Iohannis l-a numit pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, Șef de Secție în locul Prof. Univ.Dr. Mircea Beuran!!!!!

Distribuie!by I-a dat Foc ca să-și numească omul! loading... – V-am spus, dragii mei, acum două zile că demiterea Profesorului Beuran a fost făcută pentru ca Klaus Werner Iohannis să-l numească Sorin Păun, pe soțul consilierei sale, Păun Loreta Diana, Șef de Secție???? -V-am spus să ieșim în stradă pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

I-a dat Foc ca să-și numească omul!

loading...

– V-am spus, dragii mei, acum două zile că demiterea Profesorului Beuran a fost făcută pentru ca Klaus Werner Iohannis să-l numească Sorin Păun, pe soțul consilierei sale, Păun Loreta Diana, Șef de Secție????
-V-am spus să ieșim în stradă pentru că Werner Iohannis l-a executat pe Profesorul Beuran și pe alți chirurgi tineri nevinovați pentr a-l numi pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, șef de secție???
– V-am spus!!!
– Și ați stat în casă, drăguților, făcând pe deștepții pe Facebook!!!!


– Ei, aflați că tocmai ce Iohannis, prin vocea managerului Negoi, l-a numit pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, Șef de Secție, după ce l-a demis pe Prof. Univ.Dr. Mircea Beuran din această funcție!!!!!

Cât poți fi de Nemernic, Klaus Werner Iohannis, de ai făcut lucrul acesta?

Dar asta nu este totul, nici pe departe!
Prima dată vă prezint evenimentele în cronologia lor:

• Pe data de 22 Decembrie se produce un scurt circuit care generează o defecțiune la un aparat din sala de operație, provocând un foc sub masa de operație.
Atenție!
• Incendiul s-a produs SUB MASA de operație și s-a extins!
• In urma acestui incendiu, o pacientă în stadiu terminal, operată urgent de hemoragie internă, aflată pe masa de operație a suferit arsuri pe 30% din suprafața corpului.
• Pacienta a decedat după o săptămână, cauza decesului nedatorându-se arsurilor care nu erau suprainfectate și care erau in curs de vindecare!
• Pe data de 23 Iohannis o numește pe Loreta Păun consilier Prezidențial, după ce până atunci fusese Consilier de Stat tot la Administrația Prezidențială
• Pe data de 06 Ianuarie managerul Spitalului Floreasca îl demite pe șeful de secție Prof. univ. dr Beuran din funcția de șef de Secție.
• Pe data de 06 Ianuarie anunț public că totul este o înscenare pentru a fi numit șef de Secție Păun.
• După o ezitare de o zi, Iohannis în numește azi dimineață Pe Sorin Păun Șef de Secție!

Ceea ce încă nu știți dumneavoastră este că scurtcircuitul din sala de operație a fost provocat intenționat pentru a fi dat afară Mircea Beuran, după care Managerul Negoi a DISTRUS PROBELE din sala de operație, pentru a-și acoperi urmele.

Îi acuz public pe Klaus Werner Iohannis, pe Ionuț Negoi, Managerul Spitalului Floreasca și pe Sorin Păun, medic la Spitalul Floreasca, de tentativă de crimă, prin provocarea unui scurtcircit al instalației dintr-o sală de operație.

Sesisez public Parchetul General, Inspectoratul General de Pompieri și Poliția Română pentru provocarea unui incendiu într-o sală de operație a Spitalului Floreasca.

Iar pe dumneavoastră, dragii mei, dacă mai aveți un dram de curaj, vă chem să PROTESTĂM împotriva lui Iohannis și a mizeriei făcută de el,
ASTĂZI LA ORA 16:00
în fața Spitalului Floreasca!

Până nu vă va da și dumneavoastră Iohannis foc, ca să-și numească omul!
G. Visan

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro