“Iohannis, un gunoi uman care foloseste mortii dintr-o tragedie pentru propria campanie”

Distribuie!by Mesajul lui Klaus Iohannis transmis imediat dupa tragedia din Ialomita, unde 10 persoane si-au pierdut viata in urma unui accident de circulatie, a pus pe jar audienta prin cinismul nemasurat. loading... Iohannis susține că PSD e de vină pentru accidentul de la Ialomița, unde zece oameni au murit și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mesajul lui Klaus Iohannis transmis imediat dupa tragedia din Ialomita, unde 10 persoane si-au pierdut viata in urma unui accident de circulatie, a pus pe jar audienta prin cinismul nemasurat.

loading...

Iohannis susține că PSD e de vină pentru accidentul de la Ialomița, unde zece oameni au murit și șapte au fost răniți după ce un șofer de TIR a adormit la volan și a izbit în plin un microbuz.


Una dintre reactiile furibunde la adresa presedintelui a venit din partea Danei Budeanu, care a scris pe reteaua de socializare un mesaj extrem de dur ca raspuns la declaratiile lui Iohannis:

“Iohannis, un gunoi uman care foloseste mortii dintr-o tragedie pentru propria campanie. Un anormal pentru o Romanie normala”, a comentat Dana Budeanu, pe Facebook.


“Accidentele de circulatie se intampla in orice tara, oricat de corupta sau necorupta este ea. De aia se numesc “accidente”. In fiecare zi au loc tot felul de tragedii, fara legatura cu partidul care conduce un oras, un guvern, un stat. Sa spui ca PSD este de vina pentru un accident rutier e ca si cum ai da vina pe constructorul casei pentru ca ti-a luat foc locuinta de la tigaia uitata pe foc”, a fost mesajul pe care un internaut l-a postat pe pagina presedintelui.

 

Sursa: http://ph-online.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro