IOHANNIS MINTE! Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale!

Distribuie!by Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună! loading... Azi nu a vorbit președintele României, ci președintele PNL aflat în campanie electorală prezidențială.  Iohannis Bețe-n Roate nu vrea ca economia națională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tot ce a spus despre bugetul propus de PSD+ALDE este o minciună!

loading...

Azi nu a vorbit președintele României, ci președintele PNL aflat în campanie electorală prezidențială. 


Iohannis Bețe-n Roate nu vrea ca economia națională să meargă bine în Guvernarea PSD. Este hotărât să-i facă pe români să sufere, doar pentru a putea da vina pe PSD la viitoarele alegeri prezidențiale.

Dacă bugetul propus de PSD+ALDE nu este bun, cum a putut Iohannis să aprobe bugetul Guvernului Cioloș care prevedea cu 10 miliarde mai puțin la Educație, cu 16 miliarde mai puțin la Sănătate și cu 10 miliarde mai puțin pentru comunitățile locale! 


Este o minciună că autoritățile locale ar fi primit mai puțin cu 1 miliard față de anul trecut! Au primit cu 4,6 miliarde în plus!

Este o minciună sfruntată că bugetul pentru partide a crescut de 20 de ori, a crescut de 1,6 ori, inclusiv pentru partidul lui Iohannis. PNL a fost cel care a cerut în Parlament majorarea banilor pentru partide și același Iohannis a promulgat legea fără obiecții. 

Este o minciună că Educația e subfinanțată! În 2019, Educația a primit cel mai mare buget din istorie: 31,2 miliarde lei, față de numai 21,6 în „Guvernul lui Iohannis”. 

Motivul real pentru care Iohannis nu a aprobat bugetul este că PSD a tăiat bani de la serviciile secrete și i-a alocat pentru educația și sănătatea copiilor din România!

Sursa: https://www.facebook.com/IoanMang

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dragoș Pătraru: O tot dădeau cu Augustin Lazăr nu e Lazăr, că e vorba de altul, oamenii ăștia par a fi într-o transă, nu poți discuta cu ei. Au doar certitudini. Și verdicte, pe care le împart violent. Zace câte un mic dictator în fiecare om care, foarte mic în realitate, devine puternic și mare și curajos pe net. Puternic, mare, curajos, dar neinformat. Iar când nu ești informat, riști, de multe ori, să pici de prost.
Petre Daea a fost cel mai performant ministru al agriculturii .A scos România agrară din pârloagă și a dus-o pe locul 3 in Europa în doar 3 ani.
Ambasadorul american în Germania cere o anchetă independentă în cazul jurnalistului Der Spiegel care a falsificat articole
Contractul cu Chevron este obiectiv militar! Adică vor apela la trupe NATO pentru respectarea contractului?
Iulius Filip scrisoarea din ´86 către Augustin Lazăr după ce i-a refuzat eliberarea: De ce sînt în închisoare știi dar te-ai ostenit prea puțin ca oameni să nu fie torturați și schingiuiți deși era o atribuțiune care îți revenea
Ungaria sprijină natalitatea prin credite fără dobândă și alte înlesniri fiscale
VINE CRIZA FINANCIARĂ: Nici nu ştiţi ce vă aşteaptă!
Reteaua mafiotă Masonică Satanistă Rothschild, George Soros – Bilderberg în România | partea 2
Dictatură-n toată regula! Zeci de școli din Anglia interzic fetelor să mai poarte fuste pentru a nu ofensa elevii transgender
Hrana vie: cum combinam alimentele
Istoria se repeta: de la Petrica "fat frumos" la "Johannis cel luminos" !
DEZINFORMARE făcută de Adevărul.ro și de Florin Buicu, președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților: "Medicii vor să iasă la pensie la 67 de ani". CARE E PROBLEMA REALĂ? 14.709 medici au părăsit România între 2010-2015
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro