Iohannis sau lucru nemțesc cusut cu sfoară

Distribuie!by Iohannis refuza sa promulge noul Cod Fiscal. Poate parea o “afacere” politica locala, dar totul trebuie pus intr-un context mai larg. loading... De-a lungul timpului unele tari – care nu au in mod necesar politicieni mai destepti sau popoare mai harnice – au gasit solutia de a-si exercita puterea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Iohannis refuza sa promulge noul Cod Fiscal. Poate parea o “afacere” politica locala, dar totul trebuie pus intr-un context mai larg.

loading...

De-a lungul timpului unele tari – care nu au in mod necesar politicieni mai destepti sau popoare mai harnice – au gasit solutia de a-si exercita puterea asupra altor state, inclusiv prin impunerea unor politici economice. Au prosperat luand resurse de la altii si obligandu-i sa le cumpere marfa sau sa le fabrice, ieftin, produsele. Pentru indeplinirea acestei strategii, marile puteri i-au indemnat pe ucrainieni sa se revolte, i-au lasat pe greci sa se revolte, iar romanilor le-au rezervat scenariul potrivit lor : circul. De la DNA sau rochiile “primei doamne”, diverse forme de entertainment politic tin ocupata atentia cetateanului roman, mult mai preocupat de ce face altul decat ce patimeste el. Se stie ca romanul nu-i facut sa taxeze abuzul, ci se bucura de el – ca-i exercitat la adresa lui Voiculescu, Udrea sau Sova, ca sa enumar diferiti reprezentanti ai spectrului politic. Nu realizeaza ca acest abuz poate fi maine la adresa politicianului preferat sau la adresa lui insusi. Romanul nu are principii – asa ca nu le apara – ci doar emotii; nu are viziune, ci doar timpul prezent si nu are teluri realiste, ci doar vise.

Pe acest profil socio-moral a fost usor de implantat (de catre altii ) Iohannis – politicianul “neamt” (deci “serios” si “drept”). Desi aceiasi cetateni care l-au ales merg in Hornbach, care-i la scara mica oglinda societatii germane : nici o scandura de 2 m nu are aceiasi…2 m, din doua cel putin una e stramba, iar preturile nu reflecta calitatea.

Este lucru nemtesc cusut cu sfoara…

Pentru tinerii frumosi care l-au ales nu conteaza ca Forumul Democrat al Germanilor, pe care l-a condus Iohannis, este continuatorul declarat al Grupul Etnic German, organizaţie hitlerista care a funcţionat pana in 1944, ca prima lui grija dupa ce a devenit presedinte a fost sa-si ia masina, croitor personal pentru el si consoarta (degeaba) sau sa comande renovari spectaculoase la resedinta prezidentiala. De asemenea, cei obsedati de pericolul comunismului/”rosu” ignora sau nu stiu ca Merkel e in relatii foarte bune, in fapt, cu Putin sau ca cele mai active pe piata Chinei – stat comunist – sunt firmele din Germania, in special Bavaria. “Tinerii frumosi” traiesc cu iluzia corporatiilor, fara sa realizeze ca daca ele ar da navala, romanii nemaiavand sindicate, vor avea cam tot atatea dreturi cat un muncitor pe plantatie.

Daca de maine celelalte tari – indeosebi cele aflate in pozitia ghiocelului – nu i-ar mai cumpara/i-ar boicota produsele, Germania ar avea la randu-i probleme economice. Sau daca s-ar face o Uniune Europeana de Est, in care unii sa nu fie mai egali decat unii.

P.S. Cineva spunea ca intr-un frasin sau intr-un plop nu da nimeni cu pietre. Dar intr-un mar sau intr-un prun dau toti, ca asteapta sa cada fructele. Romania are rod, d-asta e mereu bombardata cu critici si bolovani politici, ca trebuie sa-si scuture fructele in gradina altuia sau sa i le dea de buna voie.

 


Sursa: http://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Guvernul ungar joacă dur cu proiectul „STOP SOROS”. ONG-urile miliardarului ar putea fi verificate de Serviciile de Securitate înainte de funcționare
PNL opreşte acum şi Programul Prima Casă, răzbunându-se astfel în mod draconic pe tinerii acestei ţări
Generalul Iulian Vlad la 86 de ani: Teroriştii n-au existat, ci doar un plan diabolic de rupere a ţării
Zilierul Mason Ponta s-a întâlnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta, organizație considerată drept MASONICĂ. Ministrul Aurescu: Dezvoltarea colaborării cu Ordinul dvs este o PRIORITATE pentru România.. Adică România și "plantația de sclavi" trabuie să se spună ordinului și planului masonic demonic și ocult !
DEBARCAREA LUI COLDEA NU E DE AJUNS – Cerem SRI sa ii asigure pe romani ca s-a pus capat politiei politice create in regimul Basescu. Nu mai departe de februarie 2016, seful SRI Eduard Hellvig recunostea la bilantul DNA: „SRI aloca resurse de cel mai inalt nivel in cooperarea cu DNA. Asta se poate traduce in sute de echipe operative comune”. Prea multi magistrati sunt infricosati
LEGISLAŢIA RM ORTODOXIA ASTĂZI RECENT ARTICOLE JURIDICE CONTACTE ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂȚII A PUBLICAT NOUL GHID AL AVORTULUI, ÎN CARE FEMEILE SUNT ÎNCURAJATE SĂ ÎȘI PROVOACE SINGURE AVORTUL
Leon Zeldis, Suveran Mare Comandor al Supremului Consiliu al Statului Israel: Regele Carol al II-lea a fost iniţiat în masonerie în 1925.
Un român ortodox îi răspunde genial ateului si susținătorul LGBT-șitilor ”demonic” CTP: ”oamenii fără Hristos…nu pot să lupte cu patimile si răul cosmic care îi ține o viață întreagă sclavi”
Austria prospera de pe urma petrolului romanesc in timp ce romanii platesc cel mai mare pret la benzina din Europa, romanii au ajuns la trista si crunta performanta de a plati cea mai scumpa benzina din Europa, ...
SA FIE ANARHIE! – Directorul SRI Eduard Hellvig legitimeaza miscarile de strada: “Ma bucur ca avem semne ale unei participari civice solide, care ofera incredere pentru viitor. O participare civica puternica inseamna preocupare pentru exprimarea nemultumirii, dar si implicare in contestarea abuzurilor, in imbunatatirea serviciilor publice in intarirea spiritului asociativ al societatii civile”
USR-ismul brasovean ia amploare: Două femei, care au o relație de 2 ani, își doresc ca Statul Român să le recunoască parteneriatul civil
Dragă SCLAVETE vorbitor de limba română, lasă un pic emisiunile de căcat la care te uiți în fiecare zi! Cred eu că merită să parcurgi rândurile următoare!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro