Inevitabilul s-a produs: Primul stat american intră în faliment

Distribuie!by   Primul stat american a intrat în shut down, după ce problemele financiare au blocat pur și simplu bugetul, iar Republicanii s-au opus singurei soluții de redresare. loading... Este vorba despre Minnesota, care va avea, cel putin pentru o perioadă de timp, o serie de servicii publice blocate, pentru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Primul stat american a intrat în shut down, după ce problemele financiare au blocat pur și simplu bugetul, iar Republicanii s-au opus singurei soluții de redresare.

loading...

Este vorba despre Minnesota, care va avea, cel putin pentru o perioadă de timp, o serie de servicii publice blocate, pentru că, pur și simplu, nu sunt bani.


Practic, întreg aparatul de guvernământ a preferat să-și dea demisia pentru că guvernatorul democrat al statului s-a declarat depăşit de problemele bugetare ale statului.

Republicanii n-au acceptat propunerea de creștere a taxelor pentru acoperirea deficitului de 5 miliarde de dolari, aruncând sistemul public în haos din momentul în care aparatul de guvernământ și-a pus demisia pe masă.


Mai multe agenții guvernamentale ale statului, parcuri și instituții îşi vor înceta activitatea din lipsă de fonduri.

Serviciile publice care vor fi menținute sunt cele ce țin de siguranță, închisorile și serviciile medicale.

Chinezii au spus: America e în faliment

Chinezilor începe să le fie teamă că suma uriașă pe care au împrumutat-o americanilor nu va mai fi recuperată. Teama și îngrojările au crescut în ultima vreme, după ce datoria Statelor Unite a depășit limita legal admisă.

O agenție de rating financiar din China a exprimat temerile țării privind datoria americanilor, arătând că Statele Unite au intrat deja în incapacitate de plată.

“În opinia noastră, Statele Unite ale Americii au intrat deja în faliment”, spune Guan Jianzhong, președinte al Dagong Global Credit Rating Co. Ltd., singura agenție de rating financiar din China.

Premieră: Standard & Poor’s ar putea retrograda SUA la “selective default”

Ratingul ‘AAA’ atribuit Statelor Unite ar putea fi redus imediat la nivelul ‘selective default’ dacă guvernul american nu va reuşi să onoreze obligaţiunile care ajung la scadenţă în data de 4 august, a anunţat marţi un director de la agenţia de evaluare financiară Standard & Poor’s citat de Reuters.

Obligaţiunile Trezoreriei americane cu scadenţă în 4 august vor primi un rating ‘D’ dacă guvernul nu va reuşi să le onoreze, a afirmat John Chambers, director în cadrul agenţiei de evaluare financiară.

‘Dacă guvernul SUA nu reuşeşte plata, va avea un rating ‘D’. Asta se va întâmpla imediat după 4 august, când e scadenţa obligaţiunilor, deoarece ele nu au o perioadă de graţie’, a precizat directorul S&P.

 

Inevitabilul s-a produs: Primul stat american intră în faliment

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Preşedintele Venezuelei, ţinta unui ASASINAT CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ. Imaginile fac înconjurul lumii. Video
TALIBANII FRUMOSI SI LIBERI – Ministrul Justitiei Tudorel Toader a fost incercuit de protestatarii #rezist adusi cu avionul la Bruxelles. Toader mai ca a fost linsat de gloata nervoasa ca si-a permis sa puna la indoiala profesionalismul Laurei Kovesi si ca a vorbit despre DNA in Parlamentul European: "De ce atacati DNA?... Nu aveti dreptul sa faceti evaluarile!... Sunteti om, inainte sa fiti judecator... Cum poate un judecator sa fie ministru intr-un guvern controlat de un infractor?"
INFERNUL Revolutiei - Iliescu a chemat trupele
Obama, „UMILIT INTENȚIONAT” de chinezi, la sosirea la Summit-ul G20. Scene INCREDIBILE pe aeroportul din Hangzhou | VIDEO
Conflict în Golful Persic: Gardienii Revoluţiei din Iran au tras obuze în apropierea unor nave de război americane | „Aceste acţiuni au fost extrem de provocatoare, periculoase şi neprofesioniste”
COINCIDENŢĂ CIUDATĂ Cât de mult seamănă moartea lui Dan CONDREA cu cea a soților Aldea Teodorovici | Mărturia ULUITOARE a unui PROCUROR care a făcut CERCETĂRI în cazul ACCIDENTULUI din 1992
Schweighofer, Egger si Kronospan rad toate padurile romanesti ...
Studentul care i-a pus întrebarea incomodă lui Iohannis: "am fost in USR din care am ieșit oripilat", îi face pe USR-iști inculți
Poveştile fabuloase ale celor nouă spioni care l-au trădat pe Ceauşescu. Dictatorul a pus Securitatea să răscolească întreaga lume şi să-i ucidă
DEZVĂLUIRI Cătălin Tache | Putin vrea haos și măcel în România!
TOTI OAMENII LUI PUTIN: RETEAUA FINANCIARĂ CONECTATĂ LA LIDERUL RUS
SOROS-Washington a decis soarta Romaniei in decembrie 1989 si o face si in prezent, priviti asasinii nostri si jefuitorii Romaniei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro