Iohannis nu l-a numit pe papă „fanatic religios”, „infatuat”, cum i-a facut pe ortodocși iar presa nu l-a ridiculizat IATĂ CE NU S-A SPUS:

Distribuie!by Papa nu a vorbit ieri împotriva „familiei tradiționale”. Dimpotrivă, Papa a spus că familia este celula de bază a societății, care este victima sărăciei, excluziunii și izolării la care o supun „«cultura urii» din lumea contemporană, individualistă și materialistă.” Papa Francisc nu a vorbit ieri despre neoliberalism și despre […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Papa nu a vorbit ieri împotriva „familiei tradiționale”. Dimpotrivă, Papa a spus că familia este celula de bază a societății, care este victima sărăciei, excluziunii și izolării la care o supun „«cultura urii» din lumea contemporană, individualistă și materialistă.”
Papa Francisc nu a vorbit ieri despre neoliberalism și despre inginerii sociale neomarxiste. Dimpotrivă, Papa a spus că „persoana umană și drepturile ei inalienabile trebuie să se afle în centrul preocupărilor societății, nu este suficient să aplicăm cele mai noi teorii economice și nu sunt suficiente tehnicile și abilitățile profesionale”. Acestea trebuie să fie concomitente cu „recuperarea și alimentarea inimilor vii”.
Papa Francisc nu a vorbit ieri despre raiul pe pământ al consumerismului. Dimpotrivă, a spus că ne cufundăm în „consumerismul din ce în ce mai dezlănțuit care ne farmecă prin strălucirea sa scânteietoare, dar evanescentă.” Și că boala secolului este „aroganța goală a impresiei de autosuficiență, la ipocrizia preocupării pentru aparențe”, prin care „vom pierde din vedere Împărăția lui Dumnezeu.”
Papa Francisc nu a vorbit ieri despre Europa și lumea multiculturală a „toleranței” și a corectitudinii politice. Dimpotrivă, a vorbit despre „rădăcinile comune ale identității noastre creștine, rădăcini indispensabile într-un timp în care umanitatea, mai ales tinerele generații, în mijlocul atâtor situații «lichide», riscă să se simtă dezrădăcinată, incapabilă să dea sens existenței.”
Papa Francisc a mai spus, în alte ocazii, că familia, imaginea lui Dumnezeu, este una singură: bărbat și femeie. Și că a avorta un copil este echivalent cu „să angajezi un asasin plătit pentru a rezolva o problemă”; și a adăugat că „nici o ființă umană nu este incompatibilă cu viața”.
„Predecesorii noștri ne cheamă să apărăm familia creștină tradițională formată din bărbat, femeie și copii, într-o Europă cu un evident declin demografic” – a spus, în adresarea sa, și P.F. Daniel.
Ce nu au zis politicienii și jurnaliștii ieri la vizita Papei Francisc:
– Președintele Iohannis nu l-a numit pe papă „fanatic religios”, „infatuat”, și nu i-a dat cu „flit”, în ciuda tuturor celor de mai sus.
– USR-Plus-Rezist nu l-au numit pe papă „Pope-ISIS” și „fascist”, în ciuda tuturor celor de mai sus.
– Oana Pellea și Tudor Chirilă nu au cerut boicotarea vizitei Papei, și nici nu au zis că vizita Papei ascunde o intenție necurată a guvernului.
– Andrei Pleșu nu a spus că declarațiile Papei sunt o dovadă de intoleranță, care sunt incompatibile cu „adevăratul creștinism”.
– CTP nu a zis că nu participă sau nu se uită la vizita Papei „deoarece nu este IDIOT.”
– Recorder nu a zis că BOR nu a avut autorizație pentru stingerea incendiilor de la ISU la Catedrală, și nici nu a scos filmulețul în care oamenii bombăne că nu au fost primiți în Catedrală să dea mâna cu Papa (deocamdată).
– Diverse pagini „progresiste” de pe Internet nu au calculat cât costă Loganul blindat special pe care îl folosește Papa, nici celelalte zeci de limuzine care însoțeau Loganul.
– Și nici nu au calculat la centimă câte zeci de milioane de euro i-a costat pe români vizita Papei – direct (prin cheltuieli de organizare și lucrări speciale de infrastructură realizate) și indirect (prin blocarea parțială a unor orașe precum Bucureștiul și Iașiul)
– Ziare.com
 nu ne-a mai spus că Finlanda și-a făcut cadou o bibliotecă – în vreme ce noi ne-am făcut cadou o vizită a Papei în valoare de câteva zeci de milioane de euro.
– Digi24 și Gândul nu ne-au mai zis că mii de credincioși s-au călcat în picioare în jurul Catedralei, la vizita Papei; sau că ar fi avut loc incidente minore de orice fel – care cu siguranță au avut loc, fiind inevitabile la un eveniment de o asemenea amploare.
– Lucian Mândruță nu ne-a mai zis că Catedrala este plină de tineri ignoranți și needucați care „își fac cruce”; și că e îngrijorat deoarece asta arată că nu vor mai exista IT-iști deștepți care să îi plătească lui pensia.
– Taxi și influencerii nu ne-au mai spus că Catedrala e prea mare și că Cel de Sus preferă „bisericuțele mici, de lemn”.
– Cristian Pârvulescu nu ne-a mai zis că vizita Papei este o formă de marketing politic. Mai ales că e an electoral, suntem chiar între alegeri, și nu ar fi cu totul hazardată o interpretare în direcția PR-ului electoral și a marketingului politic – pentru Președintele Iohannis, de pildă.
– În sfârșit, Andrei Caramitru nu a mai scris pe Facebook că fenomenele meteo extreme lovesc numai locurile unde se adună știrbii și pupătorii de moaște. Totuși, o jurnalistă de la A3 a avut grijă să spună: „Deși s-a anunțat cod galben de furtună în București, deocamdată din acest punct de vedere totul este sub control” (e bine că măcar când vine Papa putem să controlăm și vremea).
Altfel, câteva mici sugestii pentru jurnaliști. Vizita Papei nu are cum să fie „magică”, deoarece Creștinismul nu este despre „magie” – nici măcar despre „magia Crăciunului” (aia e o invenție a consumerismului criticat de Papă). Titulatura de adresare pentru Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române nu este „Înalt prea fericitul părinte Daniel” – este „Preafericirea Sa” sau „Preafericitul Părinte Patriarh” (formulă comune pentru Patriarhul Alexandriei, Patriarhul Ierusalimului, și pentru Patriarhii celorlalte biserici autocefale); „Înaltpreasfințitul părinte” este formula de adresare pentru arhiepiscopi – o treaptă inferioară; iar pentru Papa Francisc formula corectă de adresare este „Prea Sfântul Părinte” sau „Sfântul Părinte”. În sfârșit, data viitoare când mai aplicați dubla măsură flagrantă, poate vă amintiți de multlăudata vizită a Papei, și de toate cele declarate de Sfântul Părinte și de P.F. Daniel la multhulita și altfel inutila Catedrală„.
https://www.activenews.ro/stiri/Catalin-Sturza-despre-dubla-masura-si-ce-NU-au-zis-politicienii-si-jurnalistii-la-vizita-Papei-Francisc-Iohannis-nu-l-a-numit-pe-papa-%E2%80%9Efanatic-religios-%E2%80%9Einfatuat-si-nu-i-a-dat-cu-%E2%80%9Eflit-.-Oana-Pellea-si-Tudor-Chirila-nu-au-cerut-boicotarea-vizitei-156262?fbclid=IwAR2tpN_t0yG10pfP5esVVaXpSr4US5Zqb2IbqD10KGTZN748Fdlnk0aUsYw

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Emil Boc a vandut TOT CENTRUL CLUJULUI catre unguri si evrei!!
Cum isi bate joc OMV-ul de romani. In SUA 1 litru de benzina la pompa e sub 1,78 lei. In Romania e de 3 ori mai mare. Pretul petrolului a scazut de 2.38 ori in ultimii 2 ani. OMV-ul si ceilalti care vand benzina in Romania fac superprofituri uriase
UPDATE: Aproximativ 5.000 de oameni, cei mai mulți dintre ei pensionari, strânși în Piața Constituției, la mitingul Antenei 3 | O contra-manifestație va avea loc la ora 19.00
De ce vrea Mossad-ul să o termine pe Laura Codruța Kovesi?
EXCLUSIV | Planul lui Ciolos pentru romanii care au DOAR SOLUTIA MORTII
Grațierea, cerută oficial României de CEDO. Iohannis a primit o palmă la Strasbourg.. Impotriva cui demonstrează tinerii liberi si frumosi ?
Strigator la cer! In Romania, daca vrei sa te angajezi la statul roman esti obligat sa cunosti limba maghiara!
Prinsi cu “Black Card”-uri de la Soros!
Escaladarea evenimentelor și iminența unei ciocniri Assad – Erdogan (ambii, aliați ai Moscovei) se produc sub privirile lui Vladimir Putin
Postarea lui Iohannis confirmă că vrea sa dea foc României. Omul acesta nu se va dă în spate de la NIMIC pentru a-şi promova agenda politica care e vădit anti-românească
Prima căsătorie regală gay din istoria Familiei Regale. Vărul Reginei Elisabeta a-II-a și iubitul au devenit soți
Se fac presiuni tot mai mari din partea grupurilor LGBT în alianță cu unii politicieni, pentru promovarea agende LGBT in scoli care va costa statul român peste 70 de milioane de euro anual (interesant că nimeni nu protestează ca această sumă să fie dată spitalelor)
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro