Ipoteză în cazul crimei din Maramureș. Șeful de post din Vișeu de Jos, executat din ordinul mafiei lemnului

Distribuie!by loading... Criminalii șefului de post din localitatea maramureșeană sunt profesioniști și au acționat cu sânge rece, susțin sursele EVZ. În iulie 2016, patru colegi de-ai săi au fost linșați de hoții de lemne Moartea șefului de post de la Vișeu de Jos, agentul Gheorghe Nistor, ridică foarte multe semne […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Criminalii șefului de post din localitatea maramureșeană sunt profesioniști și au acționat cu sânge rece, susțin sursele EVZ. În iulie 2016, patru colegi de-ai săi au fost linșați de hoții de lemne

Moartea șefului de post de la Vișeu de Jos, agentul Gheorghe Nistor, ridică foarte multe semne de întrebare. Anchetatorii sunt îngroziți de faptul că la fața locului nu au găsit amprente și sunt siguri că cei care au comis crima au folosit mănuși. „Au fost cel puțin doi criminali. În plus, au acționat profesionist și cu sânge rece”, susțin surse judiciare.


Primele date indică o ipoteză cel puțin terifiantă și anume că șeful de post din Vișeul de Jos, găsit mort miercuri seara chiar la locul de muncă, ar fi fost ucis la comandă pentru a nu dezvălui niște lucruri legate de mafia lemnului. În acest dosar s-a cerut și sprijinul SRI pentru identificarea unor persoane care l-au contactat telefonic pe șeful de post Gheorghe Nistor. SRI trebuie să furnizeze date legate de locul de unde au fost făcute anumite apeluri și dacă se poate, de către cine.

Crimă cu multe semne de întrebare


De șeful de post din Vișeu de Jos nu s-a mai știut nimic de marți, de la ora 11. Atunci a fost ultima dată când a comunicat cu un superior. Apoi, nu a mai răspuns la telefon, fapt ce i-a determinat pe șefii lui să intre în panică, asta și pentru că mai mulți săteni au reclamat că „Nistor a făcut infarct”. Un alt polițist, mutat temporar pe motiv de boală, a fost trimis la postul de poliție și a spart ușa. Acolo l-a văzut pe Nistor aplecat peste masă”, spune anchetatorul. După ce au comis crima, făptașii l-au îmbrăcat cu hanoracul de la uniforma de poliție, pentru a nu se vedea urmele de sânge și l-au așezat pe scaunul, cu capul pe masă. „Prima dată l-au lovit cu cuțitul în abdomen, deci de aproape. Apoi, a doua lovitură a vizat zona costală. Acolo credem că a fost o mică luptă. Pe cadavru se mai vede și o a treia urmă de cuțit”, susține sursa EVZ. La plecare, criminalii au furat pistolul cu cele două încărcătoare și au luat și cheile cu care au închis ușa.

Nu se găsește pistolul

„La posturile de poliție nu există rastele. Pistolul trebuia să fie asupra agentului, dar nu era. Arma nu era nici în post, și nici acasă. Presupunem că a fost furată. Este o armă de război și putem crede orice, de la pregătirea unui atac terorist și până la o crimă la comandă”, explică anchetatorul. Cu toate astea, se merge pe ipoteza că cei care l-au ucis pe șeful de post sunt niște localnici. Mai multe elemente, care sunt în prezent secrete, duc spre această ipoteză și vizează mafia lemnului. „Au apărut și informații legate de mafia lemnului care trebuie verificate. Va fi o anchetă foarte grea”, spune polițistul.

Viața unui polițist nu valorează cât un urs braconat

Polițiștii de la Sindicatul Europol atrag atenția asupra faptului că viața unui polițist care moare în misiune nu valorează decât 20.000 de euro, cu mult mai puțin decât este obligat un braconier să plătească pentru un urs. Procurorul șef de secție de la Parchetul Maramureș, Adela Mociran, a declarat că agentul Gheorghe Nistor a fost înjunghiat. „Alte detalii nu vă putem oferi. Nici legat de armă sau de mersul anchetei. Se lucrează la stabilirea unui cerc de suspecți”, a spus procurorul Mociran.

 

Sursa: m.evz.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

RUȘINE DRAGNEA. RUȘINE PSD. Liviu Dragnea a declarat că PARTENERIATUL CIVIL pentru persoanele de același sex TREBUIE LEGALIZAT. fără a spune NIMIC despre Dreptul INALIENABIL al copiilor de avea o MAMĂ și un TATĂ.
Premierul Ponta cere sancţionarea tinerilor care au îngropat un porc pe terenul viitoare moschei
Un jurnalist Pro TV a generat un fake-news uriaș: Ăștia sunt formatorii de opinie care spală mințile tefeleilor. Astea sunt procedurile de bune practici ale vestitei instituții deontoloage Pro TV
SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!
Zilierul Mason Ponta s-a întâlnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, organizație considerată drept MASONICĂ. Ministrul Aurescu: Dezvoltarea colaborării cu Ordinul dvs este o PRIORITATE pentru România.. Adică România și "plantația de sclavi" trabuie să se spună ordinului și planului masonic demonic și ocult !
Tocmai la Sibiu, Mihai Poliţeanu a strîns peste 100 de sorosişti de tip #Rezist
„Cuplurile” homosexuale din Grecia vor putea primi copii în plasament
Atentat deosebit de grav la Ankara, ambasadorul Rusiei în Turcia a fost asasinat!
"Eu cu maică-ta am plecat de la zero și nu ne-a ajutat nimeni" GRESIT Ceaușescu i-a ajutat pe absolut toți tinerii din țara asta!!!
La inceputul lunii decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu a aflat cum arată harta României în urma discuțiilor de la Malta
Scrisoare Deschisă președintelui României! Un român îi cere lui Klaus Iohannis să fie arestat pe baza Legii nr. 217/2015
Este incontestabilă implicarea lui Klaus Werner Iohannis în traficul internaţional de copii!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro