Ion Cristoiu confirmă ”planul Bruxelles”! Ce vor face Iohannis, Cioloș și Kovesi

Distribuie!by Fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate loading... BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În iunie anul trecut, Sputnik lansa, pe baza unor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate

loading...

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În iunie anul trecut, Sputnik lansa, pe baza unor informații din surse de la Bruxelles, știrea că Iohannis, Cioloș, USR și Laura Kovesi lucrează, de fapt, pentru același obiectiv: preluarea puterii de către grupul acesta care beneficiază de susținerea Bruxelles-ului.


În această schemă de lucru, pe care am numit-o ”Planul Bruxelles”, baza politică urmează să fie PNL, un partid rămas fără lideri capabili și autentici, suspus întru totul președintelui Iohannis.

Klaus Iohannis, preşedintele României

Mobilizarea și acțiunile dure le fac cei din USR și radicalii #REZIST, uniți sub simbolul ”zeiței” Kovesi, ce urma să vină lângă Iohannis, pe post de consilier prezidențial. Lui Cioloș îi revine sarcina de a interpreta rolul premierului european, tehnocrat și, desigur, ardelean. 


Inițial, sursele noastre anunțau o răsturnare în forță a guvernului PSD, dar ulterior s-a apreciat că e mai eficientă rămânerea în situația ”stat paralel” – opoziție, cu atât mai mult cu cât Coaliția nu a manifestat voința politică necesară unor măsuri ferme.

Pe de altă parte, Bruxelles-ul a început o politică de sabotare continuă a României condusă de Coaliție, cu largul sprijin al lui Iohannis și al opoziției.

Klaus Iohannis, Jean Claude Juncker

Așa încât fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate și care să permită preluarea totală a puterii – la termen sau prin anticipate.

Acum, Ion Cristoiu, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, ”Punctul culminant”, lansează o teorie care confirmă informațiile prezentate de Sputnik.

Cristoiu folosește și explică termenul ”iepure”, în cazul lui Dacian Cioloș, una dintre componentele mecanismului care asigură Bruxelles-ului, prin Iohannis, controlul.

”Termenul de iepure, folosit inclusiv pentru domnul Dragnea, nu trebuie înțeles în sensul că personajele respective joacă în film”, spune Cristoiu. ”La fiecare alegeri, inclusiv cele prezidențiale de anul acesta, definitorii spun eu, există în jurul fiecărui posibil candidat, oameni care, sub diferite acoperiri, îl îndeamnă pe respectivul”.

Mai mult, celebrul jurnalist forțează nota promovând ideea că Iohannis ar încerca să câştige din primul tur – ceea ce, desigur, ar fi un suport important pentru o lucrare de anvergură, cum ar fi preluarea în forță a guvernării.

”Dacă Iohannis vrea ca după alegeri, presupunând că le va câștiga, să schimbe Guvernul și să aducă înapoi statul paralel, trebuie să câștige primul tur – al doilea tur nu este o știre”, e de părere Ion Cristoiu.

Iată și rolul celor ”de dreapta”, în ipoteza celebrului jurnalist: ”cei de dreapta, cum ar fi Dacian Cioloș, pot fi niște iepuri până în preajma alegerilor prezidențiale”.

”Cu o săptămână-două înainte, încălzesc propriul electorat și apoi vine domnul Dacian Cioloș și spune: Ciuma roșie, care este Liviu Dragnea, care vrea să ne ducă pe Lună, trebuie lichidat și în consecință am hotărât ca alegătorii mei să îl voteze pe Iohannis”, a explicat Ion Cristoiu, la România TV.

Ion Cristoiu confirmă și rolul Laurei Kovesi în acest scenariu. ”Dacă pierde la Bruxelles (…) Clasarea ei pe lista scurtă a avut un mare ecou”, spune Cristoiu, care apreciază că ”Procuror european ar fi o vedetă mai mare ca Iohannis”, a conchis celebrul jurnalist.

Ceea ce este corect, dar acest statut de ”vedetă” nu are deocamdată greutatea suficientă pentru a i se opune lui Iohannis. În plus, e clar: nimeni din această tabără ”pro-Europa” nu riscă o răspândire a eforturilor, acum când PSD este încă foarte puternic – mai ales că fiecare vizează demnități diferite!

Deci, eforturile se vor concentrata, Laura Kovesi va avea un aport considerabil, dar rolul său de primadonă politică la Cotroceni ar putea fi abia peste 5 ani.

Repet, este un scenariu pe care l-am expus pe baza unor informații – dar care se și vede… pentru cine are ochi să vadă. Iar unul dintre cei care văd este Ion Cristoiu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190226/24975412/Ion-Cristoiu-confirm-planul-Bruxelles-Ce-vor-face-Iohannis-Ciolo-i-Kovesi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei
„BRONX O SĂ FIE AICI”
Mugur Isărescu: Pot să spun că un deficit suplimentar de peste 1% în doar câteva luni n-am prea văzut de când sunt în această funcție
Dezvăluiri şocante despre Marian Munteanu: Mioara Roman spune tot
Departamentul de stat al SUA CRITICĂ dur Biserica Ortodoxă pentru acțiunile din 2014. Americanii citează ASUR și susțin că BOR "discriminează" celelalte culte. Părintele Justin Pârvu, considerat "negaționist al Holocaustului"
Cum terorizeaza si santajeaza consilierii locali ai localitatii BABSA jud. TIMIS o familie de arhitecti
Cine este Alexandru Florian, Directorul Institutului „Elie Wiesel” | Şi-a început cariera la 21 de ani ca propagandist al comunismului şi al PCR şi linguşitor al lui Ceauşescu
Unul din cei mai importanți analiști americani a DEZVĂLUIT ce ne așteaptă: România, parte a cordonului sanitar american ANTI-RUSIA/ SUA știu că ungurii din România vor SECESIUNEA, nu autonomia/ În Europa vor fi RĂZBOAIE. Textul INTEGRAL
STRATEGIA DE DISTRUGERE A NEAMULUI ROMANESC
Putin, la ONU: Nu mai putem tolera modul în care e condusă lumea! Vidul de putere din Orient a creat ANARHII. Terorismul trebuie combătut cu o alianță similară celei anti-Hitler
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
Exclusiv în scandalul Interceptărilor. Eliminarea lui Cristian Diaconescu din cursa pentru șefia PSD, campania USL pentru parlamentare și desemnarea lui Sorin Grindeanu, câteva din știrile care apar în noile dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro