Învață să-ți ții limba după dinți: ADN-ul tău aude totul!

Distribuie!by 1. 2. 3. Discuțiile inutile duc la o pierdere imensă de energie, mai ales dacă vorbești despre emoții.  loading... Dacă în viața ta se întâmplă ceva nou, încearcă să faci următorul lucru: nu spune nimănui despre asta, chiar dacă îți dorești din tot sufletul să o faci. Păstrează asta […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
1. 2. 3.

Discuțiile inutile duc la o pierdere imensă de energie, mai ales dacă vorbești despre emoții. 

loading...

Dacă în viața ta se întâmplă ceva nou, încearcă să faci următorul lucru: nu spune nimănui despre asta, chiar dacă îți dorești din tot sufletul să o faci. Păstrează asta pentru tine și, prin urmare, vei păstra puterea și potențialul pe care îl are în sine această situație.


Chiar dacă o altă persoană încearcă să-ți spună ceva despre tine, fii reținut și controlează-ți emoțiile. Astfel nu vei permite interlocutorului să te manipuleze, să profite de sentimentele tale. Cu un astfel de comportament îl lași pe interlocutor confuz, întărindu-ți poziția proprie.

Ideea este de a fi capabil să te oprești la timp. Cuvintele și gândurile afectează în mod egal viața omului. ADN-ul percepe aceste gânduri la fel cum urechile percep vorbirea. Același lucru este valabil și pentru citit: fiecare rând pe care îl citești afectează moleculele ADN, deoarece acestea sunt foarte sensibile atât la informațiile sonore, cât și la cele vizuale.


Informația citită în liniște totală pătrunde prin canalele electromagnetice în nucleul fiecărei celule din corpul uman. Cuvintele de rugăciune ne trezesc potențialul prin activarea resurselor aparatului genetic, iar blestemele, dimpotrivă, subminează procesul de dezvoltare normală a organismului.

ADN-ul este sensibil la gândurile omului și la ceea ce el citește: toate acestea se acumulează în materialul genetic, schimbând, într-un fel sau altul, întregul „mod de viață” obișnuit la nivel celular. Unele cuvinte pot declanșa riscul de apariție a cancerului, pe când altele pot duce la vindecare.

Dacă spui sau te gândești că te-ai îngrășat, vei continua să adaugi în greutate. Și dacă spui că ai slăbit, atunci îți agravezi starea, pentru că cuvântul „a slăbi” are un context negativ: „a deveni mai slab”.

Mai bine spune: „sunt într-o formă bună” sau „am devenit mai suplă” și efectul pozitiv de la aceste cuvinte nu se va lăsa mult așteptat.

Dacă în viața ta nu se întâmplă nimic rău, nu trebuie să te gândești la așa ceva. Dar și mai important este să nu vorbești despre asta, deoarece expresia „Zis și făcut” nu a apărut fără motiv…

Strigătele, blestemele și insultele tale față de alt om afectează nu doar viața lui, dar și a ta. Astfel, îți distrugi în mod subconștient energia pozitivă, aducând blesteme similare asupra ta și a copiilor tăi.

Atunci când înlocuiești gândurile și cuvintele negative cu cele pozitive, în jurul tău se formează un scut, care constă din iubire și bunătate, protejându-te de tot ce este rău.

Învață să-ți ții limba după dinți: ADN-ul tău aude totul!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
Moții s-au bătut cu jandarmii la Crucea Iancului
Ghiță îl 'TOARNĂ' pe Cristian Tudor Popescu: 'Lucrează pentru servicii străine, lua bani negri'
Deutsche Welle: ”Cei care denunță manipularea par să fie primii manipulatori!”
Studiu. 42 % dintre români sunt analfabeți funcțional
SENZAȚIONALA discuție a lui Ceaușescu cu George Bush: niciun presedinte de dupa 90 nu a reusit sa duca negocieri atat de respectabile pentru Romania
MINCIUNILE LE-AU EXPLODAT IN FATA – Romanii patrioti din Parlamentul European au denuntat prin prestatii excelente propaganda impotriva intereselor nationale: "Ce ati facut, doamna comisar, cand sute de oameni au fost trimisi in inchisoare si achitati? Cand cetateni au fost interceptati in afara legii?... Un protocol secret incheiat intre DNA si Serviciul secret a permis sa se faca politie politica... Sa infiintam o noua initiativa 'Minciuna ucide'... Vreau independenta Justitiei, dar mai ales a Romaniei!"
REVOLTĂTOR. Casa lui Horea, o RUINĂ. Conacele grofilor maghiari, refăcute cu milioane de euro din banii publici !!!
Mass-media din România torturează populaţia acestei ţări cu scopul de a sădi în subconştientul colectiv fantasma „visului european”, dar mai ales a ”visului american”
Cum manipulează CA PORCII NESIMȚIȚI progresiştii-globalişti nesimțiți de la Adevărul.ro şi Deloitte România. Adevărul.ro "STUDIU Rata medie a redevențelor plătite de companii în România, una din cele mai mari din Europa"
Tabara LGBT a primit ordin sa taca cu privire la referendum ca sa legea treaba de Dragnea
Sfârșitul democrației, începutul „națiunii globale”&Co.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro