Iohannis s-a urcat pe cazul Caracal, exact ca dupa Colectiv, in scop electoral!

Distribuie!by Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa transforme o drama in instrument electoral. Asa cum a facut si dupa tragedia de la Colectiv, iata ca astazi se urca pe drama familiilor din Caracal, folosind subiectul in prilej de campanie. loading... Daca in cazul Colectiv, Iohannis s-a vazut cu “guvernul lui”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa transforme o drama in instrument electoral. Asa cum a facut si dupa tragedia de la Colectiv, iata ca astazi se urca pe drama familiilor din Caracal, folosind subiectul in prilej de campanie.

loading...

Daca in cazul Colectiv, Iohannis s-a vazut cu “guvernul lui”, astazi, presedintele vrea sa acapareze institutiile de forta ale statului. Si a inceput cu DIICOT.


Felix Bănilă reacționează marți după ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunând că va analiza cererea președintelui, precizând totodată că activitatea DIICOT nu se rezumă numai la cazul Caracal.

„Demisia este un act unilateral de voința, dar sunt împrejurări in care aceasta ar putea reprezenta expresia unui om laș și poate chiar lipsit de responsabilitate. Vă asigur că în cazul meu, nu se va întâmpla așa.


Fiind solicitată de Președintele în funcție al României, desigur că ea trebuie tratată cu maximă seriozitate, ceea ce voi și face, în mod neîntârziat. Așa că, voi culege opiniile colegilor mei, ale șefului ierarhic și al celor implicați în actul numirii procurorului șef al DIICOT, după care voi aduce la cunoștință publică rezultatul deciziei luate.

Instituțiile sunt formate din oameni, însă demisia șefului DIICOT, mai ales în astfel de împrejurări, poate avea consecințe deosebite, până la instabilitate, iar eu nu pot concepe că așa ceva ar fi de dorit, intr-o țară membră a UE și a NATO, aflată la frontiera acestora.

Activitatea DIICOT nu se rezumă numai la cazul Caracal și de aceea, vreau să vă asigur despre faptul că demisia șefului DIICOT, dacă aceasta se va produce, va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv și nu doar expresia unei simple porniri instinctuale, golită de importanța funcției, de care, de altfel, sunt pe deplin conștient”, se arată în mesajul postat de DIICOT pe site-ul instituției.

 

Sursa: http://ph-online.ro/politica/item/108323-iohannis-s-a-urcat-pe-cazul-caracal-exact-ca-dupa-colectiv-in-scop-electoral

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată
Procuroarea cara a abuzat-o pe Sorina este Köveșistă și rezistentă, de aceea are protecție si tupeu
Primul lider PSD care refuza o functie in noul guvern al lui Tudose. A respins oferta de a fi ministru al Finantelor
Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu! Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA!
RETEAUA SAMSARILOR IMOBILIARI DIN SIBIU, CONTROLATA DE IOHANNIS. CUM S-AU INTOCMIT ACTELE DE RETROCEDARE A UNUI IMOBIL INTR-O SINGURA ZI
Profesorul Ion Coja: „Eu am cu ce să conving electoratul să nu-l mai voteze pe Iohannis!”
SE PUNE LA CALE O NOUA TENTATIVA DE LOVITURA DE STAT – Comisia juridica din Senat a decis ca legea gratierii se va aplica si faptelor de coruptie. Luarea de mita, darea de mita si traficul de influenta nu vor fi exceptate de la gratiere. La scurt timp dupa votul din Senat, lideri ai USR au indemnat oamenii sa iasa in strada. Iohannis le tine isonul: „Sunt neplacut surprins”. Se asteapta reactii de la DNA, PICCJ si CSM, desi modul de legiferare nu este de competenta acestor institutii
VIDEO - Ce au in comun Musulmanii, Masonii (Casa Regala), Satanistii si LGBT-istii ? Ce fac toate aceste grupari cu obiectele de cult creştine, si care este planul lor fata de creştini ?
„Adevărata putere în lume nu este puterea națională, ci puterea marilor corporații”
Sebastian Ghiță, noi dezvăluiri despre Colectiv, dărâmarea Guvernului Ponta și moartea lui Condrea
Mașina românească de teren, Aro, era al patrulea vehicul de teren din lume ca performanță. De ce au distrus fabrica?
Iată ce a pățit un deputat după ce s-a VACCINAT ca să promoveze VACCINAREA OBLIGATORIE: s-a îmbolnăvit de o boală foarte gravă CANCER..
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro