Ion Cristoiu a fost dat afară din cauza criticilor constante la adresa Adevărul, publicație pe care a numit-o în mai multe rânduri gazeta de perete a SIE.

Distribuie!by Ion Cristoiu, unul dintre jurnaliștii care a scris istorie pentru presa românească, s-a trezit marți cu o notificare de la Adevărul Holding, în care era anunțat că îi încetează contractul de colaborare cu publicația Historia. Ion Cristoiu a fondat în anul 1996 revista lunară Dosarele Istoriei. Aceasta a apărut […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Ion Cristoiu, unul dintre jurnaliștii care a scris istorie pentru presa românească, s-a trezit marți cu o notificare de la Adevărul Holding, în care era anunțat că îi încetează contractul de colaborare cu publicația Historia.

Ion Cristoiu a fondat în anul 1996 revista lunară Dosarele Istoriei. Aceasta a apărut 127 de numere, până în anul 2007, când a fost vândută lui Dinu Patriciu și transformată în Historia. Promisiunea nescrisă a patronului de atunci a fost ca celebrul jurnalist să rămână cu un contract pe drepturi de autor pe viață.

loading...

Ion Cristoiu a continuat să se implice la publicația pe care chiar el a creat-o până marți, 9 aprilie, când fără niciun avertisment a primit o înștiințare în care i se spunea că nu va mai colabora cu Historia.


Probabil celebrul jurnalist a fost dat afară din cauza criticilor constante la adresa Adevărul, publicație pe care a numit-o în mai multe rânduri gazeta de perete a SIE.

https://www.capital.ro/exclusiv-cutremur-in-media-ion-cristoiu-dat-afara-motivul-este-halucinant-dezvaluiri-socante.html?utm_source=EVZcatreCapital&utm_campaign=EVZ&utm_medium=EVZ


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro