Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane! Pe Klaus Werner Iohannis nu-l interesează evenimentele importante pentru Neamul Românesc. Pe el îl interesează doar unirea nemților, nu și a românilor. 

Distribuie!by loading...   Klaus Werner Iohannis, cel care timp de cinci ani a dezbinat românii, a participat ieri, 2 octombrie 2019, la recepția organizată de Ambasada Germaniei din România de Ziua Unității Germane. Unitatea ălora este foarte importantă pentru antiromânul încoțopenit chiar de Germania și de globaliștii iudeo-masoni ca Gauleiter […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

 


Klaus Werner Iohannis, cel care timp de cinci ani a dezbinat românii, a participat ieri, 2 octombrie 2019, la recepția organizată de Ambasada Germaniei din România de Ziua Unității Germane. Unitatea ălora este foarte importantă pentru antiromânul încoțopenit chiar de Germania și de globaliștii iudeo-masoni ca Gauleiter peste colonia cu numele, încă, România.

Din cauza numelui „Iohannis”, scris mai degrabă în idiș, fiindcă în germană corect ar fi fost „Johannes”, devine credibilă ipoteza că Werner este khazar. Când s-au infiltrat masiv în România, parte dintre khazari au împrumutat nume românești, iar unii și-au însușit nume ale etniilor conlocuitoare, în special nume germane și ungurești. Acestea fiind spuse, se pare că plăvanul este la fel de german ca și femeia din fotografia de mai jos – soția „corect politic” a ambasadorului german în România, Cord Meier-Klodt, globalist progresist-multicultural și el, la fel ca Iohannis  –, deci negresa și klausul sunt nemți autentici, amândoi!


Pe site-ul președinției, cu nume la fel de românesc ca al președintelui: presidency.ro, aveți și discursul integral al impostorului cocoțat în fruntea coloniei, aidoma păduchilor. Cine este interesat de platitudini și minciuni poate să citească aici: https://www.presidency.ro/ro/presedinte/agenda-presedintelui/alocutiunea-presedintelui-romaniei-domnul-klaus-iohannis-sustinuta-in-cadrul-evenimentului-organizat-cu-prilejul-zilei-unitatii-germane

Una din gogoșile vândute pe taraba pestilențială-prezidențială în discursul respectiv este aceasta: „Minoritatea germană din Transilvania a fost prima care, prin Declarația de la Mediaș, a recunoscut Unirea.” Se omite premeditat ura dintotdeauna a sașilor față de români, în cazul Marii Uniri sașii fiind doar „cameleoni” oportuniști, ca întotdeauna de-a lungul istoriei. (Detalii aici: Atrocitățile sașilor împotriva românilor ardeleni)


Afară de Unguri am avut în întreg trecutul nostru, cum avem şi astăzi, un duşman tot aşa de ireductibil şi care tot aşa de mult ar dori nimicirea noastră: poporul săsesc. S-a spus în atâtea rânduri că acesta e un popor cult că ne-a voit totdeauna binele că a contribuit la mişcarea noastră culturală, iar unii bărbaţi de-ai noştri când vorbeau de Saşi, stăteau aproape să-şi ridice pălăria. În realitate însă, neamul acesta pe cât de mic, pe atât de răutăcios, a ajutat tot aşa de puţin dezvoltarea noastră, precum au ajutat-o Ungurii. Saşii niciodată nu şi-au bătut capul cu altceva decât cu stoarcerea cât se poate de nemiloasă a neamului românesc încăput pe mâna lor. (…) Nu e astfel nici o mirare dacă şi astăzi poporul cel mai bogat în Ardeal sunt Saşii. În gospodăriile admirabile ale ţăranilor saşi, în averile instituţiilor lor e truda şi sunt lacrimile a sute de generaţii româneşti exploatate mai rău decât nişte cete de robi. Când în 1792 Românii înaintează împăratului cererea lor „Supplex Libellus Valachorum” şi în dieta de la Cluj e vorba despre Români, Saşii declară cu toată tăria că pe teritoriul regesc Românii nu sunt băştinaşi, ci sunt veniţi din ţările vecine că niciodată n-au avut nici un drept, şi că deci e nemaipomenită îndrăzneală din partea lor să ceară ceea ce nu li se cuvine(…)Ungurii câştigaseră tot mai multă putere, iar Saşii, după vechiul lor obicei căutau să se dea cu cel tare. Până ce curtea de la Viena ţinea în frâu pe Unguri, Saşii erau alături de dânsa. După 1830 însă, când Ungurii începură să se ridice impetuos împotriva Vienei, Saşii trecură de partea acestora. Între ei se născu o legătură strânsă, frăţească, al cărei scop în mare parte era asuprirea noastră. (Vasile Stoica, „Suferințele din Ardeal”)

Iată și niște fragmente edtificatoare din articolul Sindromul slugoiului îndobitocit: Hermannstadt în loc de Sibiu:

După ce sașii le-au luat românilor cu japca imobilele în care aveau locuințele, liceele, școlile, grădinițele, Filarmonica și un cămin de bătrâni (declarând FDGR-ul succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German și primarul Iohannis retrocedând imobilele solicitantului, adică președintelui Iohannis de la FDGR), drept recunoștință că au fost jefuiți și ca o slugărnicie suplimentară, sibienii au «botezat» echipa de fotbal cu denumirea «Hermannstadt», numele săsesc al orașului de pe vremea când iobagilor români le era interzis înnoptatul în cetate. Detalii despre reactivarea unei organizații hitleriste a sașilor și șvabilor, din Transilvania și Banat, de către FDGR-ul condus de Klaus Iohannis pentru a pune labele pe imobilele confiscate pe bună dreptate și legal asociației naziste Grupul Etnic German, desființate prin Convenţia de Armistiţiu din 12 septembrie 1944 și Decretul – Lege nr. 485 din 7 octombrie 1944 semnat de regele Mihai și condamnate de Tribunalul de la Nürnberg pentru crime împotriva umanității aiciJaf imobiliar la Sibiu, retrocedări ilegale către FDGR, succesor al organizaţiei naziste Grupul Etnic German

Sibiul se numea Hermannstadt în întunecatul Ev Mediu, când românii nu aveau dreptul să intre în «burg» – cum numesc orașul slugarnicii scribălăi locali, musai germanofili – decât la târguri și contra unei taxe, înnoptatul în interiorul zidurilor cetății fiindu-le interzis cu desăvârșire! Aceiași lachei, mânuitori de condei, vând gogoși despre cultura și umanismul baronului sas Brukenthal, fostul guvernator al Transilvaniei și fondatorul muzeului cu același nume, făcând abstracție de cruzimea nefirească a acestuia, care asista cu o plăcere de psihopat la execuțiile sau schingiuirea românilor pe eșafodul din Piața Mare a Hermannstadt-ului. Majoritatea victimelor lui Brukenthal de la stâlpul infamiei sau de pe eșafodul amplasat în Großer Ring / Piața Mare erau români condamnați pentru «crima” de a înnopta în cetate sau refuzul de a merge pe «Calea vacii», adică prin glodul de pe străzi, trotuarele fiind rezervate sașilor. Sub stăpânirea «umanistului» baron Samuel Brukenthal a avut loc și barbara ucidere, care a îngrozit Europa, a liderilor țăranilor români răsculați de prea mult bine austro-ungaro-săsesc, Horea și Cloșca, pe eșafodul construit la Alba Iulia de această dată.

Cât de mult îi put lui Iohannis naționalismul și apărarea identității naționale se vede și din acest citat cules din mesajul adresat azi de acesta Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României, alți promotori ai globalismului, asemenea Gauleiterului: „Există un pericol al activării discursului intolerant și la revenirea la contrapunerea identităților sau folosirea argumentului identitar pentru subminarea solidarității europene? Din păcate da, acest risc nu a fost eliminat, ba chiar el are forme concrete astăzi, în manipularea demagogică și populistă a atașamentului la propria identitate. Însă el poate fi îndepărtat, redus, prin dialoguri întocmai ca cel de astăzi, care să implice, alături de clasa politică, segmente și reprezentanți ai societății, purtătorii diversității identitare ce caracterizează România contemporană.” (Sursa: presidency.ro)

 Pe Klaus Werner Iohannis nu-l interesează evenimentele importante pentru Neamul Românesc. Pe el îl interesează doar unirea nemților, nu și a românilor. Cât a fost primar la Sibiu, timp de 14 ani, a participat doar o singură dată la Sărbătorirea Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, adică la Ziua Națională a României!

Click pe tabel pentru mărire!

 

Marius Albin MARINESCU

Iohannis a dezbinat românii timp de cinci ani, dar a participat la Ziua Unității Germane!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

După Austrieci, SUA abia așteaptă să ne ia și ei pe NIMIC gazul din marea Neagră : Comunicat Departamentul de Stat "Gazul românesc din Marea Neagră ar consolida securitatea energetică în această regiune" (dacă ar fi exploatat pe nimic de americani)
Valer Dorneanu, șeful CCR, îi face PRAF pe procurorii DNA / VIDEO
Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor |Iohannis, Ciolos cand luati exemplu?
Marea Defrișare - cifre și atât
Vampirismul la el acasa: a inceput plata in sange contra biletelor la festivalul satanic Untold | De la Colectiv incoace s-a facut o contrabanda uriasa cu sangele romanilor
Cea mai PRESTIGIOASA publicatie din Germania AVERTIZEAZA POPULATIA: Usturoiul din China este albit cu CLOR! NU MANCATI, riscati sa MURITI!
Presa mainstream a ignorat total 110.000 de oameni care au ieșit la Marșul pentru viață
Ungaria atacă supermarketurile Lidl şi Aldi: Ne vând produse de proastă calitate
Omul care care a crescut-o pe Sorina: „Noi am vrut să o adoptăm. Soţia a fost obligată să semneze că refuză adopţia“
Fermierii romani arunca tone de rosii crescute in sere la gunoi pentru ca nu le cumpara nimeni marfa, ori la un pret de nimic / supermarketurile au invins agricultorii romani!
De ce au alungat 4 milioane de romani ? Pentru a face loc catorva mii de etiopieni, nepalezi sau filipinezi?
ERDOGAN I-A ARESTAT PE SOROŞIŞTI. Turcia: Liderul local al Amnesty International a fost arestat pentru legături cu Fethullah Gulen
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro