Iohannis s-a urcat pe cazul Caracal, exact ca dupa Colectiv, in scop electoral!

Distribuie!by Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa transforme o drama in instrument electoral. Asa cum a facut si dupa tragedia de la Colectiv, iata ca astazi se urca pe drama familiilor din Caracal, folosind subiectul in prilej de campanie. loading... Daca in cazul Colectiv, Iohannis s-a vazut cu “guvernul lui”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa transforme o drama in instrument electoral. Asa cum a facut si dupa tragedia de la Colectiv, iata ca astazi se urca pe drama familiilor din Caracal, folosind subiectul in prilej de campanie.

loading...

Daca in cazul Colectiv, Iohannis s-a vazut cu “guvernul lui”, astazi, presedintele vrea sa acapareze institutiile de forta ale statului. Si a inceput cu DIICOT.


Felix Bănilă reacționează marți după ce Klaus Iohannis i-a solicitat demisia, spunând că va analiza cererea președintelui, precizând totodată că activitatea DIICOT nu se rezumă numai la cazul Caracal.

„Demisia este un act unilateral de voința, dar sunt împrejurări in care aceasta ar putea reprezenta expresia unui om laș și poate chiar lipsit de responsabilitate. Vă asigur că în cazul meu, nu se va întâmpla așa.


Fiind solicitată de Președintele în funcție al României, desigur că ea trebuie tratată cu maximă seriozitate, ceea ce voi și face, în mod neîntârziat. Așa că, voi culege opiniile colegilor mei, ale șefului ierarhic și al celor implicați în actul numirii procurorului șef al DIICOT, după care voi aduce la cunoștință publică rezultatul deciziei luate.

Instituțiile sunt formate din oameni, însă demisia șefului DIICOT, mai ales în astfel de împrejurări, poate avea consecințe deosebite, până la instabilitate, iar eu nu pot concepe că așa ceva ar fi de dorit, intr-o țară membră a UE și a NATO, aflată la frontiera acestora.

Activitatea DIICOT nu se rezumă numai la cazul Caracal și de aceea, vreau să vă asigur despre faptul că demisia șefului DIICOT, dacă aceasta se va produce, va fi rezultatul unui amplu proces cognitiv și nu doar expresia unei simple porniri instinctuale, golită de importanța funcției, de care, de altfel, sunt pe deplin conștient”, se arată în mesajul postat de DIICOT pe site-ul instituției.

 

Sursa: http://ph-online.ro/politica/item/108323-iohannis-s-a-urcat-pe-cazul-caracal-exact-ca-dupa-colectiv-in-scop-electoral

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Raport DRAMATIC: Peste 55.000 de cazuri noi de cancer înregistrate în România în ultimele luni- depopulare din toate părțile- asta se întâmplă cu un popor care încalcă legile divine
Condamnată, Udrea spune TOT | Coldea l-a trimis pe Ghiță în arest la Cocoș să îi ceară să tacă. Un milion de euro, plimbaţi cu geanta, la SRI şi RTV
România este singura țară din UE care a interzis accesul animalelor în pădure, ca să poată fi jefuită în liniște!
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
Dacă Fondul Național e SUVERAN ce treabă avem noi cu BANCA MONDIALĂ? Ministrul Economiei a discutat despre Fondul Suveran de investiții cu Banca Mondială
Ambasadorul SUA cere ROMANILOR sa primeasca refugiati: „Lasati-i sa devina parte a noii Romanii”
Macaulay Culkin dezvaluie abuzurile pedofililor de la Hollywood
AUTODENUNȚ. Cătălin Avramescu ziarist la Ziare.com se autodenunță că a luat BANI DE LA SOROS. Cătălin Avramescu: "Sunt Sluga lui Soros Mă autodenunț. În nemernicia mea am luat bani de la Soros."
După Catalonia, două regiuni din Italia organizează referendum pentru autonomie, dupa urmeaza Romania
USR vrea să-l trimită în Parlamentul European pe homosexualul Adrian Coman, cunoscut activist LGBT
US Army le cere FEMEILOR să facă DUȘ cu BĂRBAȚII, ca parte a Programului de Integrare a TRANSSEXUALILOR
BNR a sărit ca ARSĂ după declarațiile lui Tudose! Agitație în ”șerpărie”. Se ascunde ceva?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro