Ion Cristoiu: De ce a refuzat Codruța Kovesi să ancheteze cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României? | Pentru că era ocupată să-i găsească lui Călin Popescu Tăriceanu o pricină!

Distribuie!by   loading... După cum era de așteptat Scandalul Dezinfectanților măsluiți e pe cale să fie înăbușit de Statul Mafiot condus de Instituțiile de forță. Nu numai că DNA a refuzat să ia în seamă cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României, dar mai mult din cîte văd […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 

laura-codruta-kovesi-dupa-20-ani

loading...

După cum era de așteptat Scandalul Dezinfectanților măsluiți e pe cale să fie înăbușit de Statul Mafiot condus de Instituțiile de forță.
Nu numai că DNA a refuzat să ia în seamă cea mai mare Afacere de corupție din Istoria României, dar mai mult din cîte văd se pregătește și spălarea firmei Hexy Pharma.
Nu de alta, dar generalii corupți din Instituțiile de forță au nevoie de această pușculiță pentru vilele, chefurile și ibovnicele lor.
Statul Mafiot se ocupă în schimb de toți cei care îndrăznesc să- l denunțe opiniei publice.

Ca, de exemplu, Călin Popescu Tăriceanu, cel care n-a obosit să atragă atenția românilor că România a devenit Statul Mafiot al Instituțiilor de Forță după ce aceste instituții și-au pus în cuibul călduț de la Cotroceni propria Rață Mecanică.
Cu ceva timp în urmă, am pus pariu cu un coleg mai tînăr din presă, că pînă la urmă Codruţa Kovesi (Suita în copac, cum îi zic eu, pentru că începe să ia proporții de părerea bună despre ea însăşi) îl va înhăţa pe Călin Popescu Tăriceanu.


Împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu am dus, pe vremea concubinajului său cu PSD, în 2014, o campanie crîncenă de pamflete.
Cum în timpul războiului său cu Traian Băsescu i-am ţinut partea, fie şi pentru că Traian Băsescu avea Binomul SRI-DNA de partea sa, în ultimul an, Călin Popescu Tăriceanu a profitat de un interviu la B1 Tv pentru a mă întreba, într-una din pauze, ce am cu el.
I-am răspuns că n-am nimic, dar că mai ales formula umilitoare prin care s-a pus la dispoziţia Puternicului Victor Ponta (la vremea respectivă) m-a scos din sărite.

Între timp, Victor Ponta a devenit victima Statului Mafiot condus de Instituţiile de forţă.
Călin Popescu Tăriceanu a devenit şi el ţinta acestui Stat Mafiot.
Bătălia sa pentru libertăţile individuale nu se explica, așa cum se screm ofiţerii acoperiţi din presă să ne convingă, prin nevoia de a face pe plac penalilor, ci prin alte motive, temeinice după opinia mea:


1. Călin Popescu Tăriceanu a continuat prin ALDE tradiția PNL-ului, partid care, pînă n-a ajuns pe mîna strălucitei ape chioare a politicii românești, Alina Gorghiu, proţăpită de Klaus Iohannis în fruntea PNL în cadrul campaniei de prostire a tot ce e în jur astfel încît el să pară inteligent, a fost unul dedicat libertăţilor individuale.

2. O democraţie sănătoasă e cea în care Opoziţia ţine la respect Instituţiile de forţă.

Campania lui C.P. Tăriceanu împotriva abuzurilor la care s-a dedat Statul Mafiot al Instituțiilor de forță a fost şi este indispensabilă democraţiei.
Politicienii de Opoziție, jurnaliștii, intelectualii, peste tot în lumea civilizată se uită la Instituțiile de forță cu ochiul suspicios al celor care știu din Istorie ce înseamnă ca o țară să ajungă pe mîna unui caporal.

Colegul meu mai tînăr spunea că Binomul SRI-DNA nu va îndrăzni să-l agaţe pe Călin Popescu Tăriceanu, pentru că ar puţi prea tare.
I-am răspuns că tocmai de aia îl vor agăţa.
Sistemul Mafiot al Instituţiilor de forţă – o ştiu din Istorie, se defineşte tocmai prin strădania de a arăta că i se rupe de ce spune Poporul.
Ca să poţi stăpîni un Popor trebuie să te comporţi ca Securitatea de pe vremea Anei Pauker.
Cu cît era mai abuzivă, cu atît provoca frică.

Ei bine, uite că l-au înhăţat şi pe Călin Popescu Tăriceanu.
La cum fabrică ei dovezi – uneori pentru a pune mîna pe bani şi teritoriu, puteau să-i găsească o altă acuzaţie.
Au găsit-o pe asta, tocmai pentru că e absurdă.
Cum adică martor mincinos?
Păi, martori mincinos putem fi fiecare dintre noi.
Slavă Domnului că l-au trimis pe Dan Andronic în judecată!
Altfel mă trezeam chemat ca martor în dosarul acestuia și dacă aș fi spus că habar n-am de relațiile sale cu Truică și cu Prințul Paul, procurorul, subordonatul Lulutzei, m-ar fi pus sub acuzare ca martor mincinos susținînd că știe el că eu știam.

Deși dacă mă gîndesc bine, nu e tîrziu să încerce Lulutza să-mi închidă și mie gura.
Uite, din cîte-mi amintesc, la un interviu din vara lui 2012, cînd i-am spus în direct că Traian Băsescu va fi suspendat s-a albit la față.
Era riscul să rămînă fără Înaltul Protector.
Dacă mă cheamă procurorul și eu spun asta despre Lulutza pot fi acuzat de martor mincinos, deoarece el știe că Șefa e cea mai vitează din lume!

 

Sursa: cristoiublog.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Demontarea unui mit: Cât de "austrieci" sunt românii din Transilvania și cât de "balcanici" sunt românii din Moldova și Muntenia. Cum au denaturat Adevărul și Hotnews un studiu științific
Un calendar obscen, care insultă Biserica Ortodoxă, a fost realizat de homosexuali
Pr. Argatu: „La vremea de apoi, curvia va fi la drumul mare, în ziua mare fără nici un fel de ruşine”
Statul obliga si forteaza prin lege sa ne otraveasca si sa ne imbolnaveasca copiii prin vaccinarea obligatorie !!!
Politologul german Hardy Schloer: „Este în joc securitatea României, nu a Germaniei.”
CENZURA PROGRESISTĂ. JUNCANU DE LA CNA, "Cenzura Națională a Audiovizualului", instigă în mod repetat la CENZURĂ..
După faptă, şi răsplată: Rectorul care i-a organizat 'dezbaterea' lui Iohannis, decorat de preşedinte. Vă convine?
Alain Delon: Oameni, fiți vigilenți, vi se trage preșul de sub picioare, vi se ia și ultimul drept la a fi natură umană îndumnezeită!»
Județele care au votat partide precum USR care sunt împotriva familiei și pro homosexualitate, sunt lovite de natura furioasă și acesta e doar inceputul!
Mondializarea: Corporatism, Banconomie, Mafii, Anticreştinism, Antinaţiune sau despre cum românii iresponsabili de azi au vândut - cu cinism şi egoism - viitorul propriilor copii. O dramă mistico-socială:
Despre alogenii din SRI, Mossad, masoni, Maior, Hellvig, Schnecker… Tatăl lui Hellvig vorbește doar idiș și ungurește, pentru cine este depopulată România !
Începe un război? Autorităţile din Grecia anunţă că există „indicii serioase" că incendiile devastatoare din zona Atenei, soldate cu cel puţin 85 de morţi, au fost provocate
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro