INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi

Distribuie!by INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi: “Reabilitarea credibilitatii institutiei, pentru ca au avut atatea esecuri in ultima perioada incat ceva trebuie sa se intample acolo… Ce se intampla acum cu dosarele este inacceptabil… Presedintele, daca tine la institutie, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
INCULPAREA LULUTEI – Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o dea afara pe Laura Kovesi: “Reabilitarea credibilitatii institutiei, pentru ca au avut atatea esecuri in ultima perioada incat ceva trebuie sa se intample acolo… Ce se intampla acum cu dosarele este inacceptabil… Presedintele, daca tine la institutie, ar trebui sa o schimbe destul de repede”. Fostul deputat Gelu Visan merge mai departe: ”Trimiterea in judecata a Laurei Kovesi, o prioritate pentru Romania”
loading...

Fostul presedinte Traian Basescu ii cere lui Klaus Iohannis sa o schimbe cat mai repedepe Laura Kovesi (foto) de la conducerea DNA. Si asta pentru ca urgenta numarul 1 in momentul de fata este reabilitarea credibilitatii parchetului anticoruptie, avand in vedere esecurile din ultima perioada.

Traian Basescu a declarat pentru Agerpres luni, 5 februarie 2018, ca trebuie adus DNA-ul macar la nivelul si credibilitatea pe care le avea in timpul lui Daniel Morar, “cand nu prea plecau dosare fara probe consistente”. Basescu a tinut, de asemenea, sa-i transmita si un mesaj ministrului Justitiei Tudorel Toader: “Ar trebui sa aiba o atitudine dupa finalizarea raportului Inspectiei, nu mai poate ramane asa”.

Iata declaratiile facute de Traian Basescu luni, 5 februarie 2018:

Trebuie spus foarte clar ca urgenta numarul 1 in momentul de fata, in ceea ce priveste DNA-ul, estereabilitarea credibilitatii institutiei, pentru ca au avut atatea esecuri in ultima perioada incat ceva trebuie sa se intample acolo.(…)
Trebuie adus DNA-ul macar la nivelul si credibilitatea pe care le avea in timpul lui Morar, cand nu prea plecau dosare fara probe consistente. Au fost dosare ratate si in timpul lui Morar, si e firesc sa fie un procentaj de rateuri ale procurorilor, dar ce se intampla acum, cu dosarele, in ultima perioada, este inacceptabil. (…)
Mi-e foarte greu sa va spun ce decizie va lua presedintele. Daca tine la institutie ar trebui sa o schimbe destul de repede. De asemenea, ministrul Justitiei ar trebui sa aiba o atitudine dupa finalizarea raportului Inspectiei, nu mai poate ramane asa”.

Gelu Visan: “ Trimiterea in judecata a Laurei Kovesi”

Pe de alta parte, fostul deputat Gelu Visan cere, intr-o postare facuta pe Facebook, desfintarea parchetului anticoruptie si trimiterea in judecata a Laurei Kovesi, acuzand faptul ca DNA si Kovesi au adus Romania in pragul falimentului”. Gelu Visan atrage atentia ca fiecare zi cu DNA la putere este o zi pierduta pentru Romania: “Romania a ajuns bataia de joc a unei gasti de banditi, care si-au batut joc de oameni, i-au arestat, i-au tinut in puscarii, i-au terorizat doar pentru a arata Lumii ca Romania este cea mai corupta tara de pe Mapamond si pentru a prelua ei Puterea Totala”.

Iata postarea facuta pe Facebook de Gelu Visan:

Adio, DNA!
Desfiintarea DNA si trimiterea in judecata a Laurei Codruta Kovesi, o prioritate pentru Romania!
DNA si Laura Codruta Kovesi au adus Romania in pragul falimentului:
Romania a ajuns bataia de joc a unei gasti de banditi, care si-au batut joc de oameni, i-au arestat, i-au tinut in puscarii, i-au terorizat doar pentru a arata Lumii ca Romania este cea mai corupta tara de pe Mapamond si pentru a prelua ei Puterea Totala.
Romania a fost atacata sistematic de aceasta gasca, doar pentru ca un Sistem Ascuns sa preia puterea Politica, Economica si Financiara in Romania.
Dupa desfiintarea DNA, care a promovat cea mai perfida coruptie din Romania, Coruptia Statului Institutionalizat, de-abia atunci putem vorbi de legi care sa promoveze Anticoruptia, de o Romanie care sa se desparta de Stalinism si sa se bata cu Neomarxismul si Globalizarea fortata, de o Natiune Romana Libera!
Experimentul DNA, imaginat in laboratoare straine Romaniei, a fost un esec, ca toate experimentele ganditein laboratoarele Neomarxiste.
Fiecare zi cu DNA la putere este o zi pierduta pentru Romania”.


Sursa: Luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Încep forajele în Satu Mare. Canadieni, polonezi, germani și unguri caută petrol la Moftin
EXCLUSIV/ Mareşalul Ion ANTONESCU în arest, pe 23 august 1944: “ŢARA va intra, pentru VECIE în ROBIE!” Document OLOGRAF transmis de Prof. Gh. BUZATU
Tatăl Laurei Codruţa Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu, cel care i-a denunţat pe spionii israelieni | Telefoane în toiul nopții la fostul soț și fratele șefei DNA
OFICIAL ! Justitia a decis ! Iohannis a furat casa NOAPTEA CA HOTII !
Vom arunca Romania in aer si o vom rade de pe fata pamantului”: Sirienii care au pus pe jar Paza de Coasta – Video
FMI, BM si "Un grup mic de Bogati" au orchestrat Lovitura de stat in 1989 si distrugerea Romaniei dupa 1989 pana in prezent ! (VIDEO)
VIETASII – Capii serviciilor secrete pot ramane in functii pe viata. Directorii, prim-adjunctii si adjunctii SRI, SIE, STS si SPP sunt singurii sefi de institutii din Romania care nu sunt numiti pe mandate limitate. Din 2018, in Parlament zace un proiect de lege menit sa democratizeze serviciile secrete, care propune ca sefii SRI, SIE, STS si SPP sa fie numiti pe un singur mandat, de 4 ani, fara posibilitatea reinvestirii (Documente)
Desfiinţarea Departamentului Securităţii Statului de catre FSN şi o lista turnătorilor şi securiştilor României. Totul despre fostele Structuri ale Securităţii
Banca Mondială vrea să ne vindem şi ce ne-a mai rămas din avuția națională. Elisabetta Capannelli: Sectorul întreprinderilor de stat din România este cel mai mare din Europa, dar ineficient din punct de vedere economic trebuie restructurat și vândut
Jefuirea programată a României ICSID Washington, o altă filieră de tip EADS?
Nu se poate asa ceva! Casele romanilor plecati in strainatate ar putea fi puse la dispozitia refugiatilor
MĂRTURIA CUTREMURĂTOARE a duhovnicului care a rostit primele rugăciuni la căpătâiul morților de la „Colectiv”. Părintele Vasile: „Pompierii plângeau lângă trupurile arse” | A cincea zi de doliu
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro