Ion Iliescu, primul președinte nelegitim al României, a permis pe data de 3 februarie 1990 să dispară din conturi întreaga rezervă valutară a țării

Distribuie!by loading... Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare. Apoi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Pe timpurile lui Iliescu, aproape 3 miliarde de dolari, au fost convertiți în lei la cursul de 14 lei/1 dolar. Acești bani au fost agonisiți de părinții noștri, după care au fost vânduți de bișnițarii noștri la colțul străzii cu un preț de 4-5 ori mai mare.

Apoi acei bani erau puși în bagajele mașinilor acestor trădători. După care acele sume enorme erau păstrate pentru etapa privatizării MEBO.

Conturile uzinelor și fabricilor din România erau pline, dar acești bani erau păstrați pentru alte scopuri. Erau destinați pentru reutilarea și retehnologizarea uzinelor și a mijoacelor de producție.

Destinați acestor sume au fost denaturate din sume care trebuiau să fie pentru dezvoltare, în profituri nete destinate pentru plata dividentelor.

De fapt era posibilitatea de apune mâna pe dividentele care erau la fabrică. Cea mai mare infracțiune economică cu față legală a fost privatizarea MEBO.

Printr-o singură privatizare a fost furată toată truda și munca părinților noștri de ani de zile și anume banii proveniți din devalizarea rezervelor valutare ale României.

Pe parcursul a 24 de ani am fost furați și jefuiți încetul cu încetul de toată truda părinților noștri. Deja au întrecut orice limită și vor să ne lipsească și de darurile naturii.

Ne vom trezi că nu vom mai avea nimic, trebuie să luăm atitudine în privința asta.

 


Sursa

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Când vom afla pe la cine se împart banii de la Untold, festivalul se califică doar ca o țeapă dată bugetului local și naivității tinerilor
Festivalul ordonanțelor în Guvernul meu: „Cine are bani va trăi, cine nu are va muri”
Fost președinte al Colegiului Medicilor: „Gripa, vaccinarea și carantina”
Ultimul răcnet în materie de ideologie neo-marxistă. Anti-Natalismul: „Omenirea trebuie să dispară ca să salvăm planeta”
Adevăruri pe care nu o să le găsiți în presa „sistemului”! Dialog „la gura sobei” cu istoricul Corvin Lupu (II)
SUA critică România, în raportul despre drepturile omului: "hărţuirea romilor şi deţinuţilor de către Poliţie şi Jandarmerie",'discriminarea romilor","ideile antisemite, rasiste, xenofobe şi naţionaliste sunt răspândite în continuare online în ţară"
YouTube reduce la tăcere o adolescentă de 14 ani cu peste 1 milion de urmăritori pentru criticile aduse paradelor LGBT
VEZI CUM ”VICE” TE-A PROSTIT ÎN TOT ACEST TIMP
Asa arata MAFIA din sanatate. Director de spital, sacou „cu totul si cu totul din AUR”. Ce servicii speciale ii face Gabrielei Firea
Pomeni din banii românilor pentru așa-zisa „Casă regală”: Margareta și Duda ei, trai neneacă pe banii poporului român!
Românilor li se pregătește ceva în laboratoarele „băieților deștepți”: Vârsta de pensionare trebuie să fie cât mai mare
Izvoarele de apă, de la stat la afaceriștii conectați la Servicii. Planul globalistilor ajunge spre final "Controlul sursei de apa" , şeful corporaţiei Nestle spune că apa nu este un drept al omului, deci izvoarele vor fi privatizate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro