Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge”

Distribuie!by Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge” – VIDEO loading... Un bărbat a proferat o serie de injurii la adresa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, la o manifestare legată de Revoluţia din 1989. Acesta i s-a adresat lui […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ion Iliescu, huiduit la o dezbatere despre Revoluţie: Eşti un “criminal” şi “un comunist murdar de sânge” – VIDEO

loading...


Un bărbat a proferat o serie de injurii la adresa fostului preşedinte al României, Ion Iliescu, la o manifestare legată de Revoluţia din 1989. Acesta i s-a adresat lui Iliescu, printre altele, cu apelativul “Criminalule!”.


Imediat după ce fostul preşedinte Ion Iliescu şi-a încheiat intervenţia la masa rotundă “25 de ani de libertate”, organizată de Institutul Revoluţiei Române din Decembrie 1989, un tănâr aflat în spatele sălii a afişat un cearşaf pe care scria cu vopsea roşie “Iliescu judecat pentru sângele vărsat”.

Tânărul i-a spus fostului şef al statului că este “un criminal” şi “un comunist murdar de sânge”.

" Criminalule! Unde este dosarul Revoluţiei! Mincinosule, manipulatorule! Cine a tras în noi în 21 şi 22? Ai minţit un sfert de veac un întreg popor!”, a strigat bărbatul, în timp ce poliţiştii îi puneau cătuşele pentru a-l duce la secţie. Bărbatul a fost de mai multe persoane care au scandat şi ele “Iliescu judecat/Pentru sângele vărsat!”, scrie Romaniatv.net. 

Incidentul a durat foarte puţin, bărbatul fiind scos din sală de agenţi SPP şi predat poliţiei.


Obişnuit cu asemenea manifestări la aproape fiecare decembrie, Ion Iliescu şi-a păstrat cumpătul etichetând incidentul ca fiind o manipulare. “Nişte neruşinaţi şi nişte oameni lipsiţi de conştiinţă!”, a mai spus Iliescu.
Institutul Cultural Român (ICR) a găzduit miercuri un eveniment pentru a marca 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Printre invitaţi s-au aflat Dumitru Mazilu, Gelu Voican Voiculescu şi Alexandru Mironov.

 
 

Sursa:http://www.voceatransilvaniei.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro