Incredibila „COINCIDENŢĂ” Colectivă…si dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei !!!

Distribuie!by Neputinta sau dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei, sint explicabile, e presa Sistemului ticalosit. loading... Dar este inexplicabil cum 6 Institutii ale Statului TAC, toate in acelasi timp, desi sint obligate sa comunice cu opinia publica! 1. STS (112) nu pune la dispozitia romanilor inregistrarile apelurilor telefonice din noaptea Tragediei, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Neputinta sau dezinteresul presei pentru investigatia Tragediei, sint explicabile, e presa Sistemului ticalosit.

loading...

Dar este inexplicabil cum 6 Institutii ale Statului TAC, toate in acelasi timp, desi sint obligate sa comunice cu opinia publica!


1. STS (112) nu pune la dispozitia romanilor inregistrarile apelurilor telefonice din noaptea Tragediei, cu ora si minut! Vrem sa auzim ce au spus cei care au sunat la 112, ca sa intelegem misterul: de ce primul „echipaj” care ajunge in 11 minute, cum spune Arafat, este format din doar doi politisti?!?! Deci STS TACE !

2. De ce tac Criminalistii? De ce nu organizeaza, de mai mult de 9 zile, o conferinta de presa cu rezultatele expertizei criminalistice,  unde ziaristii sa puna intrebari ?! POLITIA TACE !


3. De ce Procurorul General Nitu nu explica, in conferinta de presa cu intrebari incomode, de ce intii a fost „crima” si apoi a devenit „greseala”?! PROCURATURA TACE !

4. De ce Procurorii nu arata imaginile de pe camerele de supraveghere, pe care sustin ca le au, pe baza carora au tras Concluzia ca incendiul a pornit de la cel de-al doilea foc de artificii, de la ora 22.32. Artificii care au aprins buretele de pe stilp, cum sustin procurorii?! PROCURATURA TACE si ASCUNDE!

5. De ce SRI nu a fost prezent la fata Tragediei?! Daca a fost atentat terorist?! De ce SRI nu ne spune despre ofiterul SRI care a pierit in Colectiv?! De ce SRI nu da un comunicat, „A fost sau nu a fost!” si de ce nu tine o conferinta de presa cu intrebari incomode?! SRI trebuia sa fie prima Institutie la fata locului, dupa ISU !!!  SRI TACE !

6. De ce nu exista niciun comunicat oficial al Statului Roman cu lista substantelor toxice continute in gazul ucigas?! Lista putea fi prelevata in urma primelor autopsii! Care este protocolul de tratament medical pentru cei peste 150 de raniti intoxicati daca nu stim OFICIAL ce substante au fost inhalate?!?! MINISTERUL SANATATII TACE !

Asadar, avem 6 INSTITUTII care TAC IMPREUNA , ce „coincidenta”?:

Presa, STS, Politia, Procuratura, SRI si Ministerul Sanatatii !!!

Deocamdata doar corpul medical implicat in salvarea ranitilor are dreptul sa taca. Ei chiar sint foarte ocupati, epuizati si lucreaza in niste conditii imposibile avind in vedere ca Romania nu are nicio Sectie de Arsi ! Nici macar Spitalul de Arsi nu are o Sectie de Arsi! Singura Sectie de Arsi din Romania a fost inaugurata acum 6 luni de catre Banicioiu, la Floreasca, dar ea nu functioneaza nici astazi! Cumplit!!!

Radu Moraru

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay
Povestea locului secret din România unde se montau rachetele URSS. Fosta unitate antiaeriană a fost asediată la Revoluţie
Elitele mondiale sunt implicate în traficul uman pentru pedofili, sataniști și sacrificiile umane ale arsistocraților? Nu vă grăbiți cu eticheta „fake news”, mai întâi citiți! (IV)
CNN: UE și SUA au avut în vedere conflictul cu Rusia, când au început presiunile pentru exploatarea gazelor de șist în întreaga Europa
Şase avioane de luptă F18 ale armatei canadiene au aterizat astăzi în România, la Câmpia Turzii. Militarii canadieni vor participa la exerciţii împreună cu piloţi români. În ultima perioadă, NATO a trimis zeci de avioane în ţările din vecinătatea Ucrainei, ca răspuns la acţiunile agresive ale Rusiei.
Rusia și Turcia se pregătesc de RĂZBOI: Anunțul care CUTREMURĂ mapamondul
De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului
PICCJ, CSM SI IOHANNIS AU SUBMINAT PARLAMENTUL - Actiune fara precedent. Senatorii si deputatii condamna derapajele lui Klaus Iohannis, CSM si ale sefilor Ministerului Public: „Neconstitutionale si inacceptabile judecatile pe care fie Presedintele, fie CSM, fie reprezentanti ai Ministerului Public le formuleaza la adresa unor decizii si activitati ale Guvernului. Asemenea actiuni uzurpa ilegal si abuziv dreptul exclusiv al Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere” (Declaratia)
Norvegia, „raiul” terestru: Statul răpește copii, „Biserica” îi cunună pe homosexuali
Ludovic Orban, înregistrat când cerea bani ( 50.000 de euro): Te gândești dacă poți sau îmi dai un șut în fund
A furat milioane de euro de la CFR și a fost eliberat după 9 luni de închisoare
Expertul militar rus Igor Korotcenko: Eu nu înţeleg logica americanilor. Acesta este un pas spre al Treilea Război Mondial!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro