Ipoteză incendiară despre prinderea lui Sebastian Ghiță. “AVEA PREGĂTIRE CONTRA-INFORMATIVĂ, NU PUTEA SĂ SE LASE PRINS CĂ UN PROST”

Distribuie!by Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, cel care în decursul timpului a făcut mai multe dezvăluiri despre corupţia din sistem şi din instituția pentru care a lucrat, prezintă, în exclusivitate, pentru EVZ, o ipoteză halucinantă cu privire la prinderea lui Sebastian Ghiță, la Belgrad. loading... Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, cel care în decursul timpului a făcut mai multe dezvăluiri despre corupţia din sistem şi din instituția pentru care a lucrat, prezintă, în exclusivitate, pentru EVZ, o ipoteză halucinantă cu privire la prinderea lui Sebastian Ghiță, la Belgrad.

loading...

Fostul ofiţer SRI Adrian Radu, cel care în decursul timpului a făcut mai multe dezvăluiri despre corupţia din sistem şi din instituția pentru care a lucrat, a transmis, pentru EVZ, argumente care, în opinia sa, arată că serviciile secrete nu erau străine de plimbarea ex-deputatului prin Europa, iar capturarea sa la Belgrad a avut un scop precis.

1. În interiorul SRI se cunoaștea faptul că se negociază cu Sebastian Ghiță pentru a nu mai scoate casete cu dezvăuiri, pentru a o proteja pe Laura Codruța Kovesi. Spatele făcut lateral de Florian Coldea a fost făcut de ochii lumii, el lucrând tot la SRI (nu numai la Academia de Informații), ci are biroul la o locație în pădurea Băneasa.

2. Deci se știa unde este Sebastian Ghiță.

3. DAN TAPALAGĂ de la hotnews (Fake News) A SCRIS O ABERAŢIE CONFORM CĂREIA, SEBASTIAN GHIŢă S-AR AFLA ÎN SERBIA  UNDE A AVUT O ÎNTÂLNIRE CU DAN ANDRONIC (TAPALAGĂ FIIND UN OM AL SISTEMULUI), FIIND PRIMA DATĂ CÂND S-A ÎNCERCAT COMPROMITEREA JURNALISTULUI CARE ÎNCEPUSE DEZVĂLUIREA ÎN EVZ, “STATUL SUNTEM NOI”4. (RE)CONFIRMAREA DEZVĂLUIRILOR LUI DAN ANDRONIC DE CĂTRE OPREA AU SCURTCIRCUITAT SECURITATEA CARE CONDUCE ACUM ROMÂNIA. (ÎNTRE TIMP, DAN ANDRONIC A FOST PUS SUB ACUZARE, FIIND A DOUĂ ÎNCERCARE DE DISCRETIZARE A JURNALISTULUI PENTRU CĂ DEZVĂLUIRILE SALE SĂ NU MAI AIBĂ CREDIBILITATE)

5. Sistemul, în disperare, a efectuat această combinație care să ”împuște doi iepuri: să îl scoată pe Dan Tăpălagă ( “Cred că l-au așteptat să ajungă la Belgrad ca să aibă o telenovelă completă și să nu-l lase pe Tapalagă să scrie despre cultură vreo șase luni…”) și să pună batista pe țambal în dezvăluirile jurnalistului care au au devenit o bombă pentru sistem. Este stilul SRI de a mușamaliza un scandal cu un alt scandal, este combinația SRI.

6. Sa fim seriosi, Sebastian Ghita se plimba prin toata Europa (Austria, Franta, Italia etc) fără să fie prins de aceste autorități și este prins de autoritățile din Serbia? Credeți că aceste autorităti sunt mai performante ca restul?

7. Sebastian Ghiţă nu este prost şi avea pregatire contrainformativă. Deci, nu este prins în celelalte țări și vine să se întâlnească cu fratele lui, chiar în Serbia să fie prins, la o zi după ce scandalul dezvaluirilor lui Dan Andronic a luat amploare? Din rubrica: “sunt mai prost ca toată lumea”, azi Sebastian Ghita. Doar pentru că alți fugari, mai slabi pregatiți (informativ), au rezistat ani de zile în …..exil.

 


Sursa: evz.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Romania a cazut prada razboiului geofizic! Va rog sa urmariti cu atentie videoclipul: tehnologia HAARP, plimbata de US Navy prin apele teritoriale ale Coreei de Sud.
Jurista Alexandra Oberschi indică probleme REALE care se află cu adevărat în spatele legii vaccinării: Proiectul e profund ilegal și anticonstituțional. Punctele esențiale care ar trebui revizuite de Ministerul Sănătății
De ce așa zisa "Luptă Împotriva Corupției" e DOAR PRAF ÎN OCHII PROȘTILOR | În Piața Victoriei ar fi trebuit să se strige: "SĂ VINĂ SĂ ÎL IA, PE DNA"
Funcţionarii ANAF au ajutat grupul Euroavipo să fure peste 613 milioane de lei de la stat
Liberalul Vîlceanu, un nou tun de la stat: 39 miliarde de la CE Oltenia. În 2016 a mai luat 63 de miliarde
Ministrul Muncii, Marius Budăi, despre Sorina: Fetița se află la familia adoptivă, la un domiciliu secret. Urmează monitorizarea post-adopție
Robert de Niro, declarație șocantă adresată lui Donald Trump: "Mi-aș dori să-i dau un pumn în față"
Un preot din Covasna, mesaj dur către Kelemen Hunor: Nu ești cetățean al României! Ești doar o viperă mongoloidă care pune venin în pahare românești și ungurești
Cazul Sorinei, doar o picătură văzută din conducta de copii români furați pentru export
Un sas născut in România, fost membru SS, este acuzat si judecat la 95 de ani în Germania pentru "Cunostintă de toate metodele de ucidere"
Google vă înregistrează pe ascuns prin microfon. Iată cum puteţi găsi aceste înregistrări!
Dan Barna lansează NUCLEARA: sugerează faptul că Iohannis a comandat ancheta Rise Project
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro