Ion Cristoiu: Cronica Statului mafiot | 3000 de euro! Asta e pensia alimentară plătită lunar din 2009 de fosta soție – de profesie medic, lui Dan Condrea

Distribuie!by Dimensiunile scandalului Hexi Pharma sunt absolut uriase prin implicatii. Livrarea de apa in loc de dezinfectanti a dus la o explozie a infectiilor intraspitalicesti. Sute de mii de romani au murit din cauza acestei firme in ultimii 10 ani…nu zeci S U T E !!!!!  Nici unul din tunurile de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Dimensiunile scandalului Hexi Pharma sunt absolut uriase prin implicatii. Livrarea de apa in loc de dezinfectanti a dus la o explozie a infectiilor intraspitalicesti. Sute de mii de romani au murit din cauza acestei firme in ultimii 10 ani…nu zeci S U T E !!!!!  Nici unul din tunurile de sute de milioane de euro trase Romaniei in perioada post decembrista  nu este atat de grav. In ultimele saptamani a inceput lumea sa vorbeasca despre genocid, au inceput doctori sa vorbeasca despre medicamente false, au inceput sa apara detalii socante. Sute de mii de romani distrusi pe viata sau cu copii, rude si  morti in spitale din cauza infectiilor, se gandesc sa dea in judecata statul si se preconizeaza ca valoarea despagubirilor este de miliarde de euro. Am vazut cu totii niste reactii ale politicienilor absolut stupefiante. L-am vazut pe mascariciul de Iohannis spunandu-ne ca SRI-ul si-a facut treaba in loc sa convoace CSAT si sa se implice personal.  Cand o firma iti omoara premeditat populatia este o problema de siguranta nationala deci convoci CSAT si iei decizii bai Iohannis! Din partea celui mai corupt parlament din istoria Romaniei nu a existat absolut nici o reactie preocupati fiind sa fure tot ce mai pot pe acest final de mandat si sa modifice codul penal. Cu alte cuvinte suntem singuri din nou fata in fata cu hidosenia cumplita a coruptiei dar nu numai.

loading...

Cand credeam ca lucrurile sunt in directia cea buna si ca incepem sa facem lumina iata ca in seara aceasta pionul principal in acest scandal este scos din schema intr-un “accident de circulatie” . Am toata proprietatea cuvintelor cand afirm ca Dan Condrea patronal Hexi Pharma a fost ucis sau au ucis pe cineva in locul lui. Asa actioneaza serviciile secrete si mafia. Condrea era pe punctul sa dezvaluie oamenii din spatele sistemului si a fost eliminat.


dan-condrea

Duminică spre luni noaptea, am postat pe cristoiublog.ro reacția mea la cald stîrnită de știrea potrivit căreia Dan Condrea, eroul uneia dintre cele mai mari afaceri de corupție din Istoria României (da, din Istoria României, pentru că de data asta, spre deosebire de alte cazuri de corupție, victimele sunt cei internați în spitale și Grupul infracțional cuprinde întreg statul român) a murit, plecînd de la starea de spirit a opiniei publice, avertizam asupra marilor manipulări la care se vor deda autoritățile. Una dintre ele începută deja prin intermediul postului Prezidențial Antena 3, viza teza sinuciderii:

„Nimeni dintre români nu va crede c-a fost vorba de un accident.
Nimeni nu va crede altceva decît că Dan Condrea „a fost sinucis” în stil mafiot.
Desigur, Autorităţile se vor grăbi să ne dea amănunte menite a ne convinge c-a fost un accident.


Acesta ar fi planul A.
Există însă și un Plan B, cel la care s-a și trecut deja.
Cel al sinuciderii, pentru că, vezi Doamne! urma să fie arestat a doua zi.”

Luni dimineața, Augustin Lazăr, fostul procuror ceaușist, promovat procuror general al României de cuplul Klaus – Carmen Iohannis, a contribuit deja la Manipulare susținînd că Dan Condrea urma să fie chemat azi la audieri.
Dacă mai aveam vreo îndoială totul pute, Declarațiile aiuritoare ale lui Augustin Lazăr mi-a înlăturat-o.

Adăugînd săritul din baie al lui Cezar Preda, maidanezul de casă al SRI, cel care iluzionîndu-se că lingînd ciubotele sergenților majori mesianici, scapă de camioneta de dosare de corupție pe care și le-a făcut la Buzău, sunt convins că moartea lui Dan Condrea e opera statului mafiot.
Pe clipă ce trece, datele obținute de presă, în confruntare cu Statul mafiot, vin să adîncească imaginea unor lucruri de o rară ciudățenie.

Robert Turcescu, deși candidat, a rămas totuși jurnalist.
Pe rețeaua sa de socializare el a postat două documente senzaționale. Cum el e candidat, presa nu s-a grăbit să le preia, de teama unei acuzații de implicare în campanie electorală. Luni dimineața, Robert Turcescu m-a sunat, mi-a zis problema și, în consecință, m-am oferit să le preiau eu.
Aceste două documente sunt următoarele:

captura-cristoiu-condrea

 

captura-cristoiu-condrea

Ce spun ele?
Ceva mai mult decît ciudat:

1. De regulă mamele se bat să ia ele, la divorț, copilul. Din cel puțin două motive. Unul ar fi instinctul de mamă, celălalt, gîndul la pensia alimentară. În cazul Dan Condrea, mama nu numai că renunță la fiică, dar mai mult acceptă să plătească o pensie de 3000 de euro pe lună.
2. Pensia alimentară se stabilește ca procentaj din cîștigurile părintelui. Cît dracu cîștiga pe lună medicul care e fosta soție a lui Dan Condrea de a decis instanța o asemenea pensie de nabab?!
3. Teoretic, Dan Condrea era un bărbat ocupat. În astfel de cazuri, bărbații acceptă bucuroși să plătească orice pensie alimentară, pentru a nu rămîne pe cap cu copilul, mai ales cînd acesta, mic fiind, are nevoie de mamă. Din două una: sau pensia era o clasică spălare de bani, sau Dan Condrea era o biată paiață a celor pe care-i știm bine.

N.B. Klaus Iohannis pe unde o fi? S-o fi întors de la domiciliul conjugal de la Sibiu?! Nu de alta, dar el e președintele statului mafiot.
Dintre toate manipulările, asta cu sinuciderea de rușine că va fi reținut, a fost socotită cea mai potrivită.

 

Sursa: cristoiublog.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CASETA NR. 8: Sebastian Ghiţă face noi dezvăluiri: "Coldea şi Kovesi sunt Agenți ai unui Serviciu Secret Străin". Coldea a falsificat facturile. Ghiță a prezentat factura zborului făcut la Cluj ca să acopere doctoratul plagiat al lui Laura Codruţa Kovesi
Sovietizarea României a început la 23 August 1944 odată cu arestarea mareşalului Antonescu de către regele Mihai care bătuse palma cu sovietici prin Bodnăraș și Pătrășcanu sperând că își va salva nu doar tronul și viața, ci și averea.
Acesta este adevărul ținut ascuns. Ce nu știu românii despre carnea de porc și consumul ei de la vârste fragede
Aveți dubii despre chipul răului? priviți un avocat al oligarhilor sclavagismului financiar
Nicuşor Dan are mai puţină minte decât copilul din braţele lui
Activistul anti-icoane și anti-religie Cristian Pârvulescu, șeful Pro Democrația, nu se poate decide dacă susținătorii referendumului pentru căsătorie sunt naziști sau putiniști
Revoluție cu voie de la poliția globalistă
Nicolae Popa rupe tăcerea: Cine a plătit pentru avionul care l-a adus în țară. Condamnat la 15 ani de închisoare în legătură cu prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii
EXCLUSIV: Microbuzul de campanie al lui Klaus Iohannis ridicat de Poliție la Roma. Era folosit de Rareș Bogdan
Cine le ordonă jurnaliştilor să scrie împotriva Bisericii Ortodoxe Române?
Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?
Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro