiul aerian al Siriei daca Damascul va face o solicitare in acest sens. loading... Generalul Farzad Esmaili, comandantul bazei aeriene Khatam al-Anbiya, a facut aceasta declaratie provocatoare in cadrul unui interviu, acordat duminica, agentiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un inalt ofiter al fortelor aeriene ale Iranului a declarat ca tara sa este gata sa apere spatiul aerian al Siriei daca Damascul va face o solicitare in acest sens.

loading...

Generalul Farzad Esmaili, comandantul bazei aeriene Khatam al-Anbiya, a facut aceasta declaratie provocatoare in cadrul unui interviu, acordat duminica, agentiei Tasnim, citata de Press TV.


Dupa ce a laudat guvernul sirian pentru modul in care a reusit sa lupte, timp de cinci ani, impotriva „terorismului sustinut de forte straine”, el a subliniat ca orice prezenta militara in Siria fara aprobarea Damascului trebuie sa sfarseasca prin a fi „invinsa”. Aceste declaratii vin la scurt timp dupa ce Turcia si Arabia Saudita au anuntat ca se pregatesc sa lanseze operatiuni comune pe teritoriul Siriei.

Arabia Saudita a amplasat deja avioane de lupta in baza aeriana de la Incirlik, aflata in sudul Turciei, sustinand ca doreste sa atace fortele ISIS. Ministrul de Externe al Turciei, Mevlut Cavusoglu, a declarat ca Ankara si Riyadh ar putea lansa o „operatiune terestra” in Siria.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro