Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge”

Distribuie!by Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge” – VIDEO loading... Un bărbat a proferat o serie de injurii la adresa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, la o manifestare legată de Revoluţia din 1989. Acesta i s-a adresat lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge” – VIDEO

loading...


Un bărbat a proferat o serie de injurii la adresa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, la o manifestare legată de Revoluţia din 1989. Acesta i s-a adresat lui Iliescu, printre altele, cu apelativul “Criminalule!”.


Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă “25 de ani de libertate”, organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie “Iliescu judecat pentru sângele vărsat”.

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este “un criminal” şi “un comunist murdar de sânge”.

" Criminalule! Unde este dosarul Revoluţiei! Mincinosule, manipulatorule! Cine a tras în noi în 21 şi 22? Ai minţit un sfert de veac un întreg popor!”, a strigat bărbatul, în timp ce poliţiştii îi puneau cătuşele pentru a-l duce la secţie. Bărbatul a fost de mai multe persoane care au scandat şi ele “Iliescu judecat/Pentru sângele vărsat!”, scrie Romaniatv.net. 

Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei.


Obişnuit cu asemenea manifestări la aproape fiecare decembrie, Ion Iliescu şi-a păstrat cumpătul etichetând incidentul ca fiind o manipulare. “Nişte neruşinaţi şi nişte oameni lipsiţi de conştiinţă!”, a mai spus Iliescu.
Institutul Cultural Român (ICR) a găzduit miercuri un eveniment pentru a marca 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.

 
 

Sursa:http://www.voceatransilvaniei.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala in Europa prin "haos si ordine"| Imagini cu incidentele din noaptea de Revelion din Germania |Zeci de femei agresate sexual de o mie de refugiați Video
Peste un milion de TRĂDĂTORI in Romania ! Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de ţară. După asasinarea Ceaușeștilor România a intrat în stare de ocupaţie nedeclarată şi plăteşte tribut.
Florian Coldea chemat la Parchet
Încă o dovadă că nu le pasă | Parlamentul a dat o lege care risca sa transforme Romania intr-o mare de betoane
Fiti solidar in primul rand cu romanii si dupa aceea NEGOCIATI cu UE cota de emigranti, domnule Johannis!
„REȚEAUA” SOROS SE AFLĂ MAI IN TOATE PARTIDELE: USR, PNL, E ȘI ÎN PSD ȘI PRU | Miliardarul, PLĂŢI sau ÎNTÂLNIRI SECRETE cu Ponta, Costoiu, Creţu, Palada, Drăghici, Necula şi Petrea
Trump pune Google LA ZID! Acuzații FĂRĂ PRECEDENT. Cum reacționează GIGANTUL AMERICAN
‘I, PET GOAT II’ prezice incendiul biserici ordodoxe sarbe din New York, caderea comunistilor masoni si inaltarea antichristului roman monarh, Nicolae NOE/NEO/EON - (Part 1)
ARMAGHEDONUL FINANCIAR SE APROPIE! Băncile din SUA au impreuna expunerea la contracte derivate mai mare de 247 de trilioane de dolari!
Seismic Center anunță un cutremur de peste 7 grade în România. Reacția directorului INFP
Euromaidanul de Bucuresti identic cu cel din Ucrania .. Ce urmeaza dupa aceste IMAGINI NEMAIVĂZUTE din Piața Victoriei: ?
CUTREMURUL vine de la Curtea de Conturi | HOȚII din ENERGIE (imperialisti) ne-au FURAT 2 MILIARDE din BUZUNARE! Electrica (Rothschild) , Enel (Italia), E-ON(Germania), CEZ ( companie cehă )
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro