Ipoteza lui Gheorghe Funar: “Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! Legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari, după care urmează să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român, si declanșarea unui război civil în Ardeal pentru dezmembrare teritorială a țării !!”

Distribuie!by În legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Unele dintre ele au fost deja cunoscute ca urmare a informațiilor pe care le-am comunicat prin articolele pe care le-am transmis la numeroși destinatari, inclusiv Ambasadelor străine de la București, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În legătură cu vizita Papei Francisc în România în anul 2019 au fost și sunt încă multe Adevăruri ascunse. Unele dintre ele au fost deja cunoscute ca urmare a informațiilor pe care le-am comunicat prin articolele pe care le-am transmis la numeroși destinatari, inclusiv Ambasadelor străine de la București, în perioada 3-16 februarie a.c. Deocamdată, studiourile centrale, naționale de televiziune nu au avut curajul să abordeze cel mai important subiect și de maxim interes pentru Poporul Român, pentru românii din Țara-Mamă și românii de pretutindeni. Este vorba despre vizita Papei Francisc în România, ce vizează perioada 31 mai-2 iunie 2019, precum și despre programata dezmembrare teritorială a țării noastre, urmată de declanșarea unui război civil în Ardeal.

loading...

Vizita Papei Francisc în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc, un cartier al municipiului Miercurea-Ciuc, a fost stabilită de autoritățile de la Budapesta și acceptată de Suveranul Pontif! El a fost informat de către Președintele și Premierul Ungariei că, în prezența sa și a circa un milion de maghiari din Bazinul Carpatic, va fi citită Declarația de autonomie teritorială a Ardealului!


Pentru a se putea realiza obiectivul urmărit de autoritățile de la Budapesta de 100 de ani, de după Marea Unire de la Alba Iulia de la 1 Decembrie 1918, Papa Francisc a condiționat vizita sa în România de acceptarea de către Președintele Klaus Werner Iohannis a deplasării sale la Miercurea Ciuc în ziua de 1 iunie 2019. 

Conducătorii Ungariei nu l-au informat pe Papa Francisc că este pregătită asasinarea sa în ziua de 1 iunie a.c. la Șumuleu Ciuc!


Câțiva dintre conducătorii Ungariei au fost informați și și-au dat acordul pentru împușcarea Papei Francisc la Șumuleu Ciuc de către trăgătorii de elită maghiari! Apoi, se vor difuza foarte rapid informații de către Budapesta care să convingă opinia publică mondială că Suveranul Pontif a fost asasinat de către un creștin ortodox român!

sasinatul pus la cale la Budapesta împotriva Papei Francisc, care să aibă loc în România, urmărește să confirme predicțiile Sfântului Malachia cu privire la lichidarea ultimului „Papă Negru”. Cardinalul Jorge Mario Bergoglio și-a ales numele de Francisc I, după ce a fost desemnat al 226-lea Papă, așa cum a prezis Sfântul Malachia. Șeful iezuiților este numit „Papa Negru” din cauza culorii negre a hainelor pe care le poartă cei din Ordinul respectiv, o societate secretă cu sediul la Roma, lângă Vatican. Scopul Ordinului iezuiților este acela de a conduce lumea cu ajutorul Papei. Puțină lume știe că, Papa Francisc face parte din Ordinul Iezuiților, are gradul de general al Americii Latine, a purtat uniformă neagră și este supranumit „Papa Negru”. Un astfel de Papă se închină lui Lucifer. De când a fost ales Papă la Vatican, în Biserica Catolică scandalurile se țin lanț și mass-media abundă de informații picante pe teme deocheate.

Zilele trecute, Președintele României, Klaus Werner Iohannis, a fost informat de Serviciile Secrete românești despre asasinatul pregătit de Budapesta împotriva Papei Francisc în ziua de 1 iunie 2019 la Șumuleu Ciuc! Cu toate că știe, Președintele Iohannis tace și nu acționează. El ascunde Poporului Român și opiniei publice mondiale Adevărul în legătură cu asasinatul Papei Francisc pregătit de Ungaria cu ocazia vizitei sale în România!

Președintele alogen Klaus Werner Iohannis trebuie ajutat să înțeleagă că-i mai bine Papa Exist decât Papa Francisc împușcat în România de către asasinii maghiari!

Partidele politice parlamentare au luat poziția struțului și, deocamdată, refuză să-i solicite Președintelui României ca să anuleze vizita Papei Francis în România, cel puțin, în anii 2019 și 2020, când Ungaria a făcut toate pregătirile (pe plan intern și internațional) pentru anexarea Ardealului.
Având în vedere importanța și consecințele vizitei Papei Francisc pentru Poporul Român și integritatea teritorială a României este necesar ca Președintele Iohannis să solicite românilor ca printr-un referendum național să spună DA sau NU în legătură cu prezența Suveranului Pontif în țara noastră, în perioada 31 mai-2 iunie 2019.

Dr.Gheorghe Funar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ACUZATIE GRAVA: ARESTAREA ”PORTOCALELOR”, BLOCATA DE ADJUNCTUL LUI HELLVIG
Alo, Guvernul!!! Fermier se revoltă: De două luni stau cu 4 tone de brânză pe stoc. Supermarketurile nu vor marfă românească
Viorica Dăncilă : voi lupta pentru desființarea vizelor SUA nu ca Iohannis care s-a întors cu o șapcă în schimb
Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență
HAOS în Suedia: Câțiva tineri au incendiat aproape 100 de mașini, au urmat lupte de stradă cu poliția - VIDEO
4 ani de la Colectiv: 6 dosare. Zero verdicte. Două guverne „ale lui”
Statele Unite ar trebui să se teamă de noua Europă germană
Sibiu: Într-o casă a lui Iohannis, IT-iștii lui Soros modifică statele de plată pentru protestatari | Foto
Membru al Grupului Bildelberg și Prim-Vicepreşedinte al Comisiei Europene, olandezul Frank Timmermans, vorbește pe șleau de amestecul etnic programat: "Viitorul umanităţii nu va fi al comunităţilor construite pe o cultură anume, ci pe Diversitatea Totală"
SUA critică România, în raportul despre drepturile omului: "hărţuirea romilor şi deţinuţilor de către Poliţie şi Jandarmerie",'discriminarea romilor","ideile antisemite, rasiste, xenofobe şi naţionaliste sunt răspândite în continuare online în ţară"
Romania are cele mai mari zacaminte din Europa din metalul devenit MAI PRETIOS ca aurul! Dar scoate minele la VANZARE!
Vladimir Tismăneanu, fiul bolșevicului Leonid Tisminetski, îl apără pe torționarul Augustin Lazăr
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro