Ion Cristoiu confirmă ”planul Bruxelles”! Ce vor face Iohannis, Cioloș și Kovesi

Distribuie!by Fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate loading... BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În iunie anul trecut, Sputnik lansa, pe baza unor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate

loading...

BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În iunie anul trecut, Sputnik lansa, pe baza unor informații din surse de la Bruxelles, știrea că Iohannis, Cioloș, USR și Laura Kovesi lucrează, de fapt, pentru același obiectiv: preluarea puterii de către grupul acesta care beneficiază de susținerea Bruxelles-ului.


În această schemă de lucru, pe care am numit-o ”Planul Bruxelles”, baza politică urmează să fie PNL, un partid rămas fără lideri capabili și autentici, suspus întru totul președintelui Iohannis.

Klaus Iohannis, preşedintele României

Mobilizarea și acțiunile dure le fac cei din USR și radicalii #REZIST, uniți sub simbolul ”zeiței” Kovesi, ce urma să vină lângă Iohannis, pe post de consilier prezidențial. Lui Cioloș îi revine sarcina de a interpreta rolul premierului european, tehnocrat și, desigur, ardelean. 


Inițial, sursele noastre anunțau o răsturnare în forță a guvernului PSD, dar ulterior s-a apreciat că e mai eficientă rămânerea în situația ”stat paralel” – opoziție, cu atât mai mult cu cât Coaliția nu a manifestat voința politică necesară unor măsuri ferme.

Pe de altă parte, Bruxelles-ul a început o politică de sabotare continuă a României condusă de Coaliție, cu largul sprijin al lui Iohannis și al opoziției.

Klaus Iohannis, Jean Claude Juncker

Așa încât fiecare componentă a planului a rămas la locul său, urmând ca reunirea eforturilor să se facă înainte de alegerile prezidențiale – iar odată cu noul mandat să declanșeze alte lovituri, mult mai aplicate și care să permită preluarea totală a puterii – la termen sau prin anticipate.

Acum, Ion Cristoiu, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, ”Punctul culminant”, lansează o teorie care confirmă informațiile prezentate de Sputnik.

Cristoiu folosește și explică termenul ”iepure”, în cazul lui Dacian Cioloș, una dintre componentele mecanismului care asigură Bruxelles-ului, prin Iohannis, controlul.

”Termenul de iepure, folosit inclusiv pentru domnul Dragnea, nu trebuie înțeles în sensul că personajele respective joacă în film”, spune Cristoiu. ”La fiecare alegeri, inclusiv cele prezidențiale de anul acesta, definitorii spun eu, există în jurul fiecărui posibil candidat, oameni care, sub diferite acoperiri, îl îndeamnă pe respectivul”.

Mai mult, celebrul jurnalist forțează nota promovând ideea că Iohannis ar încerca să câştige din primul tur – ceea ce, desigur, ar fi un suport important pentru o lucrare de anvergură, cum ar fi preluarea în forță a guvernării.

”Dacă Iohannis vrea ca după alegeri, presupunând că le va câștiga, să schimbe Guvernul și să aducă înapoi statul paralel, trebuie să câștige primul tur – al doilea tur nu este o știre”, e de părere Ion Cristoiu.

Iată și rolul celor ”de dreapta”, în ipoteza celebrului jurnalist: ”cei de dreapta, cum ar fi Dacian Cioloș, pot fi niște iepuri până în preajma alegerilor prezidențiale”.

”Cu o săptămână-două înainte, încălzesc propriul electorat și apoi vine domnul Dacian Cioloș și spune: Ciuma roșie, care este Liviu Dragnea, care vrea să ne ducă pe Lună, trebuie lichidat și în consecință am hotărât ca alegătorii mei să îl voteze pe Iohannis”, a explicat Ion Cristoiu, la România TV.

Ion Cristoiu confirmă și rolul Laurei Kovesi în acest scenariu. ”Dacă pierde la Bruxelles (…) Clasarea ei pe lista scurtă a avut un mare ecou”, spune Cristoiu, care apreciază că ”Procuror european ar fi o vedetă mai mare ca Iohannis”, a conchis celebrul jurnalist.

Ceea ce este corect, dar acest statut de ”vedetă” nu are deocamdată greutatea suficientă pentru a i se opune lui Iohannis. În plus, e clar: nimeni din această tabără ”pro-Europa” nu riscă o răspândire a eforturilor, acum când PSD este încă foarte puternic – mai ales că fiecare vizează demnități diferite!

Deci, eforturile se vor concentrata, Laura Kovesi va avea un aport considerabil, dar rolul său de primadonă politică la Cotroceni ar putea fi abia peste 5 ani.

Repet, este un scenariu pe care l-am expus pe baza unor informații – dar care se și vede… pentru cine are ochi să vadă. Iar unul dintre cei care văd este Ion Cristoiu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190226/24975412/Ion-Cristoiu-confirm-planul-Bruxelles-Ce-vor-face-Iohannis-Ciolo-i-Kovesi.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Peste 200.000 de români vor fi UMILIȚI de ANAF pe 3 mai | Un supermarket care vinde produse stricate/expirate este protejat pentru a nu i se cauza prejudicii de imagine. Românii nu au însă acest drept !!
PNL-istii, amenintati cu excluderea din partid daca nu conving oamenii sa voteze cu Iohannis
INMORMANTARE LA DNA – Parchetul lui Kovesi incaseaza achitari pe banda rulanta in dosarele de abuz in serviciu. Ultima lovitura a venit din partea Tribunalului Alba, care a dispus achitarea a 27 de inculpati pe motiv ca fapta nu este prevazuta de legea penala si in baza deciziei CCR care a constatat neconstitutional abuzul in serviciu. Pe langa achitarile pe abuz in serviciu, in acelasi dosar DNA a incasat patru achitari si pentru pretinse infractiuni de spalare de bani (Minuta)
„Die Zeit”: România – țara în care sunt distruse ultimele păduri ale Europei
Klaus Iohannis: "Am vorbit cu Laura Codruța Kovesi despre plagiat. Nu se simte vinovată"
Florin Bădiță, organizator PROTESTE: "Dacă o să fiu ARESTAT, mergem mai departe"
Cum a pus Ceauşescu o ţară întreagă la treabă decretând un concept paradoxal: munca voluntară obligatorie
Tot aurul Romaniei si inca 32 de miliarde de euro sunt la Londra. "Verisorul prin alianta" a Regelui Mihai, Mugur Isarescu argumenteaza: “Multa lume considera ca e ceva necurat aici”
Clotilde Armand: Acasă, la București, fac cumpărături dintr-un supermarket deținut de francezi, operatorul meu de telefonie și compania de apă sunt franceze. Plătesc factura la gaze la o multinațională franceză, printr-o bancă franceză, desigur
sufletul românesc a fost trecut prin sabie
Realitatea pur românescă. Tiganii INCASEAZA peste 95% din ajutoarele sociale platite din banii tai si ai mei! PE NOI NE INTRABA CINEVA DACA DORIM SA SPONSORIZAM LENEA?
Dragoș Anastasiu, patron Eurolines, email intern prin care multumeste angajatilor si indeamna la continuarea protestelor pina la "victoria " finala
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro