Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si-au tras „Doi s’ un sfert” privat!

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si-au tras „Doi s’ un sfert” privat!

loading...

Daca ar fi sa ne luam dupa aparente, nimic nu ii leaga pe cei trei oameni care, mai nou, se joaca acum cu „focul” spionajului. Ion Tiriac este un miliardar pasionat de vanatoarea de mistreti si de masinile de epoca, chestorul Virgil Ardelean, un pensionar MAI, iar Gelu Oltean, un ofiter proaspat demis din functia ocupata care isi cauta acum de lucru.


fil Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si au tras „Doi s’ un sfert” privat!

Cladirea de lux unde lucreaza oamenii lui Ardelean
Insa de numele celor trei se leaga crearea unui adevarat centru particular de investigatii, implicat deja, se pare, in mai multe operatiuni care pot dinamita sistemul, daca se confirma existenta unui „filaj paralel” facut la cel practicat de autoritatile abilitate ale statului. Cert este ca, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, intr-un sediu luxos detinut de magnatul Tiriac chiar peste drum de terasele si restauranetele de  fite din Herastrau, functioneaza sub acoperire o filiala secreta a firmei clujene de detectivi particulari SC ARVIFOX Vision Security SRL, detinuta de „parintele” serviciului secret al MAI, „Vulpea” Virgil Ardelean.

2223 Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si au tras „Doi s’ un sfert” privat!
Iar multi dintre cei care filau, dupa cum sustin sursele noastre, de la  oameni de afaceri si jurnalisti, pana la politicieni si sefi din alte structuri ale sistemului de siguranta nationala ar fi ofiteri DIPI pusi la dispozitie de Gelu Oltean, pe vremea cand acesta conducea inca „Doi s’un sfert”.  Dar si alti ofiteri MAI „racolati” si platiti regeste de fostii lor sefi.

Afacere de familie
Pentru o scurta perioada de timp, dupa ce a fost trimis „cu japca” in rezerva de Traian Basescu, cu gradul de chestor general de Politie, fostul absolvent al Clasei de Contrasabotaj a Scolii de Militie de la Baneasa, Virgil Ardelean, s-a retras in comuna natala, Pericei din Salaj. Apoi a preluat de la fiul sau actiunile majoritare ale SC ARVIFOX Vision Security SRL, firma care are deloc intamplator aceasta titulatura, provenind de  la Ardelean Virgil „Vulpea”.

2 qwq Ion Tiriac, „Vulpea” Ardelean si Gelu Oltean si au tras „Doi s’ un sfert” privat!
Societatea, avand drept principal obiect de activitate munca de investigatii, colaboreaza pentru asigurarea dotarii necesare practicarii unui filaj si a unei monitorizari performante cu SC Sectag Eastern Europe, detinuta de catre fiul chestorului Ardelean. Iar o parte din activitatea desfasurata in Bucuresti are loc intr-un sediu ultarmodern, cu birouri care le taie respiratia fostilor colegi din MAI, invitati aici la o cafea, in Centrul Tiriac de pe Soseaua Nordului. Adica exact peste drum de restaurantele unde „greii” a tot ceea ce inseamna „high –life” –ul dambovitean se strang zilnic la cate o sueta, unde vorbesc liberi.
Vechea garda
Iar dupa cum reiese din bilantul contabil depus la autoritatile competente ale statului, Virgil Ardelean pare sa aiba destul succes in afaceri, desi pe acest domeniu de activitate competitia este una crancena. Desigur, fostul sef al „Doi s’un sfert” se bazeaza foarte mult, in bunul mers al monitorizarii asigurate de catre detectivii sai partticulari, pe ofiteri din vechea garda, pe care i-a instruit si i-a promovat in functii de conducere pe cand conducea DIPI si dintre care unii l-au urmat acum in domeniul privat.
In timpul liber?
Insa marea suspiciune care plutea oricum asupra acestui „Doi s’un sfert” privat a fost accentuata de dezvaluirile privind implicarea lui Gelu Oltean si a unor ofiteri de informatii activi, loiali acestuia, in derularea unor actiuni de ”filaj paralel” la cel efectuat cu mandat de catre agentii sub acoperire ai DNA. S-a ajuns chiar la suspiciuni de scurgeri de informatii catre unii politcieni care erau monitorizati de catre procurorii anticoruptie, ceea ce complica si mai mult lucrurile. Mai ales ca, din cate se pare, nu putini sunt ofiterii activi din structurile centrale ale MAI, aflati pe functii importante de conducere, care au trecut pe la o cafea in luxoasele birouri ale „Doi s’un sfert”-ului privat de pe Soseaua Nordului. Si chiar daca o fac in timpul liber, tot nu are cum sa nu se nasca tot felul de teorii ale conspiratiei cu privire la posibila penetrare informationala a MAI in acest mod…
Bun si ORNISS-ul
Dezvaluirile prezentate in exclusivitate de catre ziarul nostru cu privire la presiunile lui Ion Tiriac si „Vulpea” Virgil Ardelean pentru numirea pe sestache a lui Gelu Oltean drept consilier personal al premierului Victor Ponta au stricat planurile acestora de intoarcere in sistem a fostului sef al DIPI. Structura care, dupa demiterea lui Oltean, incepe sa functioneze normal. Astfel ca acesta incearca acum sa profite de pozitia tot mai subreda in fruntea Oficului Registrului National al Informatiilor Secrete de Stat a „veteranului” Marius Petrescu, Oltean dand ca sigura, printre colaboratorii apropiati, trecerea sa in fruntea ORNISS. Numai ca, din cate stim, pana si celui care da toate avizele pe siguranta nationala, este vorba de seful ORNISS, ii trebuie la randul sau un aviz de la alta structura pentru numirea si ramanerea in functie…


Sursa:http://www.enational.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro