Individul care a primit sute de mii de euro anual de la UE şi care mau primeşte şi astăzi o rentă de la UR, Dacian Cioloș are tupeul să spună: “Îndrăznesc să cred că românii nu-și lasă demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă”

Distribuie!by   Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat că îndrăznește să creadă că românii nu-și vor lăsa “demnitatea făcută pulberi” pentru o mărire de salariu promisă, dar care, pe zi ce trece, se dovedește că “nu e reală”. loading... “Trebuie să recunosc că anul trecut când am spus că nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat că îndrăznește să creadă că românii nu-și vor lăsa “demnitatea făcută pulberi” pentru o mărire de salariu promisă, dar care, pe zi ce trece, se dovedește că “nu e reală”.

loading...

“Trebuie să recunosc că anul trecut când am spus că nu voi candida — pentru că am promis la începutul mandatului de premier independent să nu o fac — nu am crezut că, după alegeri democratice, voi trăi din nou momentul în care cei care au câștigat se vor comporta ca vătaful pe moșie. Vor biciui în stânga și în dreapta și nu va scăpa nici economia, nici justiția, nici măcar presa care deranjează credința lor că a guverna înseamnă a stăpâni și nu a servi”, a scris Cioloș, miercuri, pe Facebook.

Totodată, Cioloș a spus că nu a crezut că în 2017 va mai trăi să audă că în unele redacții “se cere să nu se scrie în termeni negativi despre doi politicieni, lideri ai unui partid de guvernământ”.

“Trebuie să recunosc, am fost naiv să cred acest lucru. Și totuși, îndrăznesc să cred că românii nu-și vor lăsa demnitatea făcută pulberi pentru o mărire de salariu promisă, dar care, iată, vedem pe zi ce trece, că nici măcar nu e reală în urma creșterii taxelor, costurilor la credite, prețului la utilități etc. Da, îndrăznesc să cred“, a mai afirmat Cioloș.

 

(AGERPRES)


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum sa nu il sustina olandezii pe Iohannis ? Ciolos le-a dat 4 miliarde euro fara licitatie ! Documente !
12 spitale din Romania refuza avorturile, tot mai multi medici au prins curaj si nu vor sa mai comita acte impotriva naturii umane!
Consecinţele intrării României în UE sunt catastrofale
Generalul care a distrus la Revoluție peste 500.000 de cărți rare și manuscrise unicat numit de Firea la Autoritatea Teritorială de Ordine Publică. Cum îndrăznești sa spui ca ai armata, sa avansezi generali si sa-i decorezi, intr-o țara in plin proces de dizolvare si depopulare?!
Ungaria pregătește o „declarație de război“ față de România și alți vecini. Vrea refacerea „Ungariei Mari”
Multinaționalele Străine ce dețin Supermarketurile refuză Legea Produselor Româneşti. Asociatia Marilor Retele Comerciale acuza ca propunerea legislativa care obliga supermarketurile sa ofere cel putin 50% produse romaneşti "submineaza comertul modern"
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
Burduja Jr., surpriza politicii românești vine dintr-o familie cu pedigree: comerț exterior, FSN, Bancorex, afaceri de milioane și 8500 de sticle de vin
Kovesi știa ce urmează după acea noapte. Știa că urmează altceva decât votaseră oamenii / Presă
„Adevărata putere în lume nu este puterea națională, ci puterea marilor corporații”
E nevoie de un IQ minim pentru a pricepe in ce hal v-au manipulat televiziunile "occidentale"
Parlamentul CEH doreşte să INTERZICĂ Islamul: NU este o religie, ci și o ideologie violentă ca fascismul si nazismul
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro