”Intelligence” de Prahova, SRI de Rahova (Coldea, pleacă!)

Distribuie!by Deconspirările executate de Ghiță de la Prahova reprezinta o delegitimare și o compromitere a SRI fără precendent. loading... Aparent, Ghiță deversează nestingherit un tip de discurs ţesut din elucubraţii veninoase, în care mai nou introduce și agenți operativi ai CIA – în America ar lua închisoare pe viață pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Deconspirările executate de Ghiță de la Prahova reprezinta o delegitimare și o compromitere a SRI fără precendent.

loading...

Aparent, Ghiță deversează nestingherit un tip de discurs ţesut din elucubraţii veninoase, în care mai nou introduce și agenți operativi ai CIA – în America ar lua închisoare pe viață pentru așa ceva.
”Frații” ruși își freacă mâinile de bucurie, restul lumii informațiilor asistă cu stupefacție, pe alocuri cu greață la epopeea ghițăleaks, caz clasic de kompromat.
Ghiță însă n-a ajuns să cunoască (și apoi să dea în gât cadre CIA) de capul său. Ascensiunea insalubrului Ghiță se datorează lui Coldea. La întâlnirile de la vila lui Patriciu a SRI, K2, Coldea venea cu Ghiță alături, pe post de cadru conspirat al SRI, cu avizul președintelui Băsescu, vechi/nou partener al lui Ghiță. Băse, Ghiță, Coldea sunt un fel de trio do-re-mi, un trinom cum ar zice competentul Cristoiu.


 

Coldea este singurul repetent din istoria așa zisei Academii de informații, teoretic școală de cadre, în fapt rezervă de imbecili.

Nu întâmplător l-a selectat Băsescu și l-a făcut din maior ditai șeful, peste noapte. Cum a ajuns șef Coldea a trecut la operațiunea de nimicire din interior a serviciului.
A transformat cadrele în agenți și a dinamitat sistemul de secretizare a surselor, arma cea mai importantă a unui serviciu de informații. Unde vedeți la o masă trei bărbați care deși nu arată a ghei se comportă ca și când ar fi să știți că este o celulă de lucru a SRI compusă din sursă, un ofițer de legătură și un altul ce îi supraveghează și înregistrează pe amândoi. Adio conspirativitate.
Principiul fundamental al muncii conspirative a fost dinamitat de Coldea care a cerut cadrelor să-i predea lui datele reale de identitate ale surselor iar ”deplin conspirații” să ajungă tot pe mâna sa. Iar din mâna sa către factorul politic, sau, de ce nu? – către instituții de ”afară”. Nu degeaba a fost decorat de o țară străină pentru servicii înalte aduse intereselor naționale ale țării respective. Și nu degeaba vedem cum sunt preluate anumite active și direcții de către Franța, o țară ostilă NATO și SUA, de unde ne vin alde Neicușor, Clotilde, etc samd. Pentru a-și răsplăti cu obediență patronul/patronii Coldea a făcut ceva ce nu există nicăieri în lume, în spațiul de intelligence, a anulat caracterul de muncă secretă, compartimentat și sistemul de lucru special conceput al celui mai important serviciu de informații român. Astfel, munca a mii de ofițeri SRI a fost aruncată în aer, o parte dintre cadrele oneste au preferat să plece.


 

Au venit în schimb țiganii – gen Cocoș, Niro, și beizadelele foștilor securiști, de teapa lui Ghiță.

Pentru a-și acoperi spatele – susține un fost cadru SRI, Adrian Radu, fost chiar la Prahova, soţia lui Coldea, Dorina Coldea, șefă a Centrului de Psihologie al SRI joacă un rol important.

”Pentru a se debarasa de subalternii din SRI care în conformitate cu Legea avertizorului de integritate sesizează organele de cercetare penală cu acte şi fapte ilegale săvârşite de ofiţeri din conducerea SRI, Generalul Florian Coldea îi trimite la soţia dânsului (Centrul de Psihologie) la un test de ‘’fidelitate’’ unde ”recalcitranții” sunt picați și le este retras avizul de securitate obligându-i să îşi depună demisia iar dacă nu, sunt trecuți în rezervă în mod ilegal”.

Nu este singura ilegalitate – tot ”Coldea impune SRI să servească, din bani publici, firmele aflate în sfera de influenţă ale lui Sebastian Ghiţă, prin contractele preferenţiale de IT acordate prin încredinţare directă de către SRI firmelor lui Ghiţă” – mai suține fostul cadru SRI de la secția din Prahova, care a atenționat public autoritățile că ”SRI-ul a încălcat legea și STATUL DE DREPT, pentru a mușamaliza adevărul că Sebastian Ghiță este CU CERTITUDINE ofițer acoperit SRI încă din anul 2004. Și, mai grav, că acesta a fost propulsat chiar în Comisia de Control a SRI din Parlamentul României, fapt incriminat de legile țării.” Zamfir se pare că i-a fost ”naș” și lu Ghiță și lui Coldea…plus, Gioni, că secția de la Prahova are un renume vechi, bine consolidat, via Păltânea – Ovidiu Soare, doi penali ce se odihnesc se pare bine mersi, la grădină, la țară…

Liota securistoidă este prezentă în absolut orice fel de bizniz de o relativă amploare. Cu toții, știind că au proptelele serviciilor și-au făcut de cap, au trecut la ciordeală la scară mare. Rețeaua securistică a fost bine împletită și cu Agentura kaghebistă și Mafia evreiească, venită (și) pe filieră americană dar cu baza tot la Moscova. De vreo câțiva ani, din motive strategice evidente, ce țin de interesele americane în zonă s-a trecut la o operațiune de despăduchere și decaghebizare majoră. Românii n-au fost în stare să-și facă singuri curățenie în grajduri – Voiculescu, Vîntu, Ion Nicolae, Sârbu și mulți mulți alții fac parte din aceeași Rețea, o caracatiță cu multe tentacule și multe capete, pe măsură ce tai la ele apar altele – tai la Vîntu, răsare un Ghiță și tot așa.
Firmele lui Ghiță sunt practic firme acoperite ale SRI, așa cum alte firme de IT, ca Siveco, aparțin vechii ramuri KGB a SRI, via Măgureanu și tăticu general kaghebist al Irinei Socol, managerița de fațadă a companiei. Afacerile soldate cu scandaluri de răsunet, gen Microsoft, aparțin tot unor așa ziși conspirați, în fapt știuți de toată lumea iar printre profitorii afacerii Microsoft se numără și o gașcă de așa ziși inteleftuali, ”intelectualii lui Băsescu” dedulciți la banii Secu – Pleşu, Liiceanu, Patapievici, Baconschi & Coop ce au primit sute de mii de euro sponsorizați de Microsoft România în perioada 2003-2006, pentru pălăvrăgeală la “Conferinţele Microsoft”.

 

Nu doar inteleftualii lu pește au bobinat banii Secu ci și țigănimea selectă, baza securistocrației.

Banii de la Cocoș, cei 500 000 de euroi, ceruți de Coldea pentru frendu său Ghiță sunt banii de la pușculiță. Afacerile lui Ghiţă, ca şi cele ale lui Condrea, cu HexiFarma, și multe altele similare, făceau/fac parte din maşinăria de produs bani negri, un uriaș conglomerat de firme ce rulează sute de milioane de euro, bănet ”externalizat” pe filiera cipriotă, pe unde se amestecă și banii rușilor. Simbioza interlopi – SRI este perfect ilustrată de Ghiță, așa cum în urmă cu zece ani modelul acestui gen de simbioză sulfuroasă era Sorin Ovidiu Vîntu, maestrul băgat la bulău de ucenic.

SOV ”Discutăm acum ca între doi băieţi. Un golan bătrân şi unul tânăr. Eu ţi-am dat două lecţii. Te-ai bazat pe forţă, ţi-am arătat că mă piş pe tine cu forţa ta. Eu vin dintr-o mahala ţigănească. Vin de prin pârnaie, prin contrabanda, cu de ăştia. Asta e lumea…
Eu am făcut eforturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt. Bă, mă doare în pulă. Acum discutăm doar între noi. Deci pe chestii de forţă şi de ţigani…Am, deci, ascultă-mă cu atenţie ca să ştii şi tu. Toată reţeaua de bulibaşi lucra pentru mine. Toată. Pe timpul certificatelor de proprietate…Riscau 25 de ani sau glonţul. Furau din fabrici, macarale alea, alea şi duceau la italieni.”

Ghiță îi răspunde lui SOV, ca de la șmecher de Ploiești la țigănoi de Roman: ”I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe sticlă!”

SOV”Suntem mult mai puternici dacă mergem impreuna, adica la o manieră…nu că ne luam limbile-n gura, io sunt acționar…tu esti manager…Nu e bine să ne dăm certați, că ne-mpușcam, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în țigani…Nu e bine, dă prost. Și pentru tine, și pentru mine. ne vulnerabilizam amândoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal. Păi, noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali”

Ghiță”Da, mă rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel…probabil că îmbătrânesc, în pula mea, nu mă mai crede nimeni.”

SOV”Sebastian, şi mie-mi convine s-o fac pe seninu şi cretinul uneori, dacă ies bani. Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business…mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă business-ul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate.

SOV – În opinia mea ar trebui să te duci şi să încerci să construieşti o relaţie cu Elena. Care este o tipă inteligenta.
SG – da’ avem.
SOV – Ia-o singur! Ia-o singur!
SG – Singur. Avem relaţie deja pusă pe picioare. Doar că Elena, neavând maşinuţe când era mică, ca şi Ponta, ca şi alţii, e zgârcită, în pula mea…Zgârcită rău!
SOV – (râde)
SG – Pai da… mie-mi spui?

SOV – Auzi, nu e pentru bani, e pentru linişte, să ai linişte. Aia e.”
Zgârcita de Udrea nu prea vroia să împartă cașcavalul cu Ghiță, care la rândul său și-a asigurat liniștea cu Băse băgându-l la pușcărie pe SOV, maestrul său în ale barosănelii – acum însă, strâns cu ușa, e gata să facă absolut orice ca să nu ajungă să-și depășească maestrul și în ani de pușcărie.

 

Și dă pe goană, sifonează, bagă dume, înregistrări de la Udrea cu Băse, doar doar scapă după instalarea guvernului PSD.

Fragmentele de stenograme de mai sus sunt doar mici secvențe de dialog între doi borfași creați de un SRI corupt și captat de agentura moscovită – la un moment dat Vîntu decidea numirile de șefi de secții din SRI, iar serviciul era practic în subordinea sa. Iar Ghiță, la rândul său apare acum ca un fel de șef al lui Coldea, pe care îl futea în gură ca și pe Ponta.

 

Țara de “șmecheri” condusă de borfași.

Gunoaie și jigodii de teapa ăstora au avut la degetul mic ”intelligence”-ul românesc, ei fiind la bază interlopi analfabeți.
Mai mult, prin extindere, borfașii de la noi au ajuns mână în mână cu alți borfași, dintre cei cu statură mondială dacă avem în vedere legătura dintre Ghiță și Podesta, pedofilul șef al campaniei lui Clinton și fost șef al Staff-ului Casei Albe pe vremea soțului baborniței Hillary. Ponta vitupera în campanie, alături de Ghiță pe seama lui Soros dar erau direct conectați la Rețeaua lui Soros, din care fac parte Podesta și Clanul Clinton.

Pe blogul Sorinei Matei a fost descris în amănunt Contractul confidențial între Podesta Group și Federal Media Partner, o firmă de-a interpușilor lui Giță, contract de consultanță strategică cică, perfectat în octombrie 2014, vreo 300 000 de dolărei – un ciubuc cumpărare de influență pentru Ponta, în timpul campaniei pentru Președinția României.
Ponta n-a ieșit președinte, iar Ghiță acum nici n-a mai intrat în Parlament, cu tot ajutorul lui Ponta în campanie și (mai ales) a rămas fără imunitate.

 

Iarna e lungă și la pârnaie e plin de șobolani pe tubulatură, e nasol și frig.

Ghiță își negociază acum căldurica – părerea mea e că se afundă singur dar nu înainte de a trage după el în hazna și SRI-ul care l-a făcut om, cu mânuța lui Coldea. Coldea ar trebui să se care singur până nu îi dau brânci pe scări alții, deja extrem de ofticați de scamatoriile ipochimenului de Prahova, candidat sigur la Rahova.
Iar tăvălugul ce vine, după ce se va instala noua administrație americană și va ajunge undeva pe acolo și ”Dosarul România”, va mătura fără îndoială nu doar maimuțoi repetenți de teapa lui Coldea, ci și structura din jurul său, unde stau mai la fereală tot felul de lighioane mai din vechime, nărăvite în rele, cei care l-au pilotat pe microcefal, că asta a ajuns SRI-ul, o cocină mânjită de noroi rusesc, unde se scaldă repetenții…

Cât despre ideea desființării DNA, ventilată deja de pesediști, chiar la televiziunea lui Ghiță, ceva ce și-ar dori cu siguranță și Udrea lui Ghiță și Băse – vrabia mălai visează și nebunii balamuc.

 

Sursa: George Roncea 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro