Ipocrizia PNL și USR- Ce averi uriașe au cei care s-au opus cresterii salariului minim pe economie

Distribuie!by Când vine vorba de ipocrizie sau stiri false, nimeni nu poate să-i întreacă pe cei de la USR și PNL care țipă cât îi ține gura că salariul minim e prea mare în timp ce prin conturile lor bancare zac sute de mii de euro, potrivit PSD. Formațiunea politică […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Când vine vorba de ipocrizie sau stiri false, nimeni nu poate să-i întreacă pe cei de la USR și PNL care țipă cât îi ține gura că salariul minim e prea mare în timp ce prin conturile lor bancare zac sute de mii de euro, potrivit PSD. Formațiunea politică citează un articol din romanialibera.ro care arata ca topul celor mai bogați candidați la europarlamentare e dominat clar de PNL și USR.

loading...

”Liberalul Cristian Bușoi a câștigat doar anul trecut 521 de mii de euro. Omul este abonat la dividente de la Fondul Proprietatea. Mai are alți 300 de mii de euro prin conturi la care se adaugă 550 de mii de euro de la doamna Bușiu.


Alt europarlamentar european de la PNL, putred de bogat este Sigfried Mureșan. El deține conturi și acțiuni în valoare de 563 de mii de euro. Li se alătură colegul de partid Adina Vălean, soția lui Crin Antonescu. Doamna Vălean are conturi și acțiuni de 324 de mii de euro.

Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu, unul dintre cei care au refuzat proiectul prin care românii să fie tratați în mod egal cu ceilalți europeni, are prin conturi 246 de mii de euro.


Candidatul PNL Rareș Bogdan are ceasuri și bijuterii estimate la 350 de mii de euro și este alimentat de la bugetul de stat prin Primăria Cluj sau Spitalul Județean din Cluj. Rareș Bogdan deține și conturi grase și proprietăți deși a lucrat la televiziunea falimentară, Realitatea TV.

LiberaluL Daniel Buda stă și el pe conturi de sute de mii de euro așa cum stă și Traian Băsescu care a strâns în conturi peste jumătate de milion de euro în timp ce tăia salariile și pensiile românilor.

Nici la USR – Plus situația nu este mai rea. Clotilde Armand a adunat vreo 360 de mii de euro în conturi, iar Dragos Tudorache a strâns 138 de mii de euro.

Cu sute de mii de euro la purtător, USR-Plus și PNL au sărit ca arse când a fost majorat salariul minim pe econimie la 1250 de lei net. Li s-a părut nepermis de mult pentru un român care muncește 10 ore pe zi în timp ce sutele de mii de euro se adunau prin conturile lor.

Ipocrizia PNL și USR- Ce averi au cei care s-au opus cresterii salariului minim pe economie

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro